Gravidute cu trombofilie -cap3-
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
tamaryllis spune:
Multumesc! Trimite-mi pm pt orice eventualitate, cu toate ca nu m=as duce la Municipal neaparat. Sa inteleg ca o sa nasti cu Albu la Medlife? Ca el nu mai lucreaza la spital de stat. 14+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
letzy81 spune:
Eu merg la dr Turculet care este la Filantropia si are cabinet pe langa spital.Sincera nu stiu cat se pricepe la trombofilie(dar de fiecare data imi urmareste IR.urile),este insa o buna ecografista.
A si are preturi pe masura!
Un dr bun care are multe paciente ca noi este Conf Anca de la Sp.Universitar din cate stiu eu.De multe ori se contrazice cu dr U aspra tratamentului.Stiu sigur ca nu face ecogarfii.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
![](fetita.gif)
Ruxandrada spune:
Tamaryllis, ti-am trimis PM.
Da, as vrea, daca totul merge bine, sa nasc cu Dragos Albu la Medlife. Am tot cantarit toate optiunile si m-am gandit ca asa am macar siguranta ca medicii vor face tot ce trebuie. Sunt constienta ca sunt o gravida "aparte", nu prea comoda, avand in vedere varsta, ca si toate bolesnitele si antecedentele pe care le am, si as vrea sa reduc la minim riscurile... Mai ales ca prima sarcina am pierdut-o din cauza neglijentei unor medici de la Giulesti...
Sa speram ca de data asta ne va ajuta Dumnezeu!
R
grety_niku spune:
felix76 - multumesc mult pentru griji...
nu eram eu... probabil ca plecasem deja...
noi suntem bine, de luni sunt in prenatal si nu am mai avut acces la net... bebe e super bine a recuperat mare parte din retardul de crestere, nu mai are circulara de cordon(acum 3 sapt avea), avea 2kg pe 02.07, suntem in pozitie de decolare cu outzele cazute
, ce mai am avut un bebe tare cumintel
. Acum mai vedem pe 30.07 la urmatoarea eco si pe 2.08 la uscatescu (o sa fie cam ultima intalnire cu usca inainte sa nasc, am termen max 20.08
)
Multumesc inca o data pentru griji
Felicitari fetelor cu 2 liniute si la cat mai multe vesti bune.
pupici multi
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](copilas.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Pozici
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dangabriela/dangabriela.jpg)
dangabriela spune:
ey!! Ma primiti si pe mine??
Acum am sosit de la eco morfofetala de trim I.
Am vesti bune dar si mai putin bune.
Bebe e f bine, dezvoltat normal , f jucaus, mai mare cu vreo 4 ziled ecat ar trebui, si se pare ca e baiat!!!!
Vestea rea este ca nu mi-a trecut ureaplasma, si mi-a dat sa caut 2 antibiotice , dar care nu se gasesc in Romania, si anume: Pyostocyn sau Josamycin.Asta nu e asa grav, ca fac eu rost de ele cumva.
Problema este ca am rezistenta usor crescuta pe arterele uterine ( eu avand probleme de coagulare, Factor Laiden) si cica e posibil ca pe la 30 de saptamani bebe sa nu mai cresaca cum trebuie!
Si inca ceva, dr mea a zis ca pna nastem noi, e posibil ca spitalul Municipal( unde vroiam eu sa nasc) nici sa nu mai existe, sa dea faliment , adica!
Cam atat , deocamdata, mai stau un pic sa-mi revin.
Va pe toate si noapte buna!!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/p@ulici/p@ulici.jpg)
p@ulici spune:
Dangabriela avand Factor V ce tratament ai? Ai trecut pe Clexane?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra http://www.organizatiaemma.ro/node/590
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dangabriela/dangabriela.jpg)
dangabriela spune:
Revin cu detalii!.Tocmai asta e problema ca nu fac Clexane!Dr hematolog la care am fost, Avram ( spit Coltea)nu mi-a recomandat si nici dr ginecolog. Ele zic ca nu e cazul deocamdata. La Uscatescu nu am ajuns, doar i-am scris mail, si a fost si ea de acord fara Clexane, dar asta inainte de afla rde rezistenta pe arterele uterine!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/p@ulici/p@ulici.jpg)
p@ulici spune:
Dangabriela incearca sa ajungi cumva la Uscatescu si sa ii spui de IR nu cred ca e normal, dar nu mai astepta, trebuie sa fie bine, ai incredere.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra http://www.organizatiaemma.ro/node/590
dangabriela spune:
Fetelor, vreau sa merg la Uscatescu, pt o alta parere legata de tratam meu. Cu ce ma sfatuiti sa merg?? Am trimitere de la med de fam, si o eco facuta acum 3 zile. Ce sa-i mai duc? Toate analizele facute? Sa fac si o lista cu tratamentul urmat inainte si in timpul sarcinii??
Ana_Anto spune:
Buna.
Pt dangabriela: este ok sa mergi cu ecografia pe care o ai si un dosar cu toate analizele facute pana acum. Dosarul va ramane acolo de dimineata (cand iti vor lua sange pt analize) pana la pranz cand vei merge dupa rezultate.
Si este ok sa scrii pe o foaie ce tratament urmezi.
Vezi insa ca doamna doctor s-ar putea as fie in concediu pana pe 19...sau 23. Asa ziceau unele fete de pe forum.
Multa bafta si du-te cat mai repede la dansa, pt siguranta. 13+