Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Pai daca asa i-a recomandat dr , inseamna ca nu e nici un motiv de ingrijorare si nu are factor Laiden. Sa ia asa 2 Aspenter pe saptamana. Analizele i-au iesit mai bine, tocmai din cauza tratamentului cu Clexane.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna dimineata fetelor!
eu nu am mai scris de ceva vreme, am fost internata cateva zile in spital pentru a-mi face cateva perfuzii cu fier si incet - incet ne apropiem de momentul marii intalniri. De 2 saptamani am oprit thromboass-ul, joia care vine mergem la eco si incercam sa facem o programare pentru nastere. dna dr. a zis ca daca se poate incercam natural daca nu cezariana. pana acum ma bucuram pentru fioecare saptamana care a trecut, acum mis e pare ca a trecut asa repede....
Sa aveti toate o sarcina cat mai usoara si bebelusi sanatosi!
multi, multi pupici pentru toate!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Didiloo chiar ma gandeam la tine si la Terry!
De acum poti naste oricand,minunat!
Nastere usoara si te astept cu vesti!

Am o mica nelamurire,de ce ti-a intrerupt asa tarziu tromboas.ul?Eu stiam ca din trimestrul 3 nu mai luam.Eu n-as vrea sa renunt la Aspenter,sunt foarte sceptica ori de cate ori renunt la un medicament.Chiar ma gandeam sa intreb lucrul asta cand ajung la Fundeni.

Danny ce mai faci,ne-ai uitat?Ana si tu?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Fetelor, voi cate pastile de Aspenter, sau alta aspirina luati de cand faceti Clexane?? Eu sunt tare nedumerita: d-na Uscatescu a zis Aspenter o zi da , una nu, iar medicul ginec a zis in fiecare zi. Acum nu stiu ce sa fac!!ca fiecare se supara daca ii spun ce a zis cealalta, ca am mai patit-o!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput

Gabriela si mi mi-a zis dr U sa iau Aspenter o zi da un ba dar eu l-am luat zilnic.Mai ales ca ti-a zis ginecologul sa iei zilnic,eu nu mi-as face griji.
Am citit la celalalt subiect ca vrei sa pleci la mare,ai grija te rog cu soarele si cu valurile sau apa rece.
Concediu placut!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Ah!si nu trebuie sa spui unuia ce spune celalalt.
Mie de ex dr gin mi-a zis sa iau Ogestan in loc de Magne+B6,ac folic,si parca Omega3.Sigur ca nu am luat asa ceva dar am grija cand ma intreaba ce iau ii zic si de Ogestan.
As dr U la fel ma intreba cum iau aspenterul?Aici spun adevarul ca oricum nu cred ca isi aminteste ce-mi da.
Mai jonglam si noi cu mici minciunele,deh,ce sa facem!

25+

Mergi la inceput

Multumesc letzy!!
Asistenta Viorica mi-a zis sa nu intru deloc in apa, si nici la soare sa nu stau . Dar dr gine a zis ca exagereaza, ca pot sta la soare dar f putin iar in apa sa ma balacesc , mai ales daca e calda si nu se simte f tare diferenta de temperatura!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput

buna fetelor!
letzy multumesc pentru ganduri, sa ai o sarcina usoara in continuare, sa cresca bebe sanatos si voinic!
si eu am intrebat-o pe dna dr. pe la 29 de saptamani daca nu opresc aspirina de 100 si mi-a zis ca reactionez bine la ea, bebe se dezvolta bine si sa mergem in continuare.
gabriela si mie dr. ginecolog mi-a zis sa iau in fiecare zi aspirina si in mail-ul care i l-am trimis dnei uscatescu i-am zis si a zis ca e ok.
pupici pentru toate!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Buna fetelor! Pe 20 iulie am devenit mamica unui baietel superb pe nume Mihai ! Nu am intrat pe forum pentru ca nu prea mai am timp si am fost si foarte stresata pana m-am adaptat cu bebele! Acum sunt putin mai relaxata si incep sa realizez ca totul s-a incheiat cu bine si pentru mine si pentru copil. Am momente cand nu imi vine sa cred ca bebelusul pe care il tin in brate e al MEU. Va doresc la toate sa traiti fericirea ce o simt eu acum, sa va tineti puiul in brate si sa uitati tot raul prin care ati trecut!
Daca vreti sa ma intrebati ceva despre nastere, va raspund cu placere cat de repede pot!

Mergi la inceput

Felicitari terry! sa creasca mare bebe MIHAI, sa fie sanatos si cuminte, sa va aduca multe bucurii si impliniri!
ma bucur ca sunteti bine!

37+

Mergi la inceput