Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fata, ROXANO, pai nu din biberon sa-i dai, tu, sucurile! Cu lingurita, iar cand e mai mare cu o canita cu tuturoi. Si n-am zis ca au gusturile formate, dar si le formeaza gradata si am explicat logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Mai fetelor,sa va zic si voua....Am citit azi din intamplare (cautam altceva) cum ca boabele de soia galbena prajite produc lapte...si ghiciti ce rontai eu de zor acum? Mdaaa, boabe prajite de soia si sunt chiar ok...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

nu mai inteleg nimic
azi acelasi program ca si ieri...dimineata ok dupa masa maraici, iar seara dezastru...plans fara consolare Credeam ca-s dintii...dar nu vad nici un semn pe gingiuta, iar calgelul nu-l calmeaza. Colici din nou??? la 4 luni?? si asa puternici??? Adoarme cu greu iar dupa 20 de min se trezeste urland... Ieri si azi pt prima data l-am adormit in brate...
Of, va inteleg pe cele cu bebei plangaciosi, tare greu tra sa fie...
Da pe mine ma sperie si mai tare ca nu sunt obijnuita...treceau zile la rand fara sa planga de loc..
iar acum nu stiu cauza...as vrea sa treaca asa cum a venit...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Denisa, eu nu-s prapastioasa de felul meu dar de data asta asa a fost...
Sa stii ca ma gandesc mult la voi...eu am convingerea ca puiuta Maya e perfect sanatoasa si petele vor disparea complet, doar ca acum exista multe semne de intrebare perfect justificate...Te cred ca nu ai liniste pana le gasesti raspunsul, si te admir pt ca esti o mamica ff buna si puternica...nu te-am auzit plangandu-te desi toate incertitudinile astea iti dau motive...Sa nu mai zic cat te chinui cu muls si alaptat..
sa aveti cat mai curand vesti bune si sa te linistesti
si pe Maya cuminte si frumoasa

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - in curand o sa ajungem sa mancam ceapa cu paine in Ro din cauza saraciei.
Si eu tot asa , o las sa se usuce doza. E bine sa ai 2 pt ca se usuca destul de greu

Miria - cica orice e steril doar 24 de ore. Inclusiv apa aia microbiologic pura

LadyD - colacele sunt de la o fata de aici dupa forum. Vrei id-ul ei de mess?

Selina - imi pare bine sa te vad. Imi pare rau ca ai probleme cu sotul E greu sa nu ai cu cine sa vorbesti macar seara

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ioana28 tu sagetator, sotul berbec de aceea ies cateodata scantei la voi, caposi tare amandoi, bre

miria ai PM

ella fata tu si cand esti suparata esti haioasa

ioana28 si ianis are o preferinta pt somnul cu capsorul pe partea stanga, dar il intorc eu in somn si nu se mai suceste. si acum am un stres, dar maine mi-l rezolv, in sensul ca acum o luna si jumatate cand am fost la dr pt eco tranfontanelara pe masa de consultatie tot asa a stat, numai cu capul pe partea stanga si m-a intrebat dr cu un ton cam suspect daca are o preferinta pt acea parte, atunci nu avea, dar acum ce o mai fi si asta, ca el are o dilatatie a ventriculului cerebral pe stanga ufff, maine ma lamuresc.

andira ce face iris?

miria eheeeeeeee, ce bunaciune e Kostas asta ...

roxana am mai zis eu ca la ivan e dragoste cu nabadai pt silvana,ii poooooooooooooooooop tare pe amandoi

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

andira, multa sanatate micutei Iris e mai bine , da?
mama cata rabdare iti trebuie si tie...legat de mancatul singur si Alex e dezastru...in vacanta asta imi propusesem sa-l las sa rabde pana cere, dar acum cu boala, nu-mi mai permit. E pielea si osul de el.. si ar fi cred in stare sa rabde mult de foame doar cand a fost bebe a fost dolofanel, de la doi ani incoace vai de el. Ale tale macar sunt mai rotunjoare,nu? asa le vazusem in poze...
fetele cochetele
Roxi, eu nu ma mai mir de Ivan ca doar o stiu pe maica-sa Sa nu te superi, ma distrez de numa cand citesc ce ziceti si faceti voi... Draga de Silvana, bine ca nu va intelege

Alex, ca frate mai mare e un fenomen zau, nu are nici cea mai mica notiune de gelozie, macar ca el era un mamos incurabil, si acum e dar se mainifesta mai putin dar pe bebi il iubeste tare tare mult . Cat a fost in spital de fiecare data cand mergeam la el ma intreba daca nu l-am adus pe Oviletzu...si la telefon cand il intrebam ce sa-i duc de acasa, primul lucru ma intreba daca nu pot sa-l duc pe bebi Imi creste inima cand ii vad impreuna mai ales ca si bebi a inceput sa-l urmareasa si sa reactioneze la el. E drept ca de cele mai multe ori cand il vede strange din ochi si se incoarda tot ca stie ca urmeaza seria de pupaturi su dragaleli..

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDRA MULT.

IOANA28 ai PM

FREEDELIA ii dau LP plus ce mai papa de la san , imediat cum se trezeste.oricum masa de seara e LP mereu.

referitor la "ofensatul" de care ai scris....pe vremea cand m=am ofensat, asa cum spui tu, nu a fost pt situatia mea....pt ca atunci fii-mea papa EXCLUSIV lm....ci pt ca se scria in fiecare post "alaptez exclusiv"..si erau fete care pierdusera lapticul din n motive , care cu siguranta se simteau f prost.
daca atunci nu s-a inteles, poate se intelege acum

pupici la piticii tai scumpi

IOANA28 si a mea doarme mai mereupe partea stanga cu capul, dar nu pare sa fie tesit...inca

BUMBITZA nu e vb ca nu face diferenta intre zi si noapte, ci ca nu doarme niciodata mai mult de 3-4 ore.
ba din contra, ca sa o adorm, trebuie sa ma duc cu ea pe hol unde e intuneric...asta si ziua.
despre alaptat...oricat m-am luptat si am incercat sa ii dau tzatza...acum nu o mai vrea sub nici o forma:((((

Denisa, iubita, tu esti deja martira, daca te mulgi pana iti da sangele
eu una nu as putea....plus ca parca nici nu i-as da mandrei laptic asa cu sange eu sunt asa mai sclifosita, exact ca fiimea, ca deee, normal ca e asa copilul, are cu cine sa semene
oricum, bravoo tie, mamico

RAMMY pupici la maraita ta superba

MAI MIRIA , pai tu chiar vrei sa ne bagi in boala cu frumosul ala, chiar vrei sa-l visam la noapte daca intelege barbati-miu ce am scris, jar mananc
mai de frumos e frumos, imi place...parca e prea perfect, dar e frumos.la capitolul voce e varza, iar ochii, cu siguranta sunt falsi-lentile.

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

AM primit pozele de la botez, sunt tare incantata. Au iesit exact asa cum mi-am dorit.
Miria, recomand cu toata inima, de fapt, le vei vedea si tu si daca iti plac...
Socrelia apare in mai toate pozele. La biserica nu mai stiam ce sa fac s-o calmez pe mititica, v-am zis ca a plans rau de tot si m-am trezit si cu soacra langa mine cand o schimbam si ce credeti ca zice? "sa apar si eu in poze"...asa m-am enervat! Dar vad ca s-a tinut de cuvant si e pretutindeni, daca nu in prim-plan, pe fundal tot e Sunt mai multe suparari, dar am zis si eu oful de acum.

Ioanaa, eu in fiecare seara am scandal pana adoarme, cred ca de la oboseala. Masajul in a doua jumatate e cu nervi si plansete si certuri cot la cot. Iar apoi trebuie s-o linistesc cu suzi, in pat (am o canapea la ea in camera) si cand da semne de calmare pac! am varat sanul si papa. Tocmai de asta nici nu mai doarme in patut de ceva vreme...problema era ca la mine nici in brate nu se llinistea. Sper la voi sa fie doar o faza si sa treaca repede

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia- eu nu am introdus bibele deloc pana cand nu am mai avut lapte suficient.
Desi am infometat-o o sapt si a stat la san aproape non stop secretia nu s-a reglat. S-a regalt abea dupa vreo inca 2 sapt . Era imposibil s-o tin asa 2 sapt. Murea de foame.
Statul cu ea la san non stop ma epuiza efectiv nu mai apucam sa dorm si stand in fund mereu mi-am infectat epiziotomia de nu mai stiam cum sa stau. Am inceput sa stau cumva stamb sa nu mai stau pe ea si m-am ales cu niste dureri crunte de spate. Asta nu ar fi fost nimic daca ar fi veni laptele si avea destul dar era din ce in ce mai rau..
Din puctul meu de vedere greseala mare a fost ca nu am fost atenta si m-am ales cu rana aia urata. Daca nu as fi avut rana cred as fi putut face fata puseului de crestere. Din cauza ranii nu ii dadeam din sanul ala decat odata la 6 ore cand se umple foarte tare si ii dadeam cat sa-l mai goleasca si sa nu fie beton. Si uite asa a scazut productia la sanul ala. O vreme a facut unul singur fata foarte bine .
In fine cand o sa ma fac un bebe o sa fiu mai atenta la acest aspect

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput