Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

donna79, tu ce medic ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draghiluiza

donna79, tu ce medic ai?

Dr. Cristina Parpalici, Spitalul Judetean Ilfov.

Donna 33+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salut.
Daca aveti nevoie de Clexane de 0,4 donez pentru ca mi-au ramas. Am nascut prematur o fetita frumusica si imi procurasem deja dozele ca sa fiu sigura si nu vreau sa le tin pana expira.
Dati-mi pm cu numar de telefon sa va contactez sa pot sa vi le trimit.
Sarcina usoara in continuare si multa bafta.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

felicitari,floricica!
dangabriela,nu cred ca trebuie sa te sperii.bebele meu ba e mai mare,ba e mai mic.si totusi rezistenta e ok.doctorul a zis ca e bine.intr-o saptamana era mai mare,sapt urmatoare era mai mic cu 5 zile.deci din 7 zile,el crescuse doar 2.iar rezistentele nu se fac pana la 19 sapt pt ca nu-s relevante.

mami de , premiata la concursul de dans 34+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

dangabriela,acu vad ca ai aprox 20 de sapt.pune la semnatura ca e mai usor cand ti se raspunde.pai cum ti-au iesit IR?ti le-a facut?ca in functie de asta se da doza de clexane.

mami de , premiata la concursul de dans 34+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Multumesc, Danny1! Iti tin pumnii sa mai stea bebita acolo cat trebuie si sa fie in regula! Apropo de retard de crestere, baietelul meu a avut un retard de o saptamana, aparut "dintr-o data" (faceam eco minim o data pe luna) spre sfarsitul sarcinii. -cred ca am mai spus asta si la alt capitol, scuze pt repetitie-. Din fericire s-a nascut sanatos tun, cu 3125 g si 54 de cm. Pe atunci nu stiam de trombofilie, si medicii au pus-o pe seama soft-urilor de la ecograf. Ce vreau sa spun e ca totusi, cu un retard de o saptamana, bebe a fost ok, deci se poate, asa cum zicea si draghiluiza.
Flory_blanca, felicitari pentru fetita si pentru gestul tau frumos de a dona clexane. Tu nu ai mai facut si dupa nastere? Sau chiar si asa... tot ti-au ramas?

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Floricel bine ai revenit din vacanta. Salutari tuturor fetelor cu care m-am conversat pana acum.Azi a fost prima zi de munca dupa concediul de 2 sapt si offff ce greu e.Am citit pe aici ca mai sunt stresate ca mine la munca......fetelor cel mai important e bebe ca treaba nu se termina niciodata.Maine merg la medicul de familie pt scrisoarea de clexane ca m-i se termina si nu mai am si o sa incep cautarile de 0,2 pe la farmacii.Apropo si-a cumparat cineva recent?
Fetelor am 11 sapt dar nu stiu cum sa-mi trec sapt, poate ma indruma si pe mine cineva.Va pupicesc pe toate si sa auzim dr cati mai multi bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, are cine sa inceapa capitolul nou? Eu am mai facut la "Asteptand o minune in viata noastra", daca nu are cine si vreti fac in seara asta si aici, ca tot trebuie sa fac in partea cealalta.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Draga danny1 , am acum 18 saptamani si 4 zile, rezistentele pe arterele uterine le-am facut prima data la morfofetala de trim I ( la 12 saptamani) , nu mi-au iesit ok, si de atunci mi s-a dat Fraxiparine 0,4 zilnic. Ulterior am mai facut o eco pe la 16 saptamani, si rezistentele erau un pic mai bine, dar tot nu aratau ok. Dr mea a zis ca dupa eco morfo de trim II sa merg din nou la Fundeni pt ajustarea dozei, daca va fi cazul.Acum am si eu o intrebare: ce sunt IR ??? e acelasi lucru cu rezistenta pe artere???

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 18sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dangagabriela, da, asta inseamna IR. Faza e ca toata lumea are rezistentele pe artere mai mari in prima parte a sarcinii. Ele se iau in considerare mai tarziu.
Si la mine erau mari din punctul unora de vedere, dar eu eram incadrata la average de catre softul ecografului; cu timpul au scazut.

21+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput