FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
cristal,imi pare rau!!!...e tot ce pot sa-ti spun.
azi am fost si eu la eco de ziua 14...inca nu am ovulat ca io-s mai a dreaq si ovulez in ziua 16...da am endo de 8mm si "arata chiar foarte bine" dupa spusele medicului...si am 9 foliculi intre 3-6 mm si unu dominant de 19 mm pe dreapta.
simonia spune:
imi pare rau cristal, si la mine va fi primul si ultimul fiv. ma gandesc mereu la asta.
laura, sunt inca acasa. saptamana viitoare voi fi in budapesta
BoboMom spune:
Cristal, Dumnezeu sa fie cu voi!
Samira, bafta!
Simonia, Doamne ajuta!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
BoboMom spune:
Ngh, ma gandesc ca intepaturile in uter pot fi pur si simplu de la interventie (punctie si transfer), dar asta e o parere doar. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe PK. Bafta multa! Sa ne dai vesti bune! Avem nevoie de reusite! Doamne ajuta!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
Motzishor spune:
cristal, sincer imi pare tare rau de nereusitele tale. Nu prea sint cuvinte care sa exprime in totalitate ceea ce simt acum pt. tine. Nu pot decit sa ma rog pt. tine sa iti dea D-zeu intelepciunea sa alegi calea pe care El o vrea pt. tine. Ca pina la urma rostul nostru este aproprierea de El. Sa fii tare si sa intelegi ca nu esti singura.
Vreau sa iti multumesc personal pt. impresiile lasate despre PK. Eu inca nu il cunosc, am prima consultatie cu el Luni, pe 12 Iulie iar cuvintele tale ma incurajeaza si ma bucura pt. ca se pare ca am facut alegerea cea mai buna. Le datorez fetelor de pe acest forum indrumarea catre el si vreau sa va multumesc tuturor. D-zeu sa ne binecuvinteze pe toate! In 5 ore sint in avion catre Budapesta! Va si sa fiti cuminti pina revin pe forum din Budapesta. Nadajduiesc numai vesti bune de aici inainte. Durerea lui Cristal e suficient sa ne intristeze pe toate.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Doamne ce vesti minunate pe aici! Zapp, Ioana sa va traiasca copilasii. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc. Bafta celor care sunt in asteptari! Pupici la toate unguroaicele Adriana |
ce mai faci? nu mai stim nmk de tine ...
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zapp salutare tuturor! Am intrat sa va spun ca am nascut 2 copii sanatosi si frumosi (bineinteles ) in 16 iunie la ora 10 seara. Puisorii se numesc Ana Lidia si Serban si au venit pe lume la 34 de sapt si 3 zile. Au avut la nastere 2300g (Serban) si 2080g (Ana Lidia). Acum au peste 2500g amandoi si de o saptamana sintem deja acasa. Ne acomodam incet incet si ne straduim sa facem fata. Nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma pun la punct si o sa fiu alaturi de voi in continuare. Va rog sa modificati si la mine in listuta. Multa bafta! Va pup zapp de Ana Lidia si Serban |
sanatate, tie si puilor ...