Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari nici eu nu iubesc deloc carnea, dupa ce nasc, renunt de tot. Cele cu usturoi su ulei de masline sunt delicioase. As manca non stop. Daca gasesti usturoi nou si sunt cateii mici ii poti praji intregi. Eu pun mult usturoi pentru ca imi place prajit si e sanatosa dar e bataie pe el oricum.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ratusca, ai putea sa-ti faci o lista cu tot ce vrei sa faci inainte de bb. La mine a mers excelent. Bine, erau unele si de deplasare, dar multe le puteam face si din pat (de ex am vrut sa vad toata seria Stapanul inelelor, a fost un mini maraton).

Maine vreau sa execut prajitura asta delicioasa, dar cu visine.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

JoAnn dupa cate stiu eu este normal sa fie o diferenta intre cei doi bebelusi din burtica, acum nu stiu cat de mare dar cu siguranta, daca ceva nu era ok, doctorul tau ti-ar fi zis.
eu zic sa stai linistita sau sa-l suni pe doctor sa-l intrebi daca te nelinisteste ceva

oricum bebelusii din burtica se dezvolta in propriul ritm, nu tine neparat de data UM, unii mai repede altii mai incet, si nu inseamna ca nu sunt ok.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Ratusca si tie.
Beatricenu l-am mai pus aseara pe sotzca era foaerte tarziudar cum m-amtrezit de dimineata,primul lucru care l-am intrebat a fos5t daca mi-a facut ardei.Acu sunt in cuptor si miros eeeextra parcama fain ca ai vecinei.cat despre rasfatzul dela a doua sarcina nu am ce sa zic.Laprima sarcinaeu eram in Romania el in Italia am dus sarcina singura singurica pana la 6luni apoi m-am mutat la mama.
La asta nu stie ce sa imi mai dea si cu ce sa ma mai alinte.Se compenseaza.E dreptcamici eu nu ma pot misca ca altfel nu cred ca mai era tot asa.
SymoDoamne-ajuta !
Va

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

MSymo o sa fie bine ai sa vezi. ITi tiu pumnii si ma gandesc la tine sa iti fie bine!

Am fost cum ai zis tu cam la 10 si ceva am fost acolo la Uscateasca. Erau 2-3 pers. Pana la 11 am terminat. Am vb si eu tot cu asistenta Viorica, foarte de treaba intr-adevar. De acasa aveam pregatiti 20lei intr-un plic. Mi-am facut coraj (io care is timida) si dupa ce am discutat si intepat i-am bagat in buzu de la halat.Las ca merita ca si data trecuta s-a purtat frumos si nu ii dadui nimic. Luni lom rezultatele ca vreau sa le vada si Uscatescu sa imi zica dc schimb tratamentu.

abe eu fusei intre 10-11 acolo..Era o gravi de 22s slaba si bruneta. Tu ierai?

Joann nu pot sa cred ca inca nu stii ce ai! La ce dr ai fost cu ce eco o fi avut vai! Mie mi-au confirmat si dr de la morfo de 13s si dr mea ca is fetite..Si intre ai mei e diferenta de cateva zile e normal nu te speria/se dezvolta ei separat.

Hai sa cit si cele 6pag noul capitol si mai va scriu.

sugubina +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, buna idee. Cei noi nici nu sunt asa iuti, sunt placuti la gust. Uite ce gasisem zilele trecute: http://www.decorix.ro/bucatarie/rulou-de-curatat-usturoiul-din-silicon.html
Vreau neaparat unul, desi eu nu ma ocup de ceapa si usturoi ca plang imediat. Dar asta ar fi util oricui. :)

JoAnn, si eu stiu la fel, ca sunt mereu diferente intre gemeni.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

niste sfaturi pentru viitorii tatici dar eu zic ca si pentru viitoarele mamici care sunt la prima sarcina:
AICI
si sunt si amuzante

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ratusca azi dupa plimbarea la Fundeni cre ca am patit ceva contractii ca imi simteam burta tare pe dreapta si aveam si o durere..Am aj acasa am stat in pat si dupa un nospa a trecut. Si eu o simt tare cand sed in picioare dar doar la efort.

Joann nu e pb ca e mai mare, las ca e bine.Cand mai ai eco?Poate aflam ce ai/eu is tare curioasa. Se spune ca sarcinile gemelare cu dinaia identici produc fetite mai mult ca baieti..

sugubina +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Pemine ma dor muschiispatelui si oasele de la atat statpe spate.Cand ma ridic simt ca se intareste dar dr mi-a zis ca aia sunt muschii abdominali care se contracta nu are leg cu sarcina.dupa aceea isi revine de stat oricum n pot sta mult ca ca se face ghem in burticaq si incepsa-mi tremure picioarele.

Cu serviciul,eu am rezolvat-o luandu-mi concediu medical.dr mi-a facut cateva internari apoi am intrat in concediu dedrept(eu lucrez in invatamant) si numai bine cand tre' sa incep serviciul intru in prenatal.De cum am ramas insarcinata nuam mers nici o zi lascoala pt ca am avut iminenta si sarcina toxica.Am stat in perfuzii 2 saptamani si vomam continuu.

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina ieri am facut eco la dr.ginecolog la care merg de aproape 3 ani. chiar nu pot realiza cum nu a reusit sa vada ce is. acu de incercat a incercat ea, dar na...strumfii au pozitia lor si nu a reusit sa vada nik. asta e , mai asteptam.
ma gandeam sa merg la un eco 3d poate avem noroc, dar nu are rost sa chinui bb'ii si sa mai arunc niste bani...

nu ma sperie diferenta dintre ei , doar sunt un pic din cauza ca ecograful indica sarcina mai mare decat UM.

allexxia

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput