Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tot la ochidut sunt...

am incercat sa fac proba suptului, dar cantarul dadea niste bazaconii si m-am calmat

daca fetita doarme linistita inseamna ca e satula. o cantariti o data pe saptamana si vedeti cat a luat in greutate

voi sunteti norocosi ca larisa deschide gurita ca pentru mamelon, andrei deschide ca pentru biberon si nu apuca sanul decat dupa rugaminti sau cand e f f ff flamand

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mai sunt si eu pe aici, vroiam sa pun motatele la treaba.
HAI ADRIANA!

Tina, felicitari pentru reusita cu alaptatul!

La prima nastere, am avut inducere la 40 si 1 zi, mai mult pentru ca dr era de garda in ziua aceea. Statusem toata saptamana cu dilatatie 2, nu erau contractii, n-aveam nimic. Si totusi a mers foarte repede, dilatatia rapida, in 4-5 ore am nascut. Acum as vrea sa astept pana se declanseaza travaliul singur, desi parca vad ca iar trec de termen si nu nasc, asa cum a fost la prima.
Elena,, poate flacaul tau fiind baiat iese din tiparele primlor doua experiente si vine el singurel, fara sa mai ajungi la inducere.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 37+
AMR 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Tina v-au dat drumul acasa ??? Este bine ca ati reusit sa renuntati la biberon...este un progres ...va fi o perioada mai grea, dar se va invata la san si o sa fie bine...

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5 zile

Acum papam numai san, ne jucam cu tzatza, deci am facut progrese!

Multumesc mult fetelor pt incurajari!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am revenit si eu...dar ma pregatesc de nani, cat pot

sunt la casa noua si eu in camera cu bebe, nu in pat cu sotul...inca un pic si gata...tre sa luam monitor

ochidut andrei a scazut pe la vreo 2400 la o saptamana dupa nastere si in seara asta (3 sapt 2 zile) avea 2890 (dar azi nu a facut kk) el face o data pe zi...cam asa,...noua ne-a zis ca trebe sa ia 200 gr pe sapt...

ma duc sa mai citesc...daca nu adorm

mami de brotacel Andrei Ioan

Racusor, felicitari, ce bineee... v-ati mutat in casuta noua. Sa va fie de bine!!! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. Uite ai mai scapat de un stres...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!
M-am razbunat pt kg in plus luate si am facut cu sotul un castron mareee de coltunasi.Abia m-am abtinut sa nu ii mananc pe toti
Crisy la venire si plecare tot atat era .
Ciristina_Serban
Sorina,Oanna m-a avertizat si medicul ca cel electronic are o marja de eroare +/- 3,iar cel cu pompita +/- 1 si sa ma astept la valori care o iau razna.Insa luni ma duc la el si o sa imi iau tensiunea in acelasi timp si cu al lui si cu al meu,sa vad exact ce si cum.
Belu nu esti singura,si eu ma enervez cand ma intalnesc cu diverse persoane si ma intreaba "dar nu ai nascut?dar mai ai?".Pai odata ce am burtanul in fata e clar ca nu am nascut.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela sa iti traiasca comoara, ma bucur de vestile bune

Racusor super in casa noua, in sfarsit o viata noua in adevaratul sens al cuvantului.

pentru prima data mi s-au umflat si mie picioarele sunt la restaurant unde lucreaza sotul, si cum stau de cateva ore cu picioarele in jos am facut niste butuci, dureroase la mers.abia astept sa ajung acasa sa pun niste prosoape umede pe ele ,parca simt nevoia sa simt rece.se datoreaza si faptului ca eu mananc cam sarat cu siguranta,dar nui mai zic sotului ca arunca sarea din casa

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna seara! Ne-am intors de la control si raportam un bebe frumos, grasun si cuminte. Totul este ok, bebele in grafic, are 2100 gr si, in sfarsit ne-a aratat si fata. Sotul zice ca seamana cu socru-mio . Am sa pun o poza pe picassa sa vedeti ce mandrete de baiat am.
Citesc sa vad ce mai e nou si revin.

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Felicitari pentru vestile bune. Are mama mandrete de fecior.. Ce mai, daca i-ai vazut si fatzuca, cred ca esti super multumita...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Nela, incredibil ce bine se vad detaliile. Eu zic ca seamana cu tine totusi.
racusor, felicitari pentru casa noua!
btz, imi faci pofta de coltunasi

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 37+
AMR 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna seara!!!
M-am razbunat pt kg in plus luate si am facut cu sotul un castron mareee de coltunasi.Abia m-am abtinut sa nu ii mananc pe toti

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

vreau si eu sa ma razbun in felul astadar nu am cine sa imi faca, ca de la o vreme sunt cam puturoasa

Tina sper sa isi regleze programul si bebele tau si tu sa incepi sa fii mai libera sa te poti odihni.incetul incetul se vor aseza toate la locul lor si vei avea timp si sa stai la taclale cu noi.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

acum m-am adunat de pe drumuri.....am umblat all day.
De dimineata curatenie la garsoniera, apoi o tura de cora ( cautat cadou ca maine mergem la o aniversare - gasit doar partial). Venit acasa...mancat, lucru ptr birou....2 ore...apoi plecat in Baneasa la discutie cu anestezistul. Discutia interesanta asa....mi-a facut EKG ( sper ca am scris corect), consult...din astea... apoi tup in taxi cu destinatia careffour orhidea. Am intrat in Careffour la ora 18...am iesit la ora 21:30. A trebuit sa i-au cadou ptr fetita la care mergem maine, apoi si ceva ptr fratiorul ei de o luna ..i-am mai luat si lui Ale...o geanta chic de spital ptr mine si alte maruntisuri...si la iesire am gasit reduceri la Z si am bagat 9 body ptr asta mic. Bye the way pana duminica sunt reducerei mari la Z. Am luat 9 body-uri f dragute ( din care 3 mai scumpute) dar toate cu capse si fainute tare si am dat 85 de lei. Sunt reduceri destul de mari...merita sa mergeti sa vedeti. Nici nu mai stiu cat erau uzual body-rile la ei...dar au din astea cu capse...care sunt super bune...tot asa stiu ca au si la Piciul...dar daca tot am prins reduceri aici..am luat cam 4 de o luna si 5 de 3 luni.
Gata nu mai pot is franta....maine am 37 de saptamani fix...dau de baut!

Maine de dimineata plecam la aniversare....

Hai Adriana! Doamne ajuta sa fie bine si sa ai o nastere cat mai usoara!
racusoru', vazut mesajul da' azi n-am avut nici timp sa respir... Super ca v-ati mutat!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput