o bere de pofta poate face rau???
Raspunsuri - Pagina 3
petra spune:
Draga Cloe,
Nimeni nu se supara , si nimeni nu a zis ca s-a pus pe baute in timpul sarcinii. Pe semne ca nu ti-a fost pofta de ceva anume, si foarte tare, si aunci ai fii vazut cat dauneaza organismului o asemenea pofta!Nu vom gasi nicaieri scris, sau vreun medic sa aprobe execesele si ceea ce dauneaza sanatatii in primul rand si mai ales la o sarcina .
In orice caz, consider ca pe aici sunt mamici , sau viitoare mamici responsabile si cum multe opinii au fost ca excesele dauneaza sarcinii, nu cred ca nimeni nu a exagerat cu bautura, cafeaua si tutunul. Eu una in timpul sarcinii am avut sub-tensiune, si daca nu beam o gura de cafea macar dimineata, nu puteam sta in picioare si medicul m-a lasat sa beau acea gura de cafea(cu conditia sa nu fie exagerat de tare ) in loc sa-mi dea medicamente pentru reglarea tensiunii, si ma gandesc ca o fii stiut el ceva.
La toate , de pe aici, copilasi sanatosi si pofte cat mai putine!!!!
Laura _Oprescu spune:
in timpul sarcinii, am baut cafea dimineata ..una si gata..la inceput am incercat cu decafeinizata pana il luna a treia,dar apoi nu am mai rezistat..dormeam la scoala (profesoara fiind), nu ma puteam concentra1 am uitat sa va zic ca problema nu era deendenta de cafea si faptul ca am tensiune mica....de vin nu se punea problema..asa ca ...mi-a ramas cafeaua! cert e ca atunci cand am nascut am facut spasmofilie ..am intepenit !...mi-au facut mialgin si bebe cand a aparut pe lume a miorlait in loc sa urle ca in filme cum asteptam eu...dar era perfect!!!!!!!!!!!1 pupici
crinuta spune:
Hai sa fim seriosi. O bere din cand in cand nu are de ce dauna. Nu stii ca se recomanda si pt rinichi?
pupici
Crinuta