FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 4
simonia spune:
sunt doar pete maronii. nu stiu ce sa cred despre ele, pentru ca nu am mai luat AC si nu stiu care e reactia normala a corpului meu la ele
maria08 spune:
Buna!
Dau si eu buzna cu o intrebare....E adevarat ca cei din Ungaria nu fac FIV daca TSH e mai mare de 1?? Multumesc anticipat!
cristal1995 spune:
Maria: Kovacs il vrea sub 2,5 dar eu incerc sa-l tin sub 2, cat mai aproape de 1, cum vor austriecii.
Eu am de vreo 3 seri dureri infioratoare de burta, crampe ca la CM, dau fuga non stop la baie sa-mi arunc ochii in chiloti. Nici nu stiu ce sa mai cred...
Va pupic
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010
zapp spune:
salutare tuturor!
Am intrat sa va spun ca am nascut 2 copii sanatosi si frumosi (bineinteles ) in 16 iunie la ora 10 seara. Puisorii se numesc Ana Lidia si Serban si au venit pe lume la 34 de sapt si 3 zile. Au avut la nastere 2300g (Serban) si 2080g (Ana Lidia). Acum au peste 2500g amandoi si de o saptamana sintem deja acasa. Ne acomodam incet incet si ne straduim sa facem fata.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma pun la punct si o sa fiu alaturi de voi in continuare.
Va rog sa modificati si la mine in listuta.
Multa bafta!
Va pup
zapp de Ana Lidia si Serban
Motzishor spune:
Zapp, felicitari din toata inima! Sa va tina D-zeu sanatosi si bine pe voi toti (bebelusii si parintii lor). Sa va dea D-zeu putere sa ii faceti mari si sa va bucure toata viata voastra.
maria08 spune:
Cristal:Multumesc pentru raspuns!!!!! Pe cand faci testul?????????? Sunt cu pumnii stransi pentru tine!!!!!!!!!
BoboMom spune:
Zapp, felicitari!!! Sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi si norocosi! Sanatate multa si recuperare rapida si tie!
Cristal, daca ai dureri asa mari de burta vorbeste cu PK si/sau cu medicul tau din Ro (esti in Ro deja, nu?) Bafta multa! Cu calm si credinta inainte!
Simonia, nu cred ca e mare lucru faptul ca tot ai pete. Mai ales ca nu ai mai luat AC inainte. Eu zic ca e o reactie normala de la AC. I-ai scris lui Kovacs?
Suzana, merci
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete