Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Arata bine. Mult mai aerisit. Ai uitatr-o pe Shery cu programarea. Cris 37+ cu |
Bey nu ma lasati pe dinafara ca io-s cu artileria grea, va daram cu burta daca ma invart odata !
Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -5z
mya85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Am revenit de la doctor In primul rand, elena, eu am membranele intregi, deci... nu sunt pierderi de lichid. In al2lea rand, AICI E TARE! "COL DESCHIS DE 2 DEGETE" (am citat medicul; nu vreti sa stiti ce dureri am avut cand a introdus degetele pe col). Asa ca am bilet de internare, pana maine ar trebui sa vina Rebeca. Va tin la curent. 39+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Adriana ai avut ceva simpome pt colul deschis de 2 degete???
38+ cu
AMR 1+ saptamani
adrianaBuc spune:
Contractii foarte intense, care ma lasau fara aer; si ceva dureri mai nasoale la nivelul colului, dar nu cred ca dureilile au fost relevante (le-am avut si inainte si colul era inchis).
Gata, plec. Va tin la curent.
39+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
Mycya spune:
Adriana scot motatele mamico pentru tine deja, am niste emotiii
sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara, un travaliu cat mai scurt bebe papacios si sanatos
HAI ADRIANA!!!!
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
nela_didea spune:
Ehheehee se apropie , Adriana scoatem motatele, acuma ii gata.
HAI ADRIANA, HAI REBECA
Mycya m-ai intrebat cum ma mai simt. Sunt bine, multumesc, cu siguranta bebele meu a crescut si imi apasa pe toate cele, deaia ma dor pe mine. In seara asta sunt si eu programata la eco sa vedem ce s-a mai intamplat de o luna incoace.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
Crispo
si sa va zic ce am facut la doctor....ne-a facut eco cu masuratorile toate, e un pic mai micuta dar ca si celelalte doctorite a specificat ca si noi parintii suntem mici deci e bine pentru varsta ei,are 2280 gr la 34 de sapt si 4 zile, i-am ascultat inimioara timp de 30 de minute, si mi-a controlat si colul care e inchis si a zis ca mai dureaza cel putin o luna pana nasc, deci fata mea e pusa pe bune sa se tina de termen. mai are "hidronefroza"parca asa se scrie numai la un rinichi,celalalt sia revenit. mia spus ca pot naste aici ca nu e ceva grav, si oricum va fi pediatru care o va consulta imediat dupa nastere.pe 14 am programare sa vb cu anestezistul de epidurala, cauia ii voi specifica ca nu vreau din frica de forceps sau vacuum.
mia specificat doctorul si cand anume trebuie sa ma duc la spital gata pentru nastere.de acum sa mai crestem oleaca sa avem forta ca in rest ne incredem in Doamne Doamne ca va fi totul bine
Bianca 34+ Andra Maria
nela_didea spune:
Mycya felicitari pentru vestile bune. Deci poti sta linistita inca o luna, ai vazut ca si problemuta cu rinichiul s-a rezolvat? Incet incet Doamne Doamne le aseaza pe toate asa cum trebuie.
Adriana ti-ai anuntat soacra, draga?
32 + cu o de
Mycya spune:
citat din mesajul lui nela_didea Ehheehee se apropie , Adriana scoatem motatele, acuma ii gata. HAI ADRIANA, HAI REBECA Mycya m-ai intrebat cum ma mai simt. Sunt bine, multumesc, cu siguranta bebele meu a crescut si imi apasa pe toate cele, deaia ma dor pe mine. In seara asta sunt si eu programata la eco sa vedem ce s-a mai intamplat de o luna incoace. 32 + cu o de AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
bafta la eco si sa vii numai cu vesti bune
si pe mine ma intrebat doctorul cum e cu durerile dar na sunt normale de acum o sa le tot simtim.am aflat si ce anume ma durea pe mine in dreptul stomacului mereu cand mergeam, si doar daca masam imi trecea, e genunchiul gargarizei melecare il tot impinge sa nu uit ca e acolo
Bianca 34+ Andra Maria
ciristina_serban spune:
HAI ADRIANA!!! TRAVALIU SCURT SI NASTERE USOARA !
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
nela_didea spune:
citat din mesajul lui Mycya [quote] bafta la eco si sa vii numai cu vesti bune si pe mine ma intrebat doctorul cum e cu durerile dar na sunt normale de acum o sa le tot simtim.am aflat si ce anume ma durea pe mine in dreptul stomacului mereu cand mergeam, si doar daca masam imi trecea, e genunchiul gargarizei melecare il tot impinge sa nu uit ca e acolo Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
Multumesc. Pe mine ma doare stomacelul si cand stau relaxata in pat. Dar trec toate, important e sa fie bebele bine.
32 + cu o de