Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 11
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Eu am un noroc imens, de ieri dupa-masa la fiecare trezire Relu il ia pe Alex si-l duce ba la vulcanizare, ba la spalatoria de masini,... si eu pot sa va spun ca acuma dimineata am reusit marea minune de a ma epila!!! Daca mai fac deseara baie si imi tai unghiile sunt gata sa merg maine la o nunta! La prima petrecere din viata mea de mamica (in afara de Botez)! Ah, n-am stiut de ce sunt asa de odihnita . Dimineata Relu a facut efortul imens (ca si el e somnoros ca mine dimineata, nu stiu cu cine seamana Alex... ) si s-a trezit cand s-a trezit Alex (minune rara ) si m-a trimis sa dorm in alta camera, iar ei au iesit matinali dimineata la plimbare cu caruciorul prin cartier! Eu am dormit super bine! |
...hai ma raluk, ce ti s-a schimbat viata . asa multe noutati si vesti bune. mai ales ca iti tai unghiile si faci baie .
te pup draga mea. si mie mi-a fost dor de tine. abia astept sa intru pe bloguri .
ma bucur mult ca ai si momente de respiro si ca lui alex ii place la vulcanizare. si maia e in extaz cand un nene din echipa de muncitori taie lambriurile cu un fierastrau circular. face un zgomot de iti vine sa te duci....da' nu! noi venim langa el ca ne place.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
stie cineva cum se dau fulgii de ovaz la bb?
se fierb sau se adauga asa fulgi in piureute? sunt fulgi d-aia de oameni mari, nu speciali pentru bb.
ma ajutati?
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Vroiam sa o salut pe Dana15 si sa-i transmit multa sanatate Anei. Sa-i treaca bubitele repejor puiutului dragalas.
Nela - pe unde esti mami? te pup. ti-a trecut raceala? ce face banana?
h.
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 fetelor , am spart gheata!!! Vine Daniella!!!!!! Sunt gravidå!!!!!!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Uau uau uau uau uau uau uau!!!!!!!
Supeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!! Felicitari!!!!!! Abia astept sa transmit in direct peste vreo 8 luni
Ia sa vad daca imi mai amintesc iconita!
Felicitari!!! Ce veste minunata! Deci urarea mea de saptamana trecuta de pe FB a venit la fix!
Ce frumooooossss!!! Nu mai pot de bucurie! Minunat! Abia astept sa vad poze cu Bruculinu admirand-o in patut pe Daniella! Abia astept! Si sa te revad pe tine frumoasa cu burtica si codite
Sa ai o sarcina usoara si o Daniella sanatoasa! Va pup cu drag! Ce minunat! Hai mai ca era si de asteptat sa fii tu prima, ca tu ai avut prima nasterea transmisa in direct!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...hai ma raluk, ce ti s-a schimbat viata . asa multe noutati si vesti bune. mai ales ca iti tai unghiile si faci baie . te pup draga mea. si mie mi-a fost dor de tine. abia astept sa intru pe bloguri . ma bucur mult ca ai si momente de respiro si ca lui alex ii place la vulcanizare. si maia e in extaz cand un nene din echipa de muncitori taie lambriurile cu un fierastrau circular. face un zgomot de iti vine sa te duci....da' nu! noi venim langa el ca ne place. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
asa dor mi-a fost sa te citesc
Lali_mete spune:
Mai fetelor,pai ce-mi vad ochii!!
Ma bag si eu pe langa sotz ca a reparat masina cu varul meu,m-am uns si eu tinand de ceva si am pomenit-o pe Alex,povestindu-le despre cum a ajuns ea canita la gura la o nunta,si cand ma intorc ce sa vaz! in familia Iulikai vine bebe 2 .Sa dea DD sa ai o sarcina super-usoara Iulika,sa fie fetita,a fie sanatoasa ,si tu sa fii sanatoasa .Phii,nici nu mai am cuvinte.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica stie cineva cum se dau fulgii de ovaz la bb? se fierb sau se adauga asa fulgi in piureute? sunt fulgi d-aia de oameni mari, nu speciali pentru bb. ma ajutati? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
eu cred ca sunt preparati termic deja. Doar nici noi nu ii fierbem pentru noi. Dar nu bag mana in foc, pentru ca oatmeal-ul se face totusi pe aragaz.... hmmmmm
Concluzia mea : daca nu-i fierbi trebuie sa-i lasi mult sa se faca moi... sau oricum ii mixezi... no, n-am nici o concluzie
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 fetelor , am spart gheata!!! Vine Daniella!!!!!! Sunt gravidå!!!!!!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
wow! wow!woW
n-am cuvinte si-mi vine sa plang!
Doamne, ce frumos! ce minune!
FELICITARI!!!!!!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
raluk16 spune:
Lali sa inteleg ca nu tu ai schimbat titlul la subiect? Eu cand l-am vazut am inceput sa citesc repede sa vad ce s-a intamplat
Ralu te inteleg perfect . Lasa, bine ca ai gasit pe cineva. Era sa zic mai mult, dar stiu eu ce soacre citesc p-aici?
Noi am iesit un pic in oras cu masina, ca ploua, am mers pana la kaufland. Mai mult sa-l scoatem din casa pe marait. Si prin centru mergeam pe trotuar, Relu il tinea pe pui pe dupa gat, si la un moment dat ma intreaba "da doarme Alex?" si cand ma uit, dormea asta micu, se scurgea acolo pe capul lui . No, cine ne-o vazut ce-o fi crezut?
Partea ce ma enerveaza la fazele astea ii ca apoi vin acasa cu el, si se trezeste si pe cand vreau eu sa-l adorm, ca de, ii e somn, dureaza adormitul vreo jumatate de ora de plimbat in brate . Dar acum inca doarme . Mai e totusi o parte proasta. La 6 ar fi trebuit sa manance si el va manca pe la vreo 9 doar, cand i se va face somn, pentru ca al meu e zapacit si nu poate manca daca nu ii e somn
Dana15 spune:
intrasem si eu sa-i urez de bine lui Uve si iote ce veste minunata aflu...mai, draga mea Iulika...incredibil de frumos!!!
hai ca nu mai stiu lega cuvintele-n propozitii..
Uve la multi ani frumosi si cu cat mai multe bucurii! sa fii sanatoasa!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute