FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 24
Motzishor spune:
sonya, ai ajuns cu bine acasa? Eu tare ma bucur ca ne-am intilnit la clinica, chiar si pt. cele citva minute petrecute impreuna... M-am emotionat si eu pe linga tine, dar eu nadajduiesc ca totul o sa fie bine. Sa te odihnesti pt. o saptamina cel putin ca sa ii dai sanse grasunelului sa se implanteze. Aveti grija de voi!
mirela2 spune:
citat din mesajul lui rubia
Bine v-am regasit!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si Bun venit delfinasilor.
Noi n-am mai dat vesti de ceva vreme dar intre timp vreau sa va anunt venirea pe lume a fiicei noastre,Maria, pe data de 16.07.2010,cezariana la 36+ sapt(mai exact 36 sapt si o zi),3500 gr,Apgar 10. Azi am ajuns acasa cu bine si incercam sa ne acomodam.
O sa intru mai rar(daca este posibil mai rar de atat ) ca nu prea am timp.
+12 cu si
ngh21 spune:
aristica, nu am mai avut rabdare, caci in ziua 6 de la ET am avut niste dureri groaznice si dupa s-au linstit...si nu mai aveam nimic...si era cam straniu...nu stiam ce sa cred...asa ca m-am dus sa-mi fac unul de proba...credeam ca va fi negativ...si cand am vazut 74.....mi s-au inmuiat picioarele de emotie.... si am zis OK, dar ca sa fie bine in 48 de ore trebuie sa se dubleze...si dupa 48 de ore a iesit 199
Azi ma duc la dr. Albu la eco. Sper sa fie bine si sa confirme sarcina.
Intrebare dr. Albu lucreaza si la vreun spital de stat, sau numai la Medlife?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor mirela2, D-zeu sa va binecuvinteze bebelasul: sanatate, bucurie si mult noroc! |
bebelasii
+12 cu si
Motzishor spune:
scuze, confuzie totala in creierul meu - cred ca emotiile ma dau peste cap: nu am stare, sint tare agitata. Rectific: BEBELASII - D-ne ajuta! Pupici,
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor scuze, confuzie totala in creierul meu - cred ca emotiile ma dau peste cap: nu am stare, sint tare agitata. Rectific: BEBELASII - D-ne ajuta! Pupici, |
nu i bai
+12 cu si
sonya_mea spune:
Buna fetelor, am ajuns cu bine acasa aseara, eram f obosita. De ieri simt niste intepaturi in ovar....cred ca sunt normale.Am luat no spa dar nu-mi trec in totalitate.
Ce nu stiu si vreau sa va intreb...am voie acum sa fac baie sau doar dus?
Motzishor/red] la tine pe cand punctia, ce ti- a zis azi la eco, cum mai sta treaba?
[red]Simonia ai avut azi punctia? cum te simti, esti bine?
Va multumim pt galerie
aristica spune:
ngh din pacate, Dr. Albu e doar la MedLife...si eu as fi vrut sa nasc cu el, intr-un spital de stat, dar nu se poate, iar la ML o nastere simpla e cel putin 7.000 lei, insa, dupa ce am facut laparo cu Dr. Albu si am stat internata o noapte la ML, iti spun ca merita toti banutii. Succes in continuare!
simonia te-ai punctionat?
motzishor cat ai ouat pana acum? ce-a zis docotrul, ai raspuns bine? mergi pe blasto?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA