Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 4
happy_uka spune:
Duamna Hepi, bine ati revenit ..Dar ce sperietura am tras draga, sa nu mai faci de-astea cu disparutu in ceatza ca nu e treaba buna !
Pe mine nici mama constructorilor n-ar fi putut sa ma tina departe de tine..dar asta e alta poveste, poate nu erau bine pregatiti !
Mi-a stat inima cand am auzit ca a cazut Mica de la 1 metru .. Ma bucur ca nu a avut nimic, bravo fetita curajoasa
Sa nu uit, citeste-ti PM ...
Noi, suntem bine ..Doctorita o suspecteaza pe Carina ca ar fi mostenit de la Dragos talasemie minora, o boala a sangelui .. Am trecut de socul initial, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea
Din progresele motrice: si-a dat drumul foarte bine, sta in picioare si cate 4-5 minute, paseste dar oboseste repede Busileste la fel ca pana acum, pe coate Si imi place ca e foarte mobila, nu mai e deloc nesigura pe ea, e si foarte rapida .
Papa binisor, prefera fructele. Acum nu trebuie sa exagerez cu fierul, fara prea multa vitamina C..sunt cam confuza. Ne-a dat si complex de vit B pe care-l uraste , il amestec in fructe ..
Doarme foarte bine, aici chiar nu ma plang. O pun in patutz imediat ce vad ca se freaca la ochisori, maraie un pic, cateodata plange 2-3 minute dar adoarme repede.
La capitolul diverse sunt fericita ca stie si arata unde nasu', gura, urechile, face pa-pa si bravo, face give me five, azi canta ole ole la meciul cu Brazilia..e adorabila, evident ..noaptea ma striga mamamea..mamamea..fara sa planga, ma cheama doar pe la ea Si mai trebuie mentionat in acest CV ca este si foarte docila si ii place munca/joaca in echipa.
La capitolul me, myself: I've been better. Si atat.
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica mey, mai sunt copii fara dinti la aceasta varsta ? sau toti au cate 6-8 buc? auziti? va rog intrati pe rand si salutati-ma cu respect, nu toate-odata. hai ca ies afara dupa familia mea . ma intorc. sa fiti pe faza ca nici nu stiti ce pierdeti . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
stimata doamna, in primul rsnd permiteti-mi sa va adresez un calduros bine ati revenit. in al doilea rand nici Carol nu are dinti si nici nu se intrevede vreo schimbare in viitorul apropiat
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Fragutza spune:
Draga mea Hepi, ce dor mi-a fost de tine!
Mai, ce fetitza curajoasa ai! Sa se arunce ea din patut..hai ca maine ma duc sa iau perne sa protejez si eu zona:D
Niste poze ne mai dai?
Natalia e atat de activa incat scoate untul din mine..acum are o pasiune pt lins pantofii.
Si eu am o noua pasiune,normal, vreau sa-mi ondulez parul..ma visez zana cu bucle si nu-mi iese deloc..de 2 zile stau cu bigudiuri in cap de nu ma recunoaste copilul, azi era sa raman fara par ca am incercat sa folosesc o perie rotativa..ma rog, tentative esuate, parul meu tot drept sta.
Picanterii n-avem..le astept si eu
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Lali_mete spune:
pe Maia exploratoarea si far frica de inaltimi.
Fragutza
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
techila spune:
seara buna,
l-am lasat pe sotz cu puii sa-i mangaie pe spate ca sa adoarma si am venit la voi din urmatoarele motive:
-ca sa urez LA MUUULTI ANI, UVE!! SA TRAIESTI 100 DE ANI SA FII FERICITA!!! un pic cam devreme, dar maine nu cred ca intru pe net ca am echipa de neni care vin ca monteze balustrada, si nu am vrut sa nu iti urez
-ca sa urez "uelcom bec" duduiei hepilica, sa felicitam pentru saritura pe maia (e saritura da?? nu cazatura...)
-ca sa intreb pe mada cum fu la bac
-ca sa urez dicstractie placuta frangutei si lui uve la nunti
-ca sa felicit pe alex pentru ieseala, abia astept sa vii sa ne zici cat de nefolositoare au fost lucrurile pe care le-ai luat si cat de folositoare ti-ar fi fost altele lasate acasa
si raportez si eu epilicai: mancare - maxim 3 lingurite indiferent de felul mancarii, dar cu mereu cu supliment serios de lapte cu cereale, ceea ce ma bucura enorm; facem bravo...mergem muuult de-a busile, lingem toate alea...clasicele adica...stii, are maia o jucarie uitata la mine, tare le place alor mei, mereu se bat pe ea, abia astept sa i-o dau fetei inapoi. cred ca atat...lucruri rusinoase nu am de raportat...decat o camasa de noapte cu sclipici primita cado de la prietena mea, sa vedem ce atrage dupa sine...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
techila spune:
a, si mai vreau sa zic ca si eu sunt epuizata si am impresia ca daca ar trebui sa fac un ceva cat de mic in plus fata de cat fac acum ar insemna moartea
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Fragutza spune:
Luto, sa-l inveti pe copil o poezie, un cantecel ceva, sa nu va faca maica de ras la gradinita!
Ce naiba, e baiat mare! Si scoate-i si pampersul!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
alex25 spune:
Asheeeeaaaaa...deci, BUNA SEARA!
Duamna bunaciunea hepilica bine ati revenit si va rugam sa nu mai faceti din astea, ca murim naibii de inima. Ce tare e Maia, nu se dezminte, bravo ei. Si noi tot 8 kile la 9 luni, fete zvelte!
Duamna techila va dorim sa termine neni cu balustrada repede, sa nu va chinuie prea rau.
Duamna Fragutza va doresc spor la buclat, daca vrei ti-l dau pe al meu, gata ondulat, am coada in sertar, de cand aveam parul lung.
Luto nu pot decat sa va dores cmulta bafta, imi inchipui ce e in sufletul tau.
Iulika asa e si a mea cu laptopul, zici ca turbeaza cand ma vede cu el, si asa promite si tac'su ca ii ia, dar vad ca nu se tine de cuvant.
Gata, jur ca am terminat bagajele, nu vreti insa sa stiti ce e la mine in casa.
Am dus cainii la pensiune, mi s-a rupt sufletul in doua, era cat pe ce sa nu mai plec de acolo, sper sa fie ok, cu un ochi inca plang, desi am sunat si cica nu au nici o treaba, mai plang dar sunt ok. Greu, tare greu, va spun.
Gata, ma bag la somn, va pup tare de tot si sa aveti niste zile minunate cat lipsesc, o sa imi fie tare dor de voi.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Seara buna...
N-as vrea sa iau un absent nemotivat tocmai acum cand e de facut recensamant la veleitatile bebelacului din dotare...dar sincera sa fiu, mie mi-e jena sa va zic ca noi abia ce-am descoperit mersul in 4 labute si altele de-astea fumate de dovlecei. Nu zicem decat tata, Adea=Andra si un fel de tica-tica si facem si brr-brr adica de-aia cu dejtu pe buze...stiti voi...ca eu nu stiu cum sa explic.
Picanterii de la noi din ograda?? Eu centrez, eu dau cu capu'! Restul ma ignora
Luto deci v-ati hotarat sa il dati pe Davidosu' la gradi. Super!! Poate ai sa ai niste surprize si o sa-ti demonstreze ca nu degeaba i se zice Cuceritorul. Si n-o sa planga deloc... ca doar e baiat mare, ce naiba
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
danangie spune:
Buna seara fetelor si dovleceilor,
Ca sa nu uit, La cat mai multe lunite ptr sarbatoritii se azi: Maria Irina, Daria Maria, Doris MAria, Victor Adrian, Nicholas, Iulian!! Sa cresteti mari dovleceilor si sa va bucurati parintii totdeauna.
Si nu stiu daca maine reusesc sa intru, nu vreau sa raman in urma si urez de pe acum : LA MULTI ANI UVE!! Iti doresc numai bine.Nu stiu cati ani implinesti dar iti doresc alti o mie mai fericiti si cu mai multe impliniri. Sanatate multa alaturi de familia ta. Si La cat mai multe lunite scumpilor dovlecei: Elisa Andreea, Nicholas Tom, Natalia, Erica, Alex, Aidan Gabriel, Julia. si voi copii sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Scuzati ca am felicitat de pe acum dar maine am ceva treburi de rezolvat nu stiu daca reusesc sa intru. Ce mai faceti?Noi murim de cald. 35 - 36 °C. In casa e foarte cald, drept urmare Mattia ma tine treaza noapte de noapte , iar Alessio este foarte plangacios noapte. Si deci azi noapte cum eram "in coma" de oboseala....ca ieri terminasem de facut curatenie in toata casa plus balcoane deci eram super obosita, Alin fiind la munca, am tinut toata noaptea aerul conditionat. E prima oara ca-l folosesc. Dar nu se mai putea. Mi-e cam frica de facturi de ma ia cu tremurat dar nu se mai poate dormi asa.Sunt sigura ca baietii din cauza asta nu reusesc sa se odihneasca cum trebuie.Si am avut si confirmarea. Se facuse asa un racorel in casa si Mattia s-a trezit la 3,00 ptr lapte, iar Alessio la 3,30!!! super ca au dormit amandoi atat de mult.Asa am reusit si eu sa-mi revin putin.Acusi ma duc la culcare ptr a profita si eu de cateva ore de somn ca nu stiu ce ma asteapta la noapte, dat fiind ca Alin e din nou la munca. Nu am reusit sa citesc din urma. Recuperez. sa aveti un wknd placut!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi