FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

sunt doar pete maronii. nu stiu ce sa cred despre ele, pentru ca nu am mai luat AC si nu stiu care e reactia normala a corpului meu la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Dau si eu buzna cu o intrebare....E adevarat ca cei din Ungaria nu fac FIV daca TSH e mai mare de 1?? Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Maria: Kovacs il vrea sub 2,5 dar eu incerc sa-l tin sub 2, cat mai aproape de 1, cum vor austriecii.

Eu am de vreo 3 seri dureri infioratoare de burta, crampe ca la CM, dau fuga non stop la baie sa-mi arunc ochii in chiloti. Nici nu stiu ce sa mai cred...
Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

salutare tuturor!
Am intrat sa va spun ca am nascut 2 copii sanatosi si frumosi (bineinteles ) in 16 iunie la ora 10 seara. Puisorii se numesc Ana Lidia si Serban si au venit pe lume la 34 de sapt si 3 zile. Au avut la nastere 2300g (Serban) si 2080g (Ana Lidia). Acum au peste 2500g amandoi si de o saptamana sintem deja acasa. Ne acomodam incet incet si ne straduim sa facem fata.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma pun la punct si o sa fiu alaturi de voi in continuare.
Va rog sa modificati si la mine in listuta.
Multa bafta!
Va pup

zapp de Ana Lidia si Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

Zapp, felicitari din toata inima! Sa va tina D-zeu sanatosi si bine pe voi toti (bebelusii si parintii lor). Sa va dea D-zeu putere sa ii faceti mari si sa va bucure toata viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari zapp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cristal:Multumesc pentru raspuns!!!!! Pe cand faci testul?????????? Sunt cu pumnii stransi pentru tine!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Zapp, felicitari!!! Sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi si norocosi! Sanatate multa si recuperare rapida si tie!

Cristal, daca ai dureri asa mari de burta vorbeste cu PK si/sau cu medicul tau din Ro (esti in Ro deja, nu?) Bafta multa! Cu calm si credinta inainte!

Simonia, nu cred ca e mare lucru faptul ca tot ai pete. Mai ales ca nu ai mai luat AC inainte. Eu zic ca e o reactie normala de la AC. I-ai scris lui Kovacs?

Suzana, merci

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

zapp, m-ai emotionat! bravo, sa cresteti mari si sanatosi.

Adi +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zapp felicitari
cand ai timp poate pui si poze cu piticii

Mergi la inceput