Aspirante optimiste > 20 ani (534)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ia zi yasmi
ai ceva sa ne zici ???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu

am ajuns de la eco. bb e la locul lui. am vazut si cum pulsa inimioara.e mic-micut-micut, ca o mazarica si mai merg joi ca sa il vedem mai bine (ca mai creste intre timp ) si sa il masoare. am sa atasez si o pozica cu mazarica mica....

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 6 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bebelu

am ajuns de la eco. bb e la locul lui. am vazut si cum pulsa inimioara.e mic-micut-micut, ca o mazarica si mai merg joi ca sa il vedem mai bine (ca mai creste intre timp ) si sa il masoare. am sa atasez si o pozica cu mazarica mica....

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 6 zile !!! pana la Antalya!!

sa-ti traiasca mazarica! Asteptam poza

lia, ce-i cu tine? nu zici nimic?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la toata lumea
am plecat la intalneala cu fetelee

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hellooooo!!!!

Katy mi de scuze "La Multi Ani"
Va multumesc de urari fetelor,am si eu onomastica
Didisor chiar,ar trebui sa cer cadouri de acum,da' din alea sa compemseze cei 23 de ani fara
Yasmi felicitari pt chiriasul cu inimioara
Roxi te asteptam si pe tine cu vesti
Deci ati plecat la intalneala....super Astept pozicile
Lia cam tacuta azi..esti bine asa-i?
Anca,CAmi,Camcris,lorena,Mandreeac,dragutza,Madutza,Histamina si tutror fetelor multi

Deseara ma duc la film

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Bebelu te si pe tine.

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Ceea ce vede femeia, in absenta controalelor medicale, este incapacitatea de a avea o sarcina normala. De cele mai multe ori nu se reuseste implantarea embrionului, cu toate astea se intampla ca acesta sa reuseasca sa se implanteze, dar apare menstruatia precoce care elimina si embrionul…

fetelor vedeti de ce avem noi simptome pana cand apare CM?

Katy la multi ani, cat mai curand posibil bebicul dorit si multa sanatate

va pup pe toate

am vrut sa cititi negravidutele sa ne putem explica starile dinaintea CM

Draguta...unde ai gasit articolul?...poti trimite un link, te rog mult.

Eu eram aproape sigura ca e bebe...stiu ca iti poti induce anumite stari dar nu ca cele pe care le-am avut eu....adica au fost prea multe simptome.
Eu azi m-am gandit la posibilitatea expusa de tine mai sus, dupa ce mi-a iesit testul negativ.
Parca va si spuneam ieri ca incetasera oarecum si frisoanele si durerile de rinichi, ma mai intepa doar uterul putin.

Oare sa se fi implantat embrionul insa sa se fi desprins?
Ma intristeaza enorm gandul asta. O sa mai caut si eu pe net...daca mai gasesti si tu ceva ar fi bine sa ne spui si noua.

si hai sa ne incredem in Dumnezeu ca totul va fi bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

http://www.contraboli.ro/insuficienta-de-faza-luteala/

walchiria aici am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am vazut punctuletul
doctorul a zis ca sarcina este pozitionata foarte bine, se vede si embrionul mic, mic, avem 5 saptamani si inimioara o vom asculta peste 2 sapt cand vom mai creste putin.
asa ca dupa um am 6 sapt dar dupa eco am 5 sapt.
bb_yasmi ma bucur ca totul a fost bine si ai vazut si tu punctuletul.
ai vazut si inimioara??

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

Felicitari Roxi
Walkiria,Dragutza

Mergi la inceput