Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Sper sa reusesc sa scriu si eu un measaj ca lumea. ca Riccardo doarme doar asa cate juma de ora si pana apuc sa citesc un pic din urma se trezeste si printre 2 maraieli scriu si eu 2 vorbe

BUMBITZA - noi nici nu mai mergem in vizite de cand am fost la niste prieteni si cand Ricky a inceput sa se agite ei au tot insistat sa mai stam si am mai stat...si cand am ajuns acasa cu el era asa nervos si dat peste cap ca a urlat toata noaptea , a dormit doar vreo ora si noi eram zombi. asa ne-am lecuit de vizite.

FREEDELIA - ai grija mama pe unde iti lasi degetele ca sigur mai ai nevoie de ele. sper sa treaca repede. stiu cat de dureros poate fi caci mai acum cateva zile mi-am dat si eu un deget pe razatoare!

La mine cm inca n-a venit si nici nu-i duc dorul. sper sa nu se grabeasca!

Ieri mi-a dat sotul liber vreo 2-3 ore si m-am dus sa bantui prin magazine sa vad cam ce mi-ar surade sa-mi iau la reducerile care incep pe 17. am venit acasa deprimata ca am dat peste o oglinda intr-o cabina de proba muult prea fidela realitatii si mi-am vazut in toata splendoarea celulita si lipsa de ferimtate a musculaturii... Eu care mergeam de 3 ori/sapt. la sala si tineam celulita la respect ...acum sunt varza! asa ca am dat fugutza la o farmacie si mi-am luat de la Lie...c niste fiole cu tratament care poate fi folosit si in timpul alaptarii. nu stiu cat o ajuat fara sport si dieta dar macar stiu ca am incercat!

Cu caldurile astea nu mai am pofta de mancare si se simte la productia de lapte! ce ma fac? iau homeopate din greu ca sa ma ajute si beau apa precum o camila dar de mancat slabutz...nici sa gatesc nu pot ca sare termometrul de 30 de grade imediat

Joi plec la socri intr-o zona mai de munte , au si casa maare asa ca le-am zis sa-mi aranjeze camera (de fapt e ca o garsoniera) de la semisubsol unde am si baie si bucatarie si asa nu deranjez pe nimeni. ca nu vreau sa ma duc acolo sa le fiu povara pe cap ca deja mai au nepotica de 1 an jumate la ei de cand a reluat cumnata serviciul si sunt terminati saracii! daca e racoare eu sunt happy asa.

Eu botezul vreau sa-l fac in tara dar voi reusi sa vin abia prin noiembrie! trebuie sa calculez bine sa nu ajung in postul Craciunului! va fi cam maricel atunci dar asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata. si asa il crestinez ortodocs nu catolic.

gata, mi-a expirat timpul...musiu s-a trezit! incepe distactia!

Pupiciei si o duminica placuta!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah si apropo de somn, ivan invatat sa doarma in liniste , dupa 2 ani asa, doarme unde apuca si cand ii e somn
ca sa va faceti idee: cand urla silvana, rar da a mai urlat si ea si mai o apuca, nu aude, de cateva ori a zis ca plange si a ras, min rest niciodata nu s.a trezit si.i urla in cap langa el

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor,
tocmai am tras cu urechea la o mica discutie avuta loc intre barbati-miu si fii-mea
ia uite ce se apuca de acum al meu sot sa-i promita lui fii-sa....
ca ii ia tati ei Porshe cand va fi mare rosu, personalizat pt ea si il aduce fara sa stie mami (adica eu-care sunt cam mana stransa) , cu funditza , la scara

ah ah ah...pai si cum sa nu am copil rasfatat
cred ca o sa am de furca cu al meu sot in privinta rasfatului....

hai va pupik....ma duc sa ma pregatesc

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Bumbita sa stii ca si eu sunt adeptul plecarilor. Am carat fata dupa mine de la 3 saptamani. Nu am dus-o in baruri sau in fum dar in rest peste tot. Daca e obosita doarme si in scoica, dar ma stradui sa ajung acasa sa o intind in pat. daca nu pot, o pun cu nesimtire in patul gazdelor:)) Nu are nimic ca nu i-ai facut baie. Nemtii zic sa ii faci odata pe saptamana. Zic ca ar fi un strat protector de grasime care se duca daca ii spalam in fiecare zi.

trimit si revin!

Mergi la inceput

asteropi arata.i si jucariile astea
:))))
la banii astia ii iau unu viu, dar oricum geanta merge pt mami

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

gaby am citit si eu cu baia o data pe saptamana si nu doar nemtii ci si englezii , e o noua-veche descoperire , dar zi.mi cum fac cu cutele de la gatul silvanei, ca i.a dat sangele iar, ii fac poza
si.i fac baie in fiecare seara , am sarit la inceput si faceam 1 zi da 1 nu, dar de cand a dat caldura in fiecare seara si ei si lui ivan, parca mi.e aiurea ...dar ma intereseaza ce spun ei despre o data pe saptamana

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

freedelia ma bucur ca ai primit pozele si ca ti-au placut!
bumbitza la noi, din contra, cand mergem in vizita sau in oriunde parca e m bine. Justina doarme, sta cuminte..eii in schimb acasa, eu avand treaba si se m intampla sa se trezeasca cand eu nu am terminat, incepe sa chiuie, tipe , o m am si pe Ioana, care uneori se plictiseste (si daca e cald nu poti iesi afara). Asa fiind plecati, Ioana isi cauta de lucru (joaca) iar Justina doarme, iar cand se trezeste fiind langa ea, nu m tipa.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Roxana o speli la gat sau o stergi cu o carpa cu apa. Nu incerci niste pudra?? ii pui mana peste gura si nas sa nu inhaleze si dai cu niste pudra! asta e leacul general pt opareli de orice fel!

P.S. Azi Joy a papat prima data pireu crema facut din supa: morcovi, taitei, supa si un strop de carne:) s-a lins pe botic!!!

si am incheiat cu niste tzatzica!!! wonderfull!!!

Mergi la inceput

gaby sa va fie de bine diversificarea!
taieteii nu au gluten? sau n.are nimic?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Neata,

Bumbita sa stii ca si eu sunt adeptul plecarilor. Am carat fata dupa mine de la 3 saptamani. Nu am dus-o in baruri sau in fum dar in rest peste tot. Daca e obosita doarme si in scoica, dar ma stradui sa ajung acasa sa o intind in pat. daca nu pot, o pun cu nesimtire in patul gazdelor:)) Nu are nimic ca nu i-ai facut baie. Nemtii zic sa ii faci odata pe saptamana. Zic ca ar fi un strat protector de grasime care se duca daca ii spalam in fiecare zi.

trimit si revin!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Ai dreptate si dr noastra tot odata pe sapt a zis sa le fac baie. Si sa stiti ca eu maxim de 2 ori pe sapt i-am facut cat a fost frig acuma ca ii caldura mare ii fac de mai multe ori pe zi (in chiuveta). Eu pana la 3 luni am spalat-o numai cu apa fara sapun creme sau altceva numai apa. Asa mi-a recomandat moasa. Petru asta nu mi-a fost iritata deloc pana acuma.
Daca o sa-i iasa caninul( eu tot sper sa fie o radacina) atunci o sa fie prima vampiruta de pe forum, cä iepurasi deja sunt.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput