Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
corina bine ai revenit..esti datoare cu poze noi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
celesta spune:
Va invidiez pe cele care mancati ardei umpluti, as face si eu dar pe caldura asta nu ma simt in stare... Am prestat acum seara o salata de ton si arunc in cuptor niste Pufoase cu mere si gata meniul meu nocturn (ziua nu prea pot manca din cauza caldurii)....
21+
heidy spune:
doura nu ne dai si noua o reteta de humus? Am niste naut de ceva vreme si am tot ezitat sa ma apuc sa fac ceva cu el.. dar daca ai o reteta usoara.. cred ca as incerca-o maine..
17+
allexxia_m spune:
eu ma retrag fetelor
somnic pufos si un weekend placut!
cu cele care mai sunt pe aici ne auzim maine
22+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy doura nu ne dai si noua o reteta de humus? Am niste naut de ceva vreme si am tot ezitat sa ma apuc sa fac ceva cu el.. dar daca ai o reteta usoara.. cred ca as incerca-o maine.. 17+ |
daca ai naut uscat pune-l la inmuiat cu o seara inainte si a 2a zi il fierbi..daca sunt boabe deja fierte atunci le arunci direct la robot.
mai ai nevoie de pasta de susan (tahini),putin ulei, zeama de lamaie si sare...so: pui la robot boabele si le lasi putin sa se faca pasta . apoi adaugi putin ulei si amesteci iar..mai adaugi putin (la la maioneza)pana se mareste putin volumul..apoi vreo 3 linguri de tahini..zeama de la 1 lamaie si putina sare si amesteci din nou la robot...trebuie sa iasa o pasta fina consistena nu lichida...poti sa mananci cu ulei de masline si paine libaneza si legume gen ridichi,castraveti etc sau poti sa prajesti putina carne taiata f marunt plus condimente(7 condimente sau all spice) si o pui peste humus si mananci cu muraturi ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
anes spune:
Buna fetelor! In sfarsit, reusesc sa ma inscriu la odiseea voastra! V-am citit o perioada, dar in ultimul timp nu mai stiu ce este pe aici.
Datele mele sunt: UM 25.03.2010; DPN 27.12.2010 (dupa discul doctoritei); DN 13.06.1974;
Stiu ca sunt si BraveGirl si Eliza_cri (alias eli) colegele mele de la Odiseea cozonaceilor de noiembrie-decembrie 2008 si le salut cu drag si aici!
De asemenea, mai sunt si alte colegute pe care le stiu de la alte odisee, dar si de pe forum! Ma bucur ca sunt colega cu voi toate si sper sa fie o odisee fara prea mari neplaceri, asa cum a fost si cea a baietelului meu!
Am un baietel de 1,8 ani, il cheama Remus si este minunea pe care am asteptat-o 4 ani. Spre deosebire de el, bb2 a venit "din prima" . Se pare ca este tot baiat, dar dr. nu este deloc sigura, asa ca prefer sa ne asiguram intai, apoi sa trecem caruciorul!
Pana acum am facut analizele uzuale, Complexul Torch si DT + pliul nucal, care au iesit toate bune. Pana in prezent sarcina esvolueaza bine si ma bucur ca nu este nevoie sa stau in pat, pt. ca oricum nu aveam cum sa fac acest lucru, nu ma lasa "ätomicul"! La el am stat in concediu medical aproape 2 luni in primul trimestru, pt. ca aveam iminenta de avort.
Va pup si ne mai "äuzim"!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+
matiz spune:
Dispar 2 ore si tre sa va recuperez 3.Si eu mi-am luat haine de gravi de la Kiabi.Pantaloni de in ,blugi,si o rochita .Au si niste chilotei foarte misto.SI in carrefour am gasit tricouri de gravi si 2rochite.Din pacate eu nu pot sa ies ca de imbracat am cu ce ma imbraca
.
OfBeatricedaca ai stii cat de bine te inteleg ,eu toata ziua am stat in pat intinsa...e ingrozitor.!!!!!M-au apucat adineori niste nervi...NU pot nici sa spal o farfurie...acumi s-a maistricat si spacebaru...
Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
heidy spune:
doura merci mult de reteta. Am naut uscat, deci merg sa il pun la inmuiat peste noapte si maine dimineata sa il fierb. Abia astept sa il prepar si sa vad ce iese. Sa imi trimit maine sotul sa caute tahini in supermarket...
Merci mult.
17+