Barbatii si gratarul...
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
La noi nu se potriveste, sotul face niste gratare nemaipomenite!Restul facem impreuna!
Ar fi o rusine pt el sa fie din Texas si sa nu stie sa faca un gratar calumea :))
Adriana 30+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
chiccutza spune:
al meu e decat cu ideea de gratar.
apoi lucrurile merg asa:
-sare de la punctul 1 la punctul 3 si se mai trezeste la punctul 13 (pe care Marius l-a omis):duminica viitoare tot la mine,nu?
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
edit ca uitasem ceva:maine la gratar
Happy_in_TO spune:
Eu n-am mai facut gratar acasa de vreo 6-7 ani. Era treaba lui. Am dat gratarul cind m-am mutat si masina de cafea cu care faceam cafea si o beam impreuna in fiecare dimineata. Acum imi fac singura cafea turceasa la ibric.
Dar, poate o sa vina o zi in care voi face gratar din nou in gradina.
Bucurati-va de vara si gratare in gradina!
XIO spune:
Mai , tocmai ce ne pregatim de gratar.
Doamnele fac mancarea, prietenul meu munceste prin curte.Doar eu frec menta
La nio nu se intampla asa , ca barbatii pregatesc si carnea si gratarul,nu le spune nimeni ca se arde carnea , stiu eu mai bine , doar eu insist sa fie arsa portia mea. Dar da , toti multumesc bucatarului , nu ajutoarelor care au preparat.
P.S: si eu fac gratare...faceam, cand mancam asa ceva.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Miriluta spune:
Ieri am fost la vecinii nostri la petrecere si, in timp ce noi femeile am pregatit totul, barbatii au stat la meci...apoi s-a inghesuit toti pe langa gratare (vreo 4 gratare ca am fost 60 de persoane) si se felicitau reciproc ce caren buna au facut. Ah, sa nu uit, cu bere s-au aprovizionat singuri, nu de alta dar se plangeau ca noi femeile nu stim sa manipulam dozatorul si le punem berea cu prea multa spuma
BraveGirl spune:
M-am amuzat...la noi nu prea se potriveste pt ca sotul nu bea bere, deci cere cola si nu-i place sa faca gratar, asa ca dupa ce face focul, cauta disperat pe cineva sa preia stafeta Dar toate laudele sunt ale lui
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Rufus spune:
Bine , mai, Marius...nu ma asteptam la asa ceva din partea ta....
PS:
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Bine , mai, Marius...nu ma asteptam la asa ceva din partea ta.... PS: |
ca sa "te iertam" ne dai o fripturica?
sotul meu face de la A la Z friptura. e adevarat ca eu fac salata.....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Bine , mai, Marius...nu ma asteptam la asa ceva din partea ta.... PS: RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
liliana83 spune:
Si-al meu e innebebunit dupa gratare , in fiecare duminica musai.Eu doar ii pregatesc carnea in rest face el totul bineinteles cu ceilalti barbati cand este cazul, in timp ce noi fetele stam la o barfa mica, si din cand in cand mai vin pe la noi sa ne aduca bere. Oricum gratarele sunt un bun prilej de relaxare.