Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
beluistef spune:
Corina bine ai venit acasa, acomodare rapida si asteptam pozicile cu delfinasul
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Imi doresc atat de mult sa mai am timpul de cand eram insarcinata, sa intru pe forum, sa va citesc, sa primesc sfaturi, sa imi mai dau si eu cu parerea.... dar nu reusesc deloc!
Eu nu stiu cum racusor, rodika si alte mamici au timp, ca eu nu stiu pe unde sa scot camasa:d.
Am citit zilele trecute um mesaj de-al Larisei si spunea ceva de un saculet pt colici, de pe nu stiu ce site....scuzati dar nu mai retin:d
Si eu tot la odiseea de mai-iun, am citit de un saculet cu samburi de cirese, care se incalzeste la cuptorul cu microunde si se aseaza caldut pe burtica bebelusului pt a calma durerea de colici.
Eu l-am luat din Galati, de la magazinul DM. La noi in Br. nu mai aveau si am intrat pe net, am luat nr de tel de la magazinul din Galati (Real), am sunat si au mai avut pe stoc. Azi a fost sotul si a luat, costa eprox. 13 lei....o sa intru sa va zic si daca da rezultate.
De bibe am scapat!!! si mergem numai pe san
Aseara a fost prima noapte in care nu i-am dat bibe, dar nici nu prea am dormit, ca deja se invatase ca noaptea, ca 2 mese sa le ia de la bibe....dar nu i-a mers:D....Doamne ajuta sa nu mai ajungem la el...desi nu cred!
Poze am mai facut, dar sunt pe laptopul sotului
Eu, am ajuns sa ma bucur de iesirile cu bebe afara. Azi de ex. am vrut sa ajung pana la o cofetarie pe jos cu el, am ajuns, am luat ceva dulce si dupa fuguta acasa ca trecuse ceva timp....azi am vrut sa stau doar 40 min afara dar au fost 60 min.
Este a doua zi cand cand iesim la aer...cred ca procedez bine:d
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Imi doresc atat de mult sa mai am timpul de cand eram insarcinata, sa intru pe forum, sa va citesc, sa primesc sfaturi, sa imi mai dau si eu cu parerea.... dar nu reusesc deloc!
Eu nu stiu cum racusor, rodika si alte mamici au timp, ca eu nu stiu pe unde sa scot camasa:d.
Am citit zilele trecute um mesaj de-al Larisei si spunea ceva de un saculet pt colici, de pe nu stiu ce site....scuzati dar nu mai retin:d
Si eu tot la odiseea de mai-iun, am citit de un saculet cu samburi de cirese, care se incalzeste la cuptorul cu microunde si se aseaza caldut pe burtica bebelusului pt a calma durerea de colici.
Eu l-am luat din Galati, de la magazinul DM. La noi in Br. nu mai aveau si am intrat pe net, am luat nr de tel de la magazinul din Galati (Real), am sunat si au mai avut pe stoc. Azi a fost sotul si a luat, costa eprox. 13 lei....o sa intru sa va zic si daca da rezultate.
De bibe am scapat!!! si mergem numai pe san
Aseara a fost prima noapte in care nu i-am dat bibe, dar nici nu prea am dormit, ca deja se invatase ca noaptea, ca 2 mese sa le ia de la bibe....dar nu i-a mers:D....Doamne ajuta sa nu mai ajungem la el...desi nu cred!
Poze am mai facut, dar sunt pe laptopul sotului
Eu, am ajuns sa ma bucur de iesirile cu bebe afara. Azi de ex. am vrut sa ajung pana la o cofetarie pe jos cu el, am ajuns, am luat ceva dulce si dupa fuguta acasa ca trecuse ceva timp....azi am vrut sa stau doar 40 min afara dar au fost 60 min.
Este a doua zi cand cand iesim la aer...cred ca procedez bine:d
Va pup! Scuzati greselile....
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Am fost la plimbare si cand am venit am vazut mesaj de la Adriana: "Nimic nou. Mi-a facut calciu.Asteptam." HAI ADRIANA !!! HAI REBECA !!!! *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 6 zile |
Tinem pumnii!!!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
ciristina_serban spune:
Tina, ce ma bucur ca faceti progrese.. ca papa la san in cea mai mare parte. Daca ai laptic, e bine sa nu cazi in patima biberonului.. Eu la Razvan, am cumparat primul biberon pe la 2 luni cred, ca sa-i dau ceai.. altfel nu luam. Si i-am dat numai san..
E foarte bine ca iesiti la aer cate putin. Si tie iti face bine si lui bebe... Nu te speria ca nu ai timp destul de forum, e normal la inceput, mai ales daca nu ai ajutoare...
Te pupik, si va urez numai bine..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
beluistef spune:
Tina v-au dat drumul acasa ??? Este bine ca ati reusit sa renuntati la biberon...este un progres ...va fi o perioada mai grea, dar se va invata la san si o sa fie bine...
AMR: 5 zile
beluistef spune:
Vad ca bantui singura pe aici ...noapte buna burtici...daca mai primesc vreun mesaj de la Adriana o sa vi-l transmit.
Pupici
AMR: 5 zile
racusor2010 spune:
am revenit si eu...dar ma pregatesc de nani, cat pot
sunt la casa noua si eu in camera cu bebe, nu in pat cu sotul...inca un pic si gata...tre sa luam monitor
ochidut andrei a scazut pe la vreo 2400 la o saptamana dupa nastere si in seara asta (3 sapt 2 zile) avea 2890 (dar azi nu a facut kk) el face o data pe zi...cam asa,...noua ne-a zis ca trebe sa ia 200 gr pe sapt...
ma duc sa mai citesc...daca nu adorm
mami de brotacel Andrei Ioan
nela_didea spune:
Buna seara! Ne-am intors de la control si raportam un bebe frumos, grasun si cuminte. Totul este ok, bebele in grafic, are 2100 gr si, in sfarsit ne-a aratat si fata. Sotul zice ca seamana cu socru-mio . Am sa pun o poza pe picassa sa vedeti ce mandrete de baiat am.
Citesc sa vad ce mai e nou si revin.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Am pus si o pozica
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne