Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Bravo Mamico,felicitari!
Multi pupici lui bebe Mihai!
Deci se poate,asta inseamna enorm pt cele ca noi.

Cand poti Terry te rog mult sa-mi spui si mie cum ai nascut?cezariana cu anestezie totala?cum e recuperarea?
Ce veste minunata!
Didiloo urmezi

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Didiloo, Letzy, multumesc pentru urari! Multa bafta si voua!
Am nascut cu cezariana programata la 38 de saptamani. Medicul anestezist a decis ca cel mai bine pentru mine este anestezia rahidiana ( cu riscuri minime din cauza Clexanelui). Am avut reactii adverse foarte urate, dureri ingrozitoare de cap si spate, oprite cu o alta interventie la coloana. Discutati bine cu medicul si alegeti peridurala daca considera ca e ok!
Durerile de burta au disparut dupa aproximativ o saptamana si au fost suportabile cu analgezice si antiinflamatoare. Laptele vine dupa aprox 3 zile. Acum totul e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

pentru dangabriela si celelalte fete care nu gasesc Clexane

eu am gasit la farmacia Natura din complexul Titan din Bucuresti. Aveau toate concentratiile si eu mi-am luat toata cantitatea necesara pe loc (5 cutii).

Eu sint o graviduta prin FIV (al 3lea) in saptamana 5 si sper sa ajung cu bine la 9 luni si sa ma bucur de minune!!

asa va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy80 spune:

Felicitari Terry!!!
Ma bucur enorm pt tine!

Cand ai oprit Clexane? Tu luai si Aspenter? Cand ai oprit Aspenterul?
Eu nu mai iau Aspenter din s24, la indicatia ginecologului...

Oxy80, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Waw, felicitari Terry si multa bafta fetelor care se apropie de Marele Moment.

Chiar nu e nimeni care stie ce se intmpla daca nasti inainte sa apuci sa intrerupi, cu 2 zile inainte, Clexane ?

Eu saptamana asta intru in 35 asa ca ma gandesc tot mai mult la nastere ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ana sora-mea mai mare este anestezista si mi-a spus ca pt o doza de 0,4 de Clexanne,se intrerupe cu 12h inainte de cezariana inclusiv cu rahi.Pt o doza mai mare nu stiu ca n-am intrebat.Cand ii spuneam ca sunt fete carora li se intrerupe trat cu 2 zile inainte zicea ca sunt prostii.Mai multe nu stiu.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Ana Perianu eu nu am apucat sa intrerup Clexanul deloc, am nascut la 19 ore 30 de la ultimul Clexane insa nu am sangerat prea tare, nu s-a intamplat nimic, e adevarat ca am nascut natural si ca nu am avut rupturi, dar mai stiu cazuri ca nu au apucat sa intrerupa si nu s-a intamplat nimic. Nu iti fie frica.

Terry felicitari ... sa creasca mare si sanatos.

Tuturor gravidutelor sarcina usoara si sa fiti optimiste si increzatoare.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Terry, felicitari pentru puiut! Sa fie sanatos si sa creasca mare! Ma bucur ca acum esti bine! Refacere usoara cu dureri cat mai putine iti doresc!

Fetele, eu am vorbit cu medicul meu, Catalin Haiduc. Mi-a spus ca in cazul unei nasteri naturale, chiar daca se face clexane acum si se declanseaza contractiile intr-o jumate de ora de la injectie, mai dureaza pana la expulzia propriu-zisa inca cel putin 12 ore iar clexanul are timp sa se elimine din organism. Si daca nu s-a eliminat complet, sunt medicamente care ii micsoreaza efectele deci se poate naste fara probleme.

Eu una sunt adepta nasterii naturale dupa ce ani buni imi spuneam ca doresc cezariana De, se mai schimba omul cu varsta... Problema mea este daca putem face epidurala pentru ca am citit niste lucruri nu tocmai in regula despre noi, cele cu trombofilie, cum ca am putea face trombi la zona de injectare a anestezicului, existand posibilitatea paraliziei... Asta nu l-am intrebat pe Haiduc dar la cu proxima ocazie am sa-l intreb.

Am intrebat la farmacie de ce nu se mai gaseste clexane. Mi s-a spus ca este un singur importator in Romania, detine monopol si nu mai doreste sa aduca medicamentul decat cu banii jos. Ori casa de asigurari plateste facturile de compensate peste nu stiu cata vreme...

Va pup si ma bucur mult cand aud de cate o graviduta cu trombo ca isi tine minunea la piept.

Felix 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Felix daca se pune problema unei nasteri cu cezariana, nu te incapatana sa nasti natural. Eu acum regret ca am nascut natural, e drept ca nu a fost decizia mea, insa eu m-am bucurat ca am nascut natural, pana ce am aflat ca poate fetita mea traia daca imi faceau cezariana. Cat despre epidurala... oricum uiti durerile dupa ce nasti si iti vezi bebele asa ca nu cred ca merita. Imi zicea o tipa ca a avut dureri mai mari la locul unde i-a facut epidurala decat durerile de nastere.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

salutare fetelor.nu v-am uitat,dar caldurile astea ma obosesc e nici nu mai sunt in stare sa scriu.
felicitari Terry.sa-ti traiasca comoara!
in rest suntem bine,crestem.nu am intrerupt aspenter.doctorul meu acu o luna vorbea de cezariana,acu 2 sapt vb de naturala.sincer,prefer cezariana.am citit ca e indicata la copii<pretiosi< si nu mai pot risca nimic.
va imbratisez si va doresc numai bine.

mami de , premiata la concursul de dans 31
+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput