Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Azinoapte am avut un vis oribil,se facea ca nu mai aveam burtica.Vai ce speriata m-am trezit,am pus mana pe burtica si domnisoara mea imi dadea picioruse.Cred ca o incomoda pozitia mea de somn.
Ieri mi-ati facut pofta de ardei umpluti poate luni imi fac si eu ca azi n-am chef si cred ca nici maine.Eu pe langa ardei pun si rosii mi se pare mai bun asa.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo ai grija de voi..si stai cuminte si o sa fie bine ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symoooooo ma bucurrrr mult de tot ca esti bine

crisule casa de piatra!!!!!!!!!!!!! multa fericire, sanatate si intelegere!!!.

sugubinuto spor la cumparaturi!!..

letzy stai in patut ca asa e binea! ia laptopul langa tine si scriene...
noi suntem aici in pat..lenevim..

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ce mai fac fetele???

eu fiindca nici azi nu am cu cine iesi, in loc de plimbare am spalat aragazul .

symo bine ca a trecut de acu odihna .
crisuletzul casa de piatra.

sugubina spor la cumparaturi

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu pap putina budinca depaste cu branzica...si ma uit la tv...

peste vreo 2 ore merg pe la o prietena la curte sa mai iau aer..stau intinsa in balansoar vreo ora si apoi iar pat

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, ma bucur ca a decurs totul bine!
Crisuletz, CASA de PIATRA!!!!
Anes, asa e...mi-am pastrat vechile obiceiuri cu, cumparaturile. Acum trebuie sa mai iau un sifonier si pt cavaler, ca deja lucrurile Ariannei nu mai incap Eu eram convinsa ca o sa am 2 fete, asa ca nu am dat nimic din hainutele ei, si nu mai am loc de depozitare prin casa. Trebuie sa ma apuc sa fac pachetele si sa trimit pe la cunostinte/doritoare, ca nu-l vad pe cavaler in rochite cu volane
Imi face o placere nebuna sa cumpar haine de bebe, iar eu nu mai imi iau nimic. Urasc sa probez ...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Crisuletz, Casa de piatra! Sa va intelegeti la fel de bine toata viata!

Symo, ma bucur sa aud vesti bune! Te asteptam sa ne scrii de acasa.

Sugubina, spor la cumparaturi! M-ati innebunit cu Kiabi, trebuie sa merg si eu sa vad ce hainute are, ca imi trebuie pantaloni de serviciu. Si cum se apropie si ziua mea, poate ma lipesc de sot sa mergem sa vedem si noi una-alta...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

'Neata burtici!
Anes bine ai venit! Sarcina usoara si BB sanatos!

tare bine arata "pufoasele cu mere", multumim pentru reteta, cred ca o sa fac si eu

22+

Merita sa le faci, sunt la fel de bune precum arata... eu cu greu m-am abtinut azi noapte sa mananc numai 2
Am pus 6,5 kg pana acum, e drept ca am si mancat, inainte abia imi aminteam sa mananc o data in zi, acum in schimb mananc normal, nu as putea spune ca mult, dar uite ca am adunat ceva pana acum...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girlssssssssssssssss crisuletz asteapta sa fie machiata si se casatoreste(civil)..are emotii..va pe toate si o sa revina ea cu detalii...is si renoveaza casa si sta in alta parte acum..i-a picat netul de la furtuni ..a fost plecata si de aiai nu a mai intrat.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Ohhhhhhhhhhh, Crisuletule, felicitari! Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun! Te asteptam cu poze.

Alexa, nultumim de vesti

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

E rau si cu statul asta in casa!
Eu de la 7 de cand a plecat al meu iubit,mananc in continuu
mic dejun:un ou fiert+branza+mamaliguta
apoi rontaiala:100g de napolitane,saratele,fistic
apoi o limonada cu multa miere
Acum stau si ma gandesc ce mai mananc,pai nu-i de mirare ca am pus 7 kg(tot mai sper ca nu e bun cantarul soacrei),as vrea o inghetata dar nici nu ma gandesc sa ma cobor 5 etaje(chiar daca e lift).
Off ce plictiseala!
Cumnata mea care a nascut acum o luna si un pic ma tot chema pe la ea dar pana la Bucuresti....de abia mai m-am linistit si eu un pic .
Asa ca leneveala pe toata linia....

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

21+

Mergi la inceput