Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 4
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Arata bine. Mult mai aerisit. Ai uitatr-o pe Shery cu programarea. Cris 37+ cu |
Nu stiu exact data...daca o stii voi spuneti si o pun
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo aelita, termin, termin..bine, eu gasesc mereu cate ceva de facut. acum suntem frante amandoua, eu m-am ocupat mai mult de manacre, dar am si coborat de vreo 3-4 ori scarile (stau la et 3)ca sa ii zic cum sa le puna pe acolo, ce aruncam (aici o sa imi iau bombaneala de la sot, dar ma risc :). ma duc sa fac o baita, ca-s transpirata..si apoi la papa..sau invers? ca rezist cam greu la senzatia de foame, ma ia cu lesin, asa. Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica |
Paula, cred ca tu vrei sa nasti sapt asta... n-ar fi rau...
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui beluistef
Nu stiu exact data...daca o stii voi spuneti si o pun *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 6 zile |
7 sau 9 iul, parca la semnatura are amr 5z...
Cris 37+ cu
ramo1901 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Eu am avut o contractie f dureroasa care mi-a scurtat colul de la 4 la 3 si crede-ma ca nu ai cum sa nu iti dai seama de diferenta intre o contractie dureroasa si una nedureroasa...Eu nu am mai putut sta in picioare si m-am intins in pat si nici asa nu a disparut durerea imediat, dar s-a mai atenuat...Eu cred ca sigur ne vom da seama cand a venit momentul caci vor fi dureri si trairi pe care nu le experimentezi de obicei Asa ca eu nu cred ca e cazul sa te alarmezi ca nu iti vei da seama Iuliana cu minune 35+ Tudor Constantin AMR -4 |
Multumesc, ...dar mi cam frica...
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
ochidut spune:
Bravo Alina, CD, refacere usoara si bebei sanatosi si cumnintei!!
Racusor si la mine adoarme la san si la fel cand vreau sa ii dau completare, pana o fac adoarme si nu vrea nici rupta sa se trezeasca. Tu stii cam cat mananca Andrei la o masa? cum a luat in greutate? Eu iti inteleg stresul pe deplin, insa e cea mai proasta idee sa te consideri pe tine vinovata!!!!!!!! Ai fost si esti in continuare foarte ambitioasa, rabdatoare si ai depus efortul maxim!!!!! Nu cred ca e nici o problema daca ii dai si completare, ca vorba ta nu il poti tine flamand si cel mai important acuma sa ia in greutate. Tu fii convinsa ca ai facut tot posibilul si sa stii ca pshicul chiar e foarte important.
Ce fumos se vede la fete 39+…… am si eu emotii pe langa voi. Imi aduc aminte de nastere si cand am vazut-o prima oara…si acum imi dau lacrimile cand imi aduc aminte. Va povestec cand o sa am timp.
Vazut delfinasi, sunt tare scumpi!
Dragaica, saracuta de tine am vazut burtoiul – scuze ca ii zic asa. Cred ca tare greu te mai misti.
Puiutz, si tie ti-a crescut mult burtica, iti sta tare bine asa, radiezi.
Acum, ca multe alte mamici, si pe mine ma supara ideea ca nu mananca suficient…..si laptic este de cele mai multe ori dar problema mare la mine e ca de cele mai multe ori ea adoarme si nu mai vrea. Cand doar se opreste din supt si atipeste putin mai reusesc ceva cu ciupitul dar cand adoarme chiar nu pot sa o trezesc, oricat as incerca!!!!
Cu seringa este intr-adevar mult mai usor decat cu lingurita. Insa si aici am intampinat ceva probleme: nu poti sa ii bagi chiar asa pe gat cum zicea Sherita – poate doar cineva f experimentat – ca risti sa se inece bebe, mai ales cum e a mea adormita; si Larisa casca gura mare ca pentru mamelon si cand vede ca ii picura lapticul dar ea nu apuca seringa se enerveaza de multe ori, ca nu are mamelon de care sa apuce, il scuipa, se inroseste de nervi, se pune pe plans….. Dar si cand vrea sau ii este foame tare, se prinde si face gurita mica, prinde capatul seringii si trage singura.
Ieri noaptea era sa intru disperata pe forum sa va zic ca nu mai pot. Ziua e cuminte, nici nu o simti. Seara de pe la 10 o apuca toti bazdacii din lume: plange, se agita, da din picioare disperata, nu o pot linisti sub nici un fel. Asa a facut in fiecare noapte, inca din spital. Ma apuca groaza stiind ca vine noaptea, plus ca eram toti terminati de oboseala, zombi de-a dreptul. Ieri la fel a inceput, nu mai stiam ce sa facem; sotul a luat toate cartile sa mai citim despre plansul copilului, motive, tipuri de plans…….. Nici nu stiu ce are……Nu prea cred ca sunt colici, pentru ca da din picioare foarte tare, dar totusi nu se chirceste asa cum fac copii la colici. Nici in categoria copii hipertonici/agitati nu as incadra-o pentru ca ziua este extrem de cuminte…..
Daca aveti vreo idee, un sfat…primim cu bucurie.
Aseara spre marea mea bucurie am reusit pana la urma sa o calmez; am luat-o in pat cu noi, am leganat-o putin, i-am pus suzeta, am lipit-o de mine si am pus si ceva cald langa burtica. Incet incet s-a calmat si a adormit. A stat in pat pana la urmatoarea masa si apoi fericire mare tare, am pus-o in patul ei si nu s-a mai trezit, decat cumintica pentru urmatorea masa si apoi iar a adormit. Ca in noptile trecute nu dormea mai deloc toata noaptea, pana dimineata!!!! Exact asa facea si in burtica.
Asa ca azi ma simt super, sunt tare incantata de marea noastra realizare si sper sa reusesc si la noapte. Cat de mult conteaza si psihicul si posibilitatea de a dormi macar cate o ora, doua noapte intre schimbat si alaptat.Plus ca azi a inceput si ea sa se trezeasca cat de cat regulat si nu a trebuit sa ma lupt asa mult sa o fac sa manace ceva.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ciristina_serban spune:
Gata, am revenit de la cumparaturi... acu fac o pauza si apoi iar la trebi...
Mycya, Cris2010 ... multumim de urari
Merg sa citesc si capitolul asta, ca ati scris nu gluma..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
eladea2005 spune:
ochidut, e posibil sa fie colici...astea se manifesta de obicei seara si noaptea...si tin de la cateva minute pana la cateva ore...plans care nu paote fi consolat cu nimic, de cele mai multe ori...si mie neonatologul mi-a spus ca colicile incep pe la 5-7 zile...si dureaza pana la 2 luni juma, 3...asa ca multa rabdare...am trecut si eu prin asta, timp de 3 luni zilnic...credeam ca innebunesc...vorba ta, cand venea seara imi doream sa fie zi...
acum ii dau preventiv cateva picaturi de colief si infacol...si doarme f bine...sigur, se trezeste noaptea ca sa manance, dar asta e altceva...
fetele..si rabdare multa...
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
stefania_97 spune:
Ochidut parca o descrii pe fiimea in primele luni. Asa facea si ea de la 21.30 la 23.30 avea concert in fiecare seara. Nu stiam ce sa ii mai facem. Nu era de foame ca refuza sa manance, nu aveau cum sa fie colici asa de devreme. Ceea ce mi-a explicat dra mie si am citit si eu mai tarziu este ca bebe are o perioada de adaptare le lumea exteriora.
E destul de greu pt ei sa se adapteze temperatura,galagie, faptul ca trebuie sa pape sa faca kk si sa isi reglez temperatura corpului e mult pt bebe care a stat atata timp in uter unde totul era calm si confortabil, usor.
Cu noi a ajutat sa cantam si sa o tinem pe burta noastra. Ma´asezam si o puneam pe pielea goala. Cantece scurte cu refren repetitiv.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Victo spune:
ochidut..seara copilasii, indiferent cat sunt de mici isi revarsa toata oboseala acumulata peste zi. achizitiile imense pe care le fac zilnic sunt chestii care ii obosesc, le produc un stres.
de aceea nici nu se recomanda prea multe activitati, vizite multe,oameni multi la copilasii nou-nascuti.
eu nici la carusel nu ma gandesc pt primele 2 luni sa zic, pt ca nu mi se pare ca l-ar linisti invarteala aia de maimutoi. eventual o muzica in surdina.luat in brate (las ca nu se invata cu narav! al meu la aproape 3 ani cere in brate, ca asa il apuca pe el, nu ca l-am fi tinut in brate juma de zi cat a fost mic).
legat de muzica..lui Stefan nu i-a placut niciodata muzica clasica :) de cd a putut sa vorbeasca, cd venea un cd cu muzica din astea, zicea..Inchide, mami, muzica! :)
asta cu culcatul pe burta mamei a functionat si la noi.
eu prea multe medicamente pt colici nu am bagat in el, pt ca nu mi s-au parut a avea efect si nu sunt pentru medicatie pt orice.
andreea, pai da, nu ma mai menajez deloc. astept sa treaca odata nasterea, ca totusi ma streseaza.eu zic ca totusi de luni incolo sunt sanse sa vina bebicul. nu cred ca vine pana duminica.
aoileo ca era sa uit, azi la 4 ma duc la monitorizare si tre sa ii spun dritei ca nu vreau sa se aplice manevrea precum vacuum sau forceps.
ha ha..azi sotul verifica disponibilul de pe card, sa vada dc pot naste sau nu pana in 10 (ziua de salariu).cica pot. :):)
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica
adrianaBuc spune:
Am revenit de la doctor
In primul rand, elena, eu am membranele intregi, deci... nu sunt pierderi de lichid.
In al2lea rand, AICI E TARE! "COL DESCHIS DE 2 DEGETE" (am citat medicul; nu vreti sa stiti ce dureri am avut cand a introdus degetele pe col). Asa ca am bilet de internare, pana maine ar trebui sa vina Rebeca. Va tin la curent.
39+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?