Barbatii si gratarul...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Hai sa nu fim rai/rele!!
Ati omis ce este foarte important: aprinsul focului!!! Nu e chiar asa simplu. Eu prefer sa fac 50 de salate si 200 de feluri de desert, decat sa aprind focul, sa stau sa ma umplu de fum cand aprind carbunii.... samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Deci...
1.Marius baiete tu cu cine tii?
2. NU mai conteaza pentru ca ai perfecta dreptate
3. ACUM MA FAC DE RUSINE: cu gratarele facute de mine poti face alte gratare
4. DIN NOU DE RUSINE: urasc sa aprind focul? sotia se pricepe de minune la asta. cred ca a avut gagic din satra. NU stiu inca dar ma mai interesez. Oricum eu aduc lemnele. De obicei plec dupa lemne si ma trezesc ca admir te miri ce prin padure. Cand revin cu un brat mare de leme, focul deja arde de mult timp.
5. cand vreau gratar ma duc la un clasic descris de Marius si ma dau lovit de o pofta de ceva bun cum numai el stie face. Reactioneaza instantaneu si eu scap de toata treaba asta si...sunt satul

Veninul dauneaza grav sanatatii.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

La fel e si cand naste sotia, de regula el e cel care primeste cele mai multe laude si complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

La fel e si cand naste sotia, de regula el e cel care primeste cele mai multe laude si complimente.

Pai este cam aceeasi situatie ! Si daca la gratar barbatii beau 5 beri acolo, cand naste sotia unii barbati beau si cinstesc cu prietenii 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Noi cind facem gratar, eu nu fac aproape nimic pentru ca e ziua mea de odihna.El face tot.
Eu am niste ochisori foooarte delicati care nu suporta fumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ei, uite de asta urasc gratarele... N-as fi putut sa sintetizez mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanaM23 spune:

Bun subiect. Chiar m-a amuzat. Asa e si la noi, sotul crede intotdeauna ca el munceste cel ami mult la un gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am ras cu mare pofta

m-am binedispus pe ziua de azi...(daca mai era nevoie)

la noi se impart muncile...si de cele mai multe ori chemam prieteni la gratar...asa ca fiecaruia revine destul de putin, incat acest gratar sa devina relaxare si nu 'epuizare'

aaaaa si da!!!Am descoperit-o de curand pe cea mai buna prietena 'in caz de musafiri si gratar': masina de spalat vase!!!

de ziua mea i-am fost profund recunoscatoare

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Noi desi avem curte nu prea facem gratare pentru ca sotul nu se pra pricepe la asa ceva si atunci nu-l incurajez, Toata carnea iese tare sau cu gust aiurea. Nu stiu sa va explic. recunoaste insa si el ca nu-i place. M-am impacat cu ideea ca nu am sot grataragiu asa ca astept prietenii pe la noi. Berea in schimb se duce si fara gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

ce m-ai facut sa rid!

la noi nu e asa. sotul face aproape totul de la a cumpara carnea potrivita...pana la spalatul gratarului.si face un gratar perfect, chiar merita laudele.
eu fac garnitura si baiatul meu aseaza masa.

dar imi amintesc cand am fost in Romania aveam un gratar mai micut pe carbuni.
si mama, cat dura sa faci un gratar!!!!
pana sa aprinzi carbunii/lemnele, apoi sa stai in fum si sa dai cu o paleta/fan-sa nu se arda...

Aici avem unul mare pe gaze. incap si vegetalele si e totul gata in 20 min.

Voi ce gratar aveti? sunteti multumiti de el?

michelle

Mergi la inceput