Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
ratusca83 spune:
letzy te inteleg perfect!! eu incerc sa mai abtin mai ales de la dulciuri...
asta este cu leneveala...stam acum ca sa avem dupa cine alerga
si mie imi este tare greu in pat dar n-am ce face.mi-e si frica sa fac miscare chiar daca dr a zis ca pot.
tu mai vi la Topolog la consultatii? cum iti mai este?
19+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
matiz!!!! beatrice!! joann!!..unde sunteti?? treceti in pat!!
19+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Ratusca eu ma simt bine cand stau degeaba si nu ma agit insa la cel mai mic efort,stress ma doare burtica chiar daca nu se intareste.
Nu stiu cand mai ajung la dr Topolog ca mi-e un pic jena ca nu a vrut sa-mi ia bani nici pt echo de la cabinet.E adevarat ca stie prin ce am trecut si a fost foarte dragut cu mine,mi-a zis ca a vorbit cu sefa sectiei si sa ma duc de cate ori am nevoie la spital pt perfuzii.Cand am fost la control colul era inchis,bebe mai mare cu o sapt.
Miercuri ajung la Bucuresti la dr mea si vedem cum stam apoi joi la monitorizari la Fundeni.
Mie si la a doua sarcina nu prea imi lua bani Topolog si se purta foarte frumos cu mine.Probabil stie cam cat castiga tinerii medici la inceputul carierei.Daca mai am vreo urgenta(sper sa nu) sau vreau o a doua opimie sigur il sun.
Oricum am auzit numai lucruri bune despre dr Topolog.As fi vrut sa pot continua cu el dar se pare ca pt mine e mai buna varianta cu Bucurestiul.Poate la al 2 lea cand n-o sa mai fiu asa paranoica
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
ratusca83 spune:
stiu cum este ca nici mie nu prea vrea sa-mi ia banii..eu mergeam saptamanal la el la control pana sa fac cerclajul dar acummi-a zis sa vin la 2 saptamani.
mi-a dat sa fac o multime de analize, mi-a explicat de fiecare data cana am avut o problema si tot timpul ma cearta ca sa nu mai fiu panicoasa.....
in spital si eu am auzit lucruri bune despre el.
nu l-am sunat niciodata noapteasi sper sa nici nu am nevoie..dar oare raspunde??
eu ma inteleg super bine si cu asistena lui de la cabinet..super de treaba este
19+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
fetelor ce mai faceti?
celesta legat de reteta de pufoase cu mere ....
nu ies prea putine decat 8 bucati?
noi suntem 3 in casa si ma gandesc ca poate nu ne ajung atatea, plus ca am vazut ca ar mai fi destul loc in tava pt cantitate dubla ...
tu tot ca in reteta faci sau pui alte cantitati?
ce fel de faina ai folosit, marca, ca eu am mai avut probl cu diferite tipuri de faina cand e vorba de aluat?
22+
douradoudou spune:
fetelor eu ma duc sa fac niste paste..si diseara am pofta de caesar salad si niste garlic cheese bread..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
allexxia_m spune:
vorbim de mancare?
eu tocmai ce am pus varza la cuptor, cu niste costita afumata
si acum nu dau de celesta sa-mi zica detalii despre pufoase
22+
letzy81 spune:
Nu stiu daca raspunde ca nu l-am sunat niciodata.
Dar lasa Ratusca ca cotizez acum din plin!(cata cacofoniedar ma iertati,nu?)
Oare cat costa morfofetala?cred ca nicidecum sub 500lei.Partea buna este ca dr mea este si o buna ecografista,asta a fost criteriul dupa care am ales dr.Siu ca nu prea vine la nasteri naturale dar mai mult ca sigur la mine va fi cezariana asa ca nu-mi fac griji.
Daura pofta buna!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m vorbim de mancare? eu tocmai ce am pus varza la cuptor, cu niste costita afumata si acum nu dau de celesta sa-mi zica detalii despre pufoase 22+ |
Si mie mi-e pofta de vreo sapt de varzasi mai e si preferata sotului dar cica nu prea e recomandata la cele ca mine ca are multa vit K.Asa ca nici sotul nu pupa !Sunt rea nu?
21+
matiz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Oare cat costa morfofetala?cred ca nicidecum sub 500lei! FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 21+ |
Eu am dat 120 lei pe morfo de trim2.
Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre