Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Crispo

si sa va zic ce am facut la doctor....ne-a facut eco cu masuratorile toate, e un pic mai micuta dar ca si celelalte doctorite a specificat ca si noi parintii suntem mici deci e bine pentru varsta ei,are 2280 gr la 34 de sapt si 4 zile, i-am ascultat inimioara timp de 30 de minute, si mi-a controlat si colul care e inchis si a zis ca mai dureaza cel putin o luna pana nasc, deci fata mea e pusa pe bune sa se tina de termen. mai are "hidronefroza"parca asa se scrie numai la un rinichi,celalalt sia revenit. mia spus ca pot naste aici ca nu e ceva grav, si oricum va fi pediatru care o va consulta imediat dupa nastere.pe 14 am programare sa vb cu anestezistul de epidurala, cauia ii voi specifica ca nu vreau din frica de forceps sau vacuum.
mia specificat doctorul si cand anume trebuie sa ma duc la spital gata pentru nastere.de acum sa mai crestem oleaca sa avem forta ca in rest ne incredem in Doamne Doamne ca va fi totul bine

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Felicitari, ma bucur ca sunt vesti bune... Fata ascultatoare Andra Maria. Sta pana la termen. Nu ti-a zis dec cat e colul?

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ADRIANA Hai,Rebeca !!!!

OCHIDUT asa a fost Sofia,din primele ei nopti a urlat,cu orele,se linistea plimbata pe umar,cu burta lipita de umar,si mainile peste spre spatele meu,cum o puneai jos urla..faceam asa cu randul cu sotul,cand dormeam eu,cand dormea el...
cand reusea sa regurgiteze se calma repde,adormea.cand nu,o plimbam asa o juma de ora,pana auzeam grrr...
a durat mult,primele 3 luni cu treziri f f dese,apoi nu asa dese dar totusi suficiente !!!
sper sa va treaca mai repde voua.la Andres a tinut mai putin.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Crispo

si sa va zic ce am facut la doctor....ne-a facut eco cu masuratorile toate, e un pic mai micuta dar ca si celelalte doctorite a specificat ca si noi parintii suntem mici deci e bine pentru varsta ei,are 2280 gr la 34 de sapt si 4 zile, i-am ascultat inimioara timp de 30 de minute, si mi-a controlat si colul care e inchis si a zis ca mai dureaza cel putin o luna pana nasc, deci fata mea e pusa pe bune sa se tina de termen. mai are "hidronefroza"parca asa se scrie numai la un rinichi,celalalt sia revenit. mia spus ca pot naste aici ca nu e ceva grav, si oricum va fi pediatru care o va consulta imediat dupa nastere.pe 14 am programare sa vb cu anestezistul de epidurala, cauia ii voi specifica ca nu vreau din frica de forceps sau vacuum.
mia specificat doctorul si cand anume trebuie sa ma duc la spital gata pentru nastere.de acum sa mai crestem oleaca sa avem forta ca in rest ne incredem in Doamne Doamne ca va fi totul bine

Bianca 34+ Andra Maria

Felicitari, ma bucur ca sunt vesti bune... Fata ascultatoare Andra Maria. Sta pana la termen. Nu ti-a zis dec cat e colul?

nu mia spus ca nu mi la masurat la eco din ce am vazut.numai a controlat cu ditai manaca se uita sotu cu niste ochi ce cauta el in ciresica mea
aici o singura data mia spus de cat e ca am intrebat eu doctorita si asta pe la 24 de saptmani.

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Aelita sa o pui tu pe Adriana la titlu, ca eu una chiar nu ma prishep.

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

ooana, uite aici niste explicatii cu tipurile de scutece refolosibile http://wrapmama.blogspot.com/2009/11/mic-dictionar-de-scutecologie.html
Din ce am studiat eu nu trebuie nici un absorbant de unica folosinta, totul se spala. Optional poti sa folosesti o hartie biodegradabila,pe post de filtru sa cureti mai usor cacalica :) . Eu o sa incerc intai fara sa vad cum se spala. Ce vreau eu sa iau sunt scutece all in one, ca sa fie ok si pt tati sa le puna(sunt ca un pampers).Si imi iau unele care se ajusteaza din capse astfel incat le poti folosi de cand vii cu bebe acasa pana la olita. Sunt mai scumpe, dar din calculele mele se amortizeaza cam in 7-8 luni(iar ei sustin ca poti sa folosesti acelasi set la 2 copii).O sa iau probabil un set din astea si dupa aia o sa mai experimetez si cu alte tipuri.E greu sa te decizi asupra unui tip daca esti la primul copil...eu m-am documentat destul de mult, am citit pe forumuri din strainezia unde sunt mai multe mamici pro scutece refolosibile. Dincolo(uk de ex) exista si ajutor de la stat ca sa iei scutece de-astea, incearca sa incurajeze diminuarea cantitatii de gunoi. Eu am intepenit cand am citit ca arunci 1.5 tone de pampersi/bebelus pana il inveti la olita . De fapt am vazut dezastrul produs de pampersi la tara, unde verisoarele mele au folosit pampersi si i-au auncat in stilul traditional intr-o vale din spatele casei...nu vreti sa stiti ce e acolo dupa 2 copii...e absolut oribil.
Acum sa vedem exact ce se alege din bunele mele intentii :)

34+ Raducu

...aha partea cu hirtiuta nu o intelegeam eu

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Mercic Mycya,

Cred si io ca saracu sot abia statea. Si mie mi-ar fi greu, in locul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

HAI ADRIANA!!!

nela asteptam vesti bune!

mycya ma bucur ca totul e bine

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Mercic Mycya,

Cred si io ca saracu sot abia statea. Si mie mi-ar fi greu, in locul lor...

sa vezi la nastere ce greu o sa ii fie il compatimesc de pe acum

Michelle

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

HAI ADRIANA!!!

NASTERE USOARA!!!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Sorina sa ii bati obrazul lu Andrei ca io cam ia domnisoarele in fata

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput