Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pai daca e asa nici eu nu ma mai spal:))))
vladi sa vezi timp ce am de.acum incolo

apropo de spalat, ieseam ieri cu prosopul in cap din baie si o iau pe silvana in brate, a stat un pic, s.a uitat ...mama si cand s.a pus pe urlat, am zis ca e sirena de la pompieri, imediat a luat.o leo in brate si s.a calmat, imi aduc aminte ca asa s.a speriat si ivan de mine cand era mic si iseam cu prosopul pe cap, doar ca el nu se calma asa repede

ah si ca mi.am adus aminte de depresie , tre sa.i multumesc lui gaby ea mai avea grija din cand in cand sa nu.mi tai venele:))))))))
glumesc...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

pai daca e asa nici eu nu ma mai spal:))))
vladi sa vezi timp ce am de.acum incolo

apropo de spalat, ieseam ieri cu prosopul in cap din baie si o iau pe silvana in brate, a stat un pic, s.a uitat ...mama si cand s.a pus pe urlat, am zis ca e sirena de la pompieri, imediat a luat.o leo in brate si s.a calmat, imi aduc aminte ca asa s.a speriat si ivan de mine cand era mic si iseam cu prosopul pe cap, doar ca el nu se calma asa repede

ah si ca mi.am adus aminte de depresie , tre sa.i multumesc lui gaby ea mai avea grija din cand in cand sa nu.mi tai venele:))))))))
glumesc...

POZE

AMr...2kg

Vezi ca faza cu spalatul e valabila la bebelusi:) noi nu mai avem strat protector de mult!!:)))

Si zici ca aia a fost depresie nu? Asa cred ca am avut si eu in primele 2 saptamani cand ma smiorcaiam de la orice!!! Cum sa nu am eu grija? pe cine mai stresez dupa aia cu intrebarile mele existentiale?:)

Taiteii nu stiu daca au gluten. Ii face sotia unui prieten de-al tatei cu faina si oua de la bunica. Sper sa nu faca vreo alergie. Dar chiar imi dau toata viata peste cap daca fac mancare fara gluten pt ea, cu gluten pt noi si etc.

Sa nu dati cu rosii pt faza cu carnea din pireul fetei. Pediatra mea e umblata si citita si zice ca elementul care sustine cresterea copilului si lipsa laptelui hipercaloric e carnea sau suplimentele vegetariene. Sper sa nu o gafez. mie mi-a sunat logic.

revin... chitaie

Mergi la inceput

gaby glutenul e de obicei in grau e o glucoproteina naturala a graului, aici se recomanda dupa 8-9 luni, intoleranta se manifesta destul de ciudat, nu e ca o alergie la ou, intoleranta la gluten poate aparea in timp, diaree, greutate mica: nu ia in greutate sau pierde ...
oricum, cred ca.s cazuri destul de rare asa ca sper sa nu fie cazul
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gluten

cu carnea eu i.am introdus.o la 1-2 saptamani asa ca ce mi.e acumc e mi.e pe urma, eu nu i.am dat de la inceput sa nu fie prea multe la un loc, nu de alta

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare fetele,

ieri am fost la eco, rezultatul a fost ok, in sensul ca nu s-a mai modificat nimic pe acolo de ultima data denisa nu ii masoara fluxurile, doar masuratori ale dimensiunilor ventriculilor cerebrali, plexurilor coroide, etc. dilatatia se vede din compararea celor 2 ventriculi, la noi stangul e putin mai dilatat. eu sunt f linistita si impacata, ca in cazul in care avea vreo repercursiune aceasta problema asupra lui ianis se manifesta pana acum, si ii multumesc lui Dumnezeu, suntem perfect normali. i-am zis dr ce mi-a zis pediatru si mi-a spus ca imi da in scris ca copilul este dezvoltat normal pt varsta lui dpdv psiho-neuro-motoriu. Doamne ajuta!

bumbita fff frumoase pozele de la botez, mi-a placut f mult de ilincuta, de voi, parintii ei, mi-au placut tortul si marturiile si am vazut acolo niste oameni care s-au distrat pe cinste, asa-i?

vladi esti tare !!! chiar ma gandeam sa raspund fetelor care se plangeau de dormitul copilului pe o parte, ca am intrebat dr ieri si ne-a zis de TORTICOLIS (o anomalie a gatului), dar nu mai tineam deloc minte termenul, offf, si cat m-am chinuit sa-l retin

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA, scriu scurt
am intrebat si eu pediatra cu transpiratia dintre cute (m-am fost dus pt altceva si am profitat sa intreb) si mi-a zis ca e normal si sa-i dau cu ce crema functioneaza pt fundulet. Ma gandeam ca poate imi recomanda ceva mai bun, stiu eu...., dar a zis ca ce merge la fundulet si nu se irita merge si pt restul corpului.
Eu seara dupa baita ii dau si cateodata si ziua inca o data. Spal bine, usuc bine si apoi pun crema. Am descoperit ca daca il pun pe burta isi ridica capul si atunci pot face toata operatiunea foarte bine!
...eu una nu i-as pune pudra pt ca mi se pare un tratament doar de suprafata...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Eu ii dau pe la toate cutele, inclusiv gat cu crema ptr funduletz si nu are nici o iritatie desi pe caldurile de aici transpira la greu saracutzul.

Ptr funduletz folosesc crema de la Mus..ela caci mi-a zis pediatra ca are un nivel de protectie lai ridicat decat altele. si vad ca merge f bine plus ca are un parfum f palcut. si ptr baita tot de gama asta m-am atasat ca tare-mi place cum miroase si se mentine parfumul mult timp.

Cat despre baita eu nu-i fac in fiecare seara ci cam la 3 zile si vad ca e f bine, n-are nici o problema.

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

alexandra gaby nafi merci
pai ii dau cu bephanten la fund n.are nimic, nici rosie nu e, dar la gat intre cute e ceva imposibil, o sa fac poze, tot pe burta o pun dar chiar si asa mi.e greu sa.i desfac cutele

asteropi infiaza.ma pe mine, promit ca dorm noaptea de rup :))))))))

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanara rizi tu ca nu mai faci baie decit o ata pe saptamina... eu chiar asa fac! Am pielea f uscata pe corp, pur si simplu se fac microfisuri si ustura, ciorapii ii scot albi de piele macinata pe dinauntru. Atita vreme cit nu transpir, nu stau in praf etc, folosesc bideul zilnic si ma spal pe miini, talpi fata si git, zau ca nu consider ca e necesar dudul zilnic. Si Gabyhila te contrazic, si noi avem un strat lipidic pe piele care e bine sa nu-l distrugem fara motiv evident de murdarie, plus bariera acida antimicrobiana pe care sapunul (caree bazic) o neutralizeaza ... Dermatologii in general recomanda baie saptaminala, nu zilnica, asta e o tacaneala de la americani..,
Recunosc insa ca vara pe caldura fac si mai multe dusuri pe zi, ca nu suport transpiratia, insa incerc pe cit posibil sa folosesc cit mai putin sapun (mai fac si economie asa, ca sapunul de verbina de la Occitane care-mi place mie e cam scump :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ina3040 si al meu se trezeste noaptea de multe ori desi face acusi 4 luni... Dar nu ma mai deranjeaza asa rau sculatul noaptea de cind nu-l mai schimb deloc de pampers de seara pina dimineata si de cind m-am invatat sa-l alaptez in pozitie culcata.
Nu prea face galagie, miorlaie un pic pina ma pozitionez eu sa-i dau sinul (ca pe el nu-l misc deloc, doar il intorc pe o parte si-i proptesc o perna la spate), apoi suge cuminte, timp in care un pic mai atipesc si eu. De multe ori adoarme in timp de suge la un sin, si atunci il intorc pe burta sa scoata aerul si gata, ma culc instantaneu si eu. Daca insa protesteaza, il mut in partea cealalta ca sa-i dau si sinul 2, apoi sigur adoarme, il pun pe burta sa ragaie si asta e tot. Dau un pic cu Garmastan pe mameloane asa, din pat, si pa, m-am culcat la loc.

nafi nu e nevoie de atita crema la cute preventiv - poti sa nu-l dai si sa intervii doar daca are inceput de roseata. E posibil sa ai bebe cu pielea rezistenta si nu are nevoie de creme deloc. La primul copil am dat constiincios cu crema preventiv la toate cutele, si a fost totul ok. Acum la al doilea nu mai dau cu nimic, si tot f ok e! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput