Barbatii si gratarul...
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
La noi e grava problema.. de ambele parti (ca sa zic asa...)
Telefoane nu trebuie sa dam sa chemam noi "gasca" pt ca noi avem permanent niscaiva "autoinvitati".
Sotul meu URASTE sa faca gratar da' daca tot au dat "autoinvitatii" buzna... il face pana la urma.Cel mai grav insa este ca nu-l ajuta NIMENI, NICIODATA iar el de-atata fum nu reuseste sa mai savureze ceea ce-a pregatit.
Eu mai inainte de toate trebuie sa desprafuiesc tot ce exista pe terasa... scaune, mese, vesela.
Nu mai pun la socoteala cate drumuri fac de-afara in casa dupa... diverse... muuulte si marunte ca daca s-ar aseza toate in calea mea doar sa le ansamblez si sa le asez pe masa... ce simplu ar fi....
Evident dupa dezmat... dezastrul tot noi trebuie sa-l remediem ca doar suntem mandrii posesori ai unui gratar in aer liber
Asadar pt noi este o reala "placere" sa pregatim gratare pt "invitati"
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda La noi e grava problema.. de ambele parti (ca sa zic asa...) Telefoane nu trebuie sa dam sa chemam noi "gasca" pt ca noi avem permanent niscaiva "autoinvitati". Sotul meu URASTE sa faca gratar da' daca tot au dat "autoinvitatii" buzna... il face pana la urma.Cel mai grav insa este ca nu-l ajuta NIMENI, NICIODATA iar el de-atata fum nu reuseste sa mai savureze ceea ce-a pregatit. Eu mai inainte de toate trebuie sa desprafuiesc tot ce exista pe terasa... scaune, mese, vesela. Nu mai pun la socoteala cate drumuri fac de-afara in casa dupa... diverse... muuulte si marunte ca daca s-ar aseza toate in calea mea doar sa le ansamblez si sa le asez pe masa... ce simplu ar fi.... Evident dupa dezmat... dezastrul tot noi trebuie sa-l remediem ca doar suntem mandrii posesori ai unui gratar in aer liber Asadar pt noi este o reala "placere" sa pregatim gratare pt "invitati" LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
nici mie nu-mi place sa intru/ies din casa afara dupa una si alta. asa ca am totul pregatit pe 2 tavi mari.
pe una maruntisuri:servetele,table mat-uri, tacamuri, sare, sosuri
pe celalata: farfuri, pahare
michelle
teolinda spune:
O.. da' Michelle.. cate nu pregatesc da' nu stiu cum naiba ca permanent mai e ceva de-adus... Ba mustarul (ca -i prea cald afara si nu-l pot tine la soare iar lada frigorifica portabila nu am), ba un copil vrea un iaurt, altul vrea biscuiti, alta mamica vrea "putina ciorbita" pt copilas... da' un scaun de masa pt copii nu poti sa scoti? Da'un castron mai mare ca nu incape salata... ohohooo...
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda O.. da' Michelle.. cate nu pregatesc da' nu stiu cum naiba ca permanent mai e ceva de-adus... Ba mustarul (ca -i prea cald afara si nu-l pot tine la soare iar lada frigorifica portabila nu am), ba un copil vrea un iaurt, altul vrea biscuiti, alta mamica vrea "putina ciorbita" pt copilas... da' un scaun de masa pt copii nu poti sa scoti? Da'un castron mai mare ca nu incape salata... ohohooo... LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
michelle