Vila la mare-Eforie N

Vila la mare-Eforie N | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Va rog, ajutati-ma cu recomandari pt o vila cu putina curte, spatiu de joaca pt copii, terasa, aproape de plaja amenajata, 3 sau 4*, conditii f bune, cu mic dejun sau bucatarie utilata, cu restaurante/terase in jur unde se poate manca, unde ati fost si v-a placut.
Deja am intrat in alerta ca am vazut prea multe si nu pot sa ma hotarasc la nimic!

Multumesc!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Eu stiu ceva ff frumos, in Olimp. Nu stiu daca mai au si locuri. Intereseaza-te! merita! Adresa este vila Ciresica din Olimp:

http://www.plaja.ro/vila_ciresica_olimp_romania/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

F draguta, insa putin cam scumpa fata de ce am vazut la Eforie. Nu ma mai ajuta nimeni?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

uite numeioana , aici http://www.vilaefor.ro/obiective.php suntem noi cazati momentan si suntem foarte bine ,
de mancat mancam la autoservire , e ft ok , aici in aceasta vila sunt multe famili cu copii mici si totusi e o liniste de nu iti vine sa crezi .
asa cum zici tu oferta bogata , rabdare sa ai
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi vom merge aici in august:
http://www.clubdunarea.ro/tarife.php
numai impresii bune am auzit despre acest complex.
Preturi mai mici prin ag. de turism. noi asa ne-am luat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

noi mergem la hotel Rhodos , stam maxim o saptamana dar sa stam frumos :)

http://www.plaja.ro/upload/unitReserv/b_romania_eforie_nord_hotel_rhodos_17050.jpg camera

http://www.sealinetravel.ro/fisiere/599e92135ee5b7e244bc2e893825ed9b_b_romania_eforie_nord_hotel_rhodos_17046.jpg baia

http://www.activtours.ro/fisier_sejururi/12667-hotel%20rhodos%20eforie%20nord%2001.jpg

http://static.infoturism.ro/poze-hotel/etcazPpY32908.jpg

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

noi vom merge aici in august:
http://www.clubdunarea.ro/tarife.php
numai impresii bune am auzit despre acest complex.
Preturi mai mici prin ag. de turism. noi asa ne-am luat.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Si noi mergem tot acolo si tot in august
Insa sunt putin dezamagita ca am auzit si chestii nasoale chiar anu asta...Am luat si noi prin agentie inca nu am achitat tot mai ca imi vine sa renunt sa iau altceva.
Daca vrei mai multe informatii trimite-mi PM.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dyanira ti-am trimis PM.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc, fetele. Ramene sa ne decidem. Imi place cum arata Dunarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Noi am ales ca destinatie Vila Rocco din Eforie Nord.
De ce litoralul romanesc ? probabil ca (si) din comoditate, pentru ca vom merge si la dus si la intors cu tren de noapte, la cuseta, ca sa ne odihnim oasele batrine si ca sa doarma terorista din dotare.

De ce Eforie Nord? in primul rind pentru ca gara au numai Constanta, Eforiile si Mangalia. Constanta e prea capitala de judet, Eforie Sud am exclus-o in start dupa ce am citit una-alta pe net, iar Mangalia ni s-a parut prea departe, avind in plan sa bintuim si Constanta, si Mamaia, si cam peste tot. Dea Domnul sa avem vreme buna de plimbari, pentru ca... vorba lu' tati... avem scintei la bujii... Iar copilul are de bifat activitati !!!

Dupa ce am "greblat" pe Internet pina m-am scirbit de-a binelea de unele oferte pur si simplu odioase (fie din punct de vedere financiar, fie din punct de vedere al facilitatilor oferite), ne-am hotarit, va fi Vila Rocco din Eforie Nord. Impresiile de pe site-ul supereva.ro m-au ajutat sa ma hotarasc, desi feelingul era deja in favoarea Vilei Rocco, dupa accesarea paginii lor. Iar faptul ca mi-au raspuns imediat la mail am luat-o ca dovada de bun simt si respect fata de potentialul client si mi-a intarit convingerea ca sint seriosi.

Sper din toata inima sa fie asa, e prima data cind va ajunge maimutica la mare si vreau sa aiba amintiri placute

Noi plecam abia dupa 1 septembrie, din mai multe motive :
- concediul lui tati nu se suprapune cu libere mele decit in prima jumatate a lui septembrie
- temperaturi mai umane (nu suport canicula)
- aglomeratie mai putina (asta e o speranta de-a mea, hihihi)
- preturi mai mult decit decente la cazare in extrasezon (eu fiind bugetara, cu salariu "nesimtit") - hai sa fim sinceri, 60 de ron camera dubla la un sejur de minim 5 nopti, daca si asta e mult inseamna ca sint eu nebuna !!!!! ma costa cazarea cit transportul ! ba, daca mai scumpesc astia de la CFR biletele de tren, cum se zvoneste, , s-ar putea sa fie cazarea mai ieftina decit transportul

Nu imi fac mari sperante in ceea ce priveste curatenia statiunii, am tot auzit ca e mizerie, ca sint gunoaie, dar ce vreti, traim intr-o tara locuita de romanasi de-ai nostri, asta e, aerosolii copchilului sint mai importanti decit orice, si daca avem noroc poate supravietuim.

Inca nu am facut rezervarea ferma, trebuie sa mai stabilim exact perioada, dar am cumparat deja costumul de baie al Zamfirucai, asa ca pot zice ca am inceput pregatirile !

asta e relativ la cazare

numeioana, in legatura cu mincarea, tot greblind pe net am gasit urmatoarele informatii:

Pentru ca atunci cand mergi in concediu (oriunde) te gandesti unde te cazezi si unde mananci, m-am gandit sa va spun cateva cuvinte despre locurile unde puteti sa mancati in Eforie Nord: ieftin, bun si proaspat.

1. Autoservirea Caredy Oradea: se afla in centrul orasului (vis-a-vis de fosta posta). Proprietarii si angajatii sunt din Oradea, iar mancarea este in mare parte ardeleneasca. Sunt multe ciorbe: vacuta, pui, supe; diverse felul doi: snitele, pui, porc, vita, ciuperci, cascaval pane si garnituri: orez, piure, cartofi prajiti. Portiile sunt mari, iar mancarea este foarte gustoasa. Exista si cateva salate si ceva dulciuri. Locatia este mare, aerisita, seara canta o formatie muzica buna (nu manele). In fata autoservirii se afla o fantana arteziana care mai racoreste aerul.

Preturi: ciorba 4, 5 lei, felul doi 7, 5 lei, garnitura 2, 5 lei. Chifla este gratis daca va cumparati un felul doi cu garnitura si deasemenea primiti gratis smantana, ardeiul iute. Bauturile sunt destul de scumpe, dar asa e cam peste tot.

2. Autoservirea Litoral este renovata in 2010. Aceasta exista din anii 1970, dar multi ani nu a mai functionat, ajungand o ruina. Este pozitionata tot in centru intre fosta posta si Hotel Europa. Locatia arata bine, are loc de joaca pentru copii si un barulet langa. Aici va recomand sa mancati peste gustos si ieftin: plachie, saramura, peste prajit, calamar pane, chiar aveti de unde sa alegeti. Portiile de peste nu depasesc 9 lei. Ciorbele costa 4, 5 lei, iar daca cumparati un felul unu plus un felul doi, primiti gratis, la alegere un pahar cu bere sau o prajitura. Ce mi-a placut a fost faptul ca au multe salate si prajituri. Deasemenea, au si o gelaterie.

3. Pizza Corrner este situata tot in centrul statiunii, aproape de piata de legume. Este cea mai buna pizza din Eforie si un plus e faptul ca e facuta in cuptor de lemne. Un alt plus este ca o prepara in fata ta si in 5-7 minute e gata. Sunt multe sortimente: cu pui, taraneasca, a casei etc. La trei pizza achizitionate, a patra este gratis. Cea mai scumpa e 17 lei.

4. Terasa Pui la rotisor - e o locatie extrem de veche si chiar daca s-a privatizat nu s-a investit nimic in ea. Este localizata tot in centru (langa statia de autobuz - directia Mangalia), nu e foarte vizibila, dar se vad puii in rotisor. Este in aer liber, cu o zona acoperita, cu multa verdeata si flori. 100 de grame de pui rotisat costa 2, 2 lei. Au si ciorbe, dar si o tocanita de pui foarte gustoasa. Firesc ca gasiti si mujdei de usturoi, cartofi prajiti si mamaliguta.

5. Terasa Cristal - este exact in centrul statiunii (in spatele statiei de autobuz directia Constanta). Are cofetarie, patiserie si pizza. Ce va recomand de aici este palcinta cu branza dobrogeana (adevarata).

Locuri unde se poate manca in Eforie Nord sunt multe, dar nu le recomand din anumite motive: servire proasta, mancare scumpa, calitate indoielnica sau muzica de proasta calitate.

In speranta ca nu v-am facut pofta, sper ca macar v-am ajutat sa gasiti mai usor de mancare in Eforie Nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La inceputul lunii iulie am stat la vila Coralis. A fost foarte bine, vila noua, curata, cu camera spatioasa, vedere la mare.

De mancat - la Caredy Oradea, foarte bun si proaspat.

Mergi la inceput