Aspirante cu vechime "medie" (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele!!!... haideti mai...un test ceva...nimic???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Cami noi am fost in 2006 in Halkidiki.Statiunea a fost una f mica,cu 5 hoteluri pe faleza.Hotlul nu foarte grozav,desi era de 4 stele.Acum am vazut ca s-a mai modernizat.Mancarea,asa si asa...Plaja micuta si cu pietricele...dar cam asa sunt toate in Grecia...Apa...superba...calda,limpede,curata...Noi am fost cu autocarul,a fost groaznic atata drum...Ma gandesc ca tu vrei cu avionul,ca mergi cu piticul,nu???Despre Corfu nu stiu nimic,au fost ceva neamuri,si au zis ca a fost mai frumos ca la halkidiki.Ca am fost impreuna in 2006.
Tu unde te gandesti sa mergi,Corfu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salutare!
Ce mai fac fetele?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pana la urma atata ne-am mai sucit si invartit, ca am facut rezervare in Bulgaria, www.booking.com/hotel/bg/orchidea-boutique-spa.ro.html" target="_blank">aici

sper sa fie frumos...frumos..si sa fie ok si cu Flavius...

Kitzy inca nu ai aflat ce ascunzi in burtic???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Am revenit si va invit la obisnuita cafeluta!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna dimineata.
Clau, bine ai revenit! Sper ca esti odihnita si relaxata...
Fetelor, eu am avut si am inca niste probleme pe acasa, de aceea nu am mai intrat...
Acum sunt la serviciu, dar nu pot sta pe net. Am zis sa stiti de mine, sa nu credeti ca v-am parasit. O sa mai intru cand pot, dar nu va las fara capitole. Numai sa am pentru cine face...
Oana, daca citesti pe aici...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Vad ca nu a baut nimeni din cafeluta mea ieri...sa-mi fi pierdut talentul in a prepara o cafeluta buna!?
Nu-i bai, va servesc si astazi...cu siguranta a iesit mai buna ca cea de ieri...
M-am reintors la servici cu forte proaspete...Nu foarte odihnita, dar oricum binevenite cele doua saptamani de concediu. Am fost si la mare, doar ca din 5 zile cat am stat doar 3 au fost prielnice. Miruna s-a comportat foarte bine, in comparatie cu anul trecut cand a fost un chin maxim.
Am sa va pun si niste poze zilele astea sa vedeti ce frumos a fost!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

hello
Clau ati fost de pe 9 la mare ?
ca noi tot atunci am fost si a plouat 2 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Anca, am fost de pe 5 la mare..deci 5,6 si 7 ok apoi de pe 8 a inceput vremea naspa...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Salutare!Daca am vazut ca nimeni nu doreste cafeluta, asa ca nici nu m-am mai grabit sa o fac...Dar va servesc cu o limonada...merge pe caldurile astea!Si poate va retrageti la umbra, la o poveste!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput