Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
Eu pana acum doar pe net am cercetat si in cateva magazine mici. Dar pt ca ma apuc de cumparat in curand, e bine sa ma documentez. Prenatalul asta parca sa zic ca e si-n afi cotroceni? Sau am vazut eu prost. Si era si un magazin care se numeste Mom, sau n-am vazut eu bine... Daca te-am prins acu' te descos ce sa fac daca ai luat de toate pana acum!![]()

Cristina
26+
maitreyi spune:
noi saculet de dormit avem de aici pt iarna http://w w w .bebeplanet.ro/magazin/Trusoul-bebelusului/Saci-de-dormit/asc/nume/2,14,0,10,1,lista.bebe
si din ikea pt vara.
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Eu pana acum doar pe net am cercetat si in cateva magazine mici. Dar pt ca ma apuc de cumparat in curand, e bine sa ma documentez. Prenatalul asta parca sa zic ca e si-n afi cotroceni? Sau am vazut eu prost. Si era si un magazin care se numeste Mom, sau n-am vazut eu bine... Daca te-am prins acu' te descos ce sa fac daca ai luat de toate pana acum! ![]() Cristina 26+ |
Da, Prenatalul e in afi si au lucruri dragute si de calitate, doar sa te uiti mereu la eticheta sa fie bumbac 100%. Celalalt nu il stiu
Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
kiti2205 spune:
Neata!
AM pus doua poze in album, scuzati slapii ![]()
Nu sunt super entuziasmata de ea, dar e ok. Nu aveam niciun chef sa alerg tot orasul, asa ca ma declar multumita. Am probat si o rochita taiata de sub sani si larga in jos, dar aratam ca o mica balena esuata in aia
.
Chichi, e un magazin pe Stefan cel Mare, am intrat, am prezentat burta, am cerut sa imi arate ce au. Au avut 3 modele, le-am probat, asta a fost votat si gata. A fost cea mai rapida achizitie din viata mea ![]()
Am ochit si niste sandale in Sun Plaza, ma duc sapt viitoare sa le iau si pe alea si gata.
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
Da, Prenatalul e in afi si au lucruri dragute si de calitate, doar sa te uiti mereu la eticheta sa fie bumbac 100%. Celalalt nu il stiu Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |

Cristina
26+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui maitreyi noi saculet de dormit avem de aici pt iarna http://w w w .bebeplanet.ro/magazin/Trusoul-bebelusului/Saci-de-dormit/asc/nume/2,14,0,10,1,lista.bebe si din ikea pt vara. ----- Mami de roza + 28 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Foarte draguti saculetii, cam scumputi dar arata f bine.

Cristina
26+
chichiutza spune:
Kiti ce repede ai rezolvat cu rochita! Si e frumusica, eleganta, nu e cea mai deosebita dar pt 15 min de cumparaturi e perfecta! S-o porti sanatoasa si sa va distrati bine
Cristina
26+
sorana_23 spune:
Mai e un Prenatal si in Mall Baneasa, l-am vizitat eu zilele trecute. Chiar au lucruri dragute.
Eu am nimerit ieri din intamplare pe la magazinele de copii care sunt deasupra la Mega Image de la Vitan (cel mare de langa Mall Vitan) si am achizitionat cateva lucrusoare dragute.
Iar ref. la piscina : am descoperit recent una in Parcul Tineretului, Diamon, vis a vis de sala Polivalenta. De fapt sunt doua, una inauntru si una descoperita. Intarea e 50 ron in we si 30 in timpul saptamanii. Eu as mai merge dar ultima data mi s-a facut f rau si m-am speriat. Cu toate ca am stat doar vreo doua ore si cu burta acoperita am vomitat non stop urmatoarele trei ore. Si in tot restul sarcinii nu am vomitat deloc... Poate mai merg doar pt inot la cea acoperita.
sorana
22+ cu 
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti ce repede ai rezolvat cu rochita! Si e frumusica, eleganta, nu e cea mai deosebita dar pt 15 min de cumparaturi e perfecta! S-o porti sanatoasa si sa va distrati bine ![]() Cristina 26+ |
Exact asa am zis si eu. Imi scot parleala la urmatorul nasit

Plecam la ai mei.
Va pup
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006