Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 15
alexuza spune:
Astazi ne-am trezitpe la 11
, cu mici intreruperi pe la 6 cand a inceput o ploaie torentiala cu tunete si a inceput pitik sa se agite f tare
, cred ca se speriase . si-a revenit dupa ce am inchis geamul si nu se mai auzeau si desigur dupa ce a luat-o mama ei in brate![]()
Burtica de
30 +
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cori_mic
Ana, multumesc frumos, dar spuma de capsuni cum se face? adica ce cantitati trebuie ? Nu te supara pe mine, nu am mai facut.. ![]() Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Scuze ca am uitat sa specific.Albusurile de la alea patru galbenusuri care se freaca cu zaharul. Dar daca vrei sa fie spuma mai multa pe praji,mai pui un albus.Eu asa fac,ca mi se pare ca din patru albusuri iese prea subtire stratul de spuma.

Aaaaa,capsuni pui dupa cum iti place!!
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
KITI este draguta rochia , cel mai mult conteaza sa te simti tu bine in ea
aaaa si desigur si bb![]()
Burtica de
30 +
alexuza spune:
ANA cum a fost la biserica , eu nu am mai fost de aproape 7 luni , sper sa nu se supere DD pe mine
Burtica de
30 +
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza ANA cum a fost la biserica , eu nu am mai fost de aproape 7 luni , sper sa nu se supere DD pe mine Burtica de 30 + |
Off! Am ajuns la biserica si dupa jumate de ora mi-a venit shushu tare, tare si-am venit acasa.Noroc ca stau la doi pasi.Dar m-am dus inapoi, am pus lumanari si m-am rugat pt bb-ita sa fie sanatoasa.
Nu se supara DD pe noi cand nu putem sa mergem din motive de sanatate,ci doar cand nu mergem de lene.
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
kiti f faina rochia! S-o porti cu placere!
Chichi hai si-n-coa' cu clatitele alea!!!!!!!

Lucianna relaxare placuta!
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Cred ca numai eu bantui de pe aici.Ana 26+ Maia Elena |
SI EUU
M-A sunat mama sa imi zik ca imi face cornulete

deabea asteptBurtica de
30 +
ana_25 spune:
Mmmm! Eu cre ca mamele noastre fac concurs.Care-si indoapa fata mai mult??

Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
Poftiti la clatitute! Nu avem decat cu nutella si cu gem de prune!![]()

Alexuza trimite si la noi niste cornulete!

Cristina
26+

pe aici.