Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alexa sunt tot la un medic de la Filantropia-dr Turculet Lorena.
Danny o sa intreb eu sapt aceasta,nici eu nu prea as vrea sa-l intrerup,sa vedem ce zice dr U.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Mie doamna asistenta a dr. U mi-a spus ca se ia pana la 28 de saptamani. Sau asa am inteles eu. Cand mai ajungi la ea? Eu merg vineri la Haiduc si luni dimineata la Fundeni.

26+

Mergi la inceput

Da Alexa si eu stiu tot asa dar nu as vrea sa-l intrerup.
Miercuri dimineata merg la Fundeni.Nu am mai fost de o luna si jumatate,sper sa fie totul bine.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna, vad ca vorbiti despre intreruperea aspenterului.stiu ca mie mi-au spus de la Fundeni sa-l opresc la 28 de saptamani.mai erau fete la dr U care au luat mai mult, pentru ca a omis dr sa le spuna.mi se pare ca e risc de dezlipire de placenta in trim III, scrie si pe prospect ca nu se ia in ultimul trimestru de sarcina.dar cel mai bine intrebati dr-ul.
pentru cine vrea sa nasca natural, stiu de la asistenta dr U, e bine sa ai minim 6 ore de la ultima injectie de Clexane.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Multumim Mcrissa!
Multumim ca te gandesti la noi.
Iar am omis sa citesc prospectul!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna! Am si eu o intrebare: vi s-a intamplat sa faceti iritatii in zona unde injectati Clexanele? Eu le fac in maini si picioare, de aprox o luna am inceput tratamentul. La maini nu am nimic, dar la picioare am facut un eritem destul de urat. Ma gandesc ca e din pricina transpiratiei si materialul pantalonilor frecandu-se de piele probabil m-a iritat. Vad ca nu cedeaza nici la gheata, mixtura mentolata sau Fenistil Gel. Ma calmeaza pe moment dar atat, nu stiu ce sa mai fac...

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Letzy nu pt tine scrisesem. Era o fata care spunea ca ea mai ia si acum si avea 31 sau 32 de saptamani. Asa este am citit si eu prospectul si in trimestrul 3 de sarcina este interzis.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna fetelor!
suntem si noi acasuca cu bebe. am venit acasa de luni.
acum incepem sa ne acomodam impreuna.
va doresc la toate sarcini usoare in continuare si la termen!
daca vreti sa ma intrebati ceva despre nastere....va raspund cu drag!
o zi frumoasa. pupici

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Didiloo, sa-ti traiasca! Sa te bucuri de comoara ta!
Fireste ca suntem curioase sa aflam cat mai multe detalii legate de nastere, asa ca, atunci cand poti, scrie-ne, te rugam! Tu stii prea bine ca in cazul nostru orice informatie e pretioasa.
Te pupam si te asteptam pe la noi cu drag!

R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

buna fetelor!
suntem si noi acasuca cu bebe. am venit acasa de luni.
acum incepem sa ne acomodam impreuna.
va doresc la toate sarcini usoare in continuare si la termen!
daca vreti sa ma intrebati ceva despre nastere....va raspund cu drag!
o zi frumoasa. pupici

37+

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

felicitari pentru bebe. multa sanatate si un bebe mancacios si cuminte.
cu cine si unde ai nascut? ai nascut normal?

Mergi la inceput