Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

miruna multumesc de lamuriri.
ratuscaeu cand ma ridic in picioare simt burtica mai tare.

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ral eli, eu cred ca de la o sarcina la alta si de la o persoana la alta lucrurile se schimba foarte mult. Acum obosesc imediat. La prima am inceput sa obosesc in luna a 9a. Daca tu simti ca nu mai poti e cel mai bun semnal. E pacat sa stai stresata si chinuita in loc sa te bucuri de sarcina.

Rautsca si eu am chef sa conduc... de unde inainte ma saturasem Acum vreo 3 saptamani a trebuit sa mut masina, 3 metri si eram fericita...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor la eco un bebe e mai mare cu o sapt. si ceva decat varsta sarcinii dupa UM.
oare de ce???

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ratusca de ce trebuie sa vii mereu cu intrebari deastea?
io stau ca o roza si hoppa si tu cu un mesaj din asta de ma pui sa fac teste prin birou de zice lumea ca sunt nebuna

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

miruna multumesc de lamuriri.
ratuscaeu cand ma ridic in picioare simt burtica mai tare.

Forever,Michael

asa simt si eu....cred ca de atata stat in casa am inceput sa-mi analizez fiecare simptom, durere, contractie...dr meu mereu imi spune sa am grija cu capul...ca de aici pleaca toate...

fetelor ce o fi cu crisulet??
sper sa fie bine symo!!

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral_eli, poti sa-ti iei de-acum linistita. Sunt 120 de zile de concediu pentru sarcina, care se dau fara probleme, independent de concediul medical la care avem dreptul. Vin vreo 4 luni. Apoi mai sunt 2 luni jumatate de prenatal (dar cel mai bine iei 2 luni, sa nu cumva sa nasti la 42 de sapt si sa pierzi indemnizatia, parca asa citisem ca se poate intampla), deci un total de 6 luni. Primele 3 deja au trecut.
Singurul impediment e ca cele 120 de zile de concediu pt sarcina sunt platite cu 75%. Un sfert de salariu e enorm pt mine, dar chiar asa, ar fi 3 luni cu venit mai mic din 12, cate se iau in considerare pt indemnizatie, deci acceptabil.

Si, sper sa nu ma repet, am gasit o lista cu drepturile gravidelor, inclusiv modelul de cereri: http://www.pentruele.ro/drepturile-gravidelor
Cererea de acordare a compensatiei de 15% din salariul brut e f buna, practic in cele 6 saptamani primim salariu brut neimpozitat. Cererea de acordare a unui salariu mediu pe unitate la nastere iar e importanta. Apoi mai sunt cele 16 ore pe luna la care avem dreptul pt vizita la dr, programul redus, etc.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ratusca de ce trebuie sa vii mereu cu intrebari deastea?
io stau ca o roza si hoppa si tu cu un mesaj din asta de ma pui sa fac teste prin birou de zice lumea ca sunt nebuna

18+

pai asa se intampla cand n-ai ce face...ma refer la mine...doamne ce face plictiseala din om...o sa devin mama paranoiei

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ukume, cu placere. Astea sunt info de notat pt mai incolo de fapt. :) Ceaiul de fapt contine frunze de zmeur (in cantitatea cea mai mare), musetel 20%, menta 20%, lavanda si kimen.

Am notat si eu toate retetele de paste, dar cum nu sunt innebunita dupa cele cu carne m-am oprit la pastele cu usturoi, ardei iute si ulei de masline. Abia astept sa le incerc, mie imi place mancarea mai light. Excelenta ideea de reteta ! Am mai gasit si una cu rosii si dovlecei. Miammm... imi plac asa mult pastele, cateodata le mananc simple. Mie imi plac mancarurile cat mai simple si mai raw. Acum o astept pe cea cu rosii cubulete (sper ca am retinut bine).

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vasari multumesc pt info
sa studiez si eu problema mai in amanunt

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ratusca si eu am observat ca am burtica mai tare cand stau mai mult in picioare.
Am fost ieri la tara si pe acolo am stat mai mult in picioare si am simtit burtica mai tare. Si saptamana trecuta tot asa cand am fost la tara.
Bine poate este si din cauza ca eu nici nu stau mult in picioare de felul meu si poate sa fie si de aici asta, nu stiu

22+

Mergi la inceput