FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Buna fetelor!
Ngh, FELICITARI!!!Sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Sonya...sa ai mult noroc,DD va veghea asupra ta!
Mirela, sa ai o sarcina usoara in continuare iar bb-le surpriza sa fie o fetita cu fundita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

bravo pogonici, tine-o asa! Avem nevoie de galerie si de rugaciuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, drum bun catre casa... D-zeu sa fie cu voi 3 - tu, sotul si dolofanelul. Astept vesti bune de la tine! D-ne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

haideti fetelor...

asteptam vesti bune si ne ptr voi

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

Sonya, drum bun acasa si iti tin pumnii ca bebeul tau sa fie lipicios!

Sa vii cu beta mare!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

atelocin74 draguta au mai venit pe lume o pereche de ungurasi,sanatosi si grasunei. Mamica se simte bine.
Pupici multi de la ea..

Si de la mine ptr. tine si Doru,asteapta-ma ca vin

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sonya, sa aveti rum bun spre casa! Doamne ajuta la test!!Motisor, Simonia, multa bafta!
Mirela, felicitari! Am mai descoperit un dr la Medlife care lucreaza la Filantropia. Se numeste Radulescu Botica Razvan si am inteles ca e f bun! Am incercat sa ma programez azi, dar se pare ca in august pleaca in concediu, iar pt luna iulie nu am mai gasit loc. Caut sa vad daca mai lucreaza si la alte cabinete... Te tin la curet! Daca mai descoperi pe cineva, sa-mi zici siu mie!

15+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngh21

Sonya, ma bucur mult ca totul a fost bine la punctie. Cum te simti in camera 4????Sa stii ca poarta noroc....Noua ne-a purtat....In ziua 10 de la embriotransfer...beta hcg - 74, in ziua 12, beta hcg - 199 Mai am sa fac ecografia marti, dar se pare ca sunt graviduta!!!!!!!

Felicitari din toata inima si sa ai sarcina usoara si la termen. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tamy merci frumos

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ngh pai ai stat asa de cumintica si n-ai zis tu nimic de beta. Felicitari! Dar de ce ai facut beta in ziua 10? asa a zis PK sau n-ai mai rezistat tentatiei?
sonya sa fie intr-un ceas bun!
simonia ar cam fi cazul s-o urmezi pe ngh
mirelush e superba semnatura. Acum esti ca un ou kinder pe care-l misti, sti ca e o jucarie acolo care-ti va placea mult, dar sti ca mai e ceva, care-ti va placea la fel de mult, dar nu stii exact ce este
lauraGarner cum e mandretea ta de urmas al lui PK?
mami ai vesti bune despre fiv-ul pe care-l vei face cu outele tale?
pogonici imi place ca le faci galerie fetelor in focuri. Va pe toate si va tin pumnii.

...eu mai am fix o saptamana pana incep AC si intru in linie dreapta, asa ca trebuie sa ma "molipsesc" de la cat mai multe gravidute

adi vad ca tu te apropii de jumatatea sarcinii cu cele doua mogaldete. Cate kg ai luat? Poti sa-mi spui si mie ce tratament ai facut de la punctie, pana acum, te rog

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput