Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Am revenit de la doctor In primul rand, elena, eu am membranele intregi, deci... nu sunt pierderi de lichid. In al2lea rand, AICI E TARE! "COL DESCHIS DE 2 DEGETE" (am citat medicul; nu vreti sa stiti ce dureri am avut cand a introdus degetele pe col). Asa ca am bilet de internare, pana maine ar trebui sa vina Rebeca. Va tin la curent. 39+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Hai Adriana
sa ai parte de o nastere usoara si frumoasa!!!
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
SabrinaLia spune:
Otilia ,nu am avut cine stie ce probleme pina acum.La inceputul sarcinii am avut dureri in capul pieptului .Nu am avut greturi ci doar un gust ciudat in gura.Arsuri multe .In rest m-am ingrijorat pentru ca citind aici la odise de unele probleme pe care le-au intilnit unele dintre fete m-a facut sa ma intreb daca eu sint ok.Doctora mea nu-mi spune prea multe doar ca e in parametrii normali si atit.Nu masurat col /apa /rinichi /ficat sau mai stiu eu ce se masoara la bebe.
Am intrebat-o acum de cind s-a intors bebelina in burta de una de alta si ce ofticata a fost ca nici pozele de la eco nu mi le-a mai dat.
Iar acum sa mai schimb doctora e prea tirziu.Eu ma rog ca totul sa fie bine intr-un final .De abia astept sa-mi vad bebita in brate.
paula_m spune:
HAI ADRIANA!!!
Nastere usoara sa ai si un bebe sanatos!
Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 24 zile
nela_didea spune:
citat din mesajul lui michelle1981 HAI ADRIANA!!! nela asteptam vesti bune! mycya ma bucur ca totul e bine ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu AMR 4+ |
Promit sa aduc numai vesti bune.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
citat din mesajul lui SabrinaLia Otilia ,nu am avut cine stie ce probleme pina acum.La inceputul sarcinii am avut dureri in capul pieptului .Nu am avut greturi ci doar un gust ciudat in gura.Arsuri multe .In rest m-am ingrijorat pentru ca citind aici la odise de unele probleme pe care le-au intilnit unele dintre fete m-a facut sa ma intreb daca eu sint ok.Doctora mea nu-mi spune prea multe doar ca e in parametrii normali si atit.Nu masurat col /apa /rinichi /ficat sau mai stiu eu ce se masoara la bebe. Am intrebat-o acum de cind s-a intors bebelina in burta de una de alta si ce ofticata a fost ca nici pozele de la eco nu mi le-a mai dat. Iar acum sa mai schimb doctora e prea tirziu.Eu ma rog ca totul sa fie bine intr-un final .De abia astept sa-mi vad bebita in brate. |
vai ce tampita poate sa fie, cum adica sa se oftice, e datoria ei de medic sa te lamureasca si sa pleci linistita din cabinet.auzi sa nu iti mai dea pozele de parca face pe gratis totuface figuri pe banul tau.si Alina sia schimbat doctorita in ziua in care a nascut.offf la ce se mai fac medici domle daca nu le place meseria
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
Belu trezeste-te mamico, ti-a luat-o Adriana in fata.pai ce facem cu lista aia
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Victo spune:
am venit de la tanti dr..
bb e pe pozitie, poate veni oricand, col dilatat de 1-2 cm, circulara nu are, 3050 gr..tanti dr a zis ca nu mai apuc vinerea viitoare.poate ca nu voi fi codasa totusi :)
asteptam, asteptam :)
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica
ramo1901 spune:
HAI ADRIANA
Nastere usoara, travaliu scurt.....si bebe sanatos.... HAI REBECA
ASTEPTAM VESTI...............
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
CarmenAlbu spune:
HAI ADRIANA!!!!!!!!!
Travaliu scurt si nastere usoara!!!!!
Mycya ce bine ca si-a revenit cu un rinichi, pana la nastere isi revine si al doilea!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
ramo1901 spune:
Sorina tu cum te simti?......esti emotionata?...
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria