Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Decenuela, Mamidepuiuti de incurajari.
Garga n-are nimic, e cum il vedeti in poze doar ca duce tot la gura, roade toate jucariile si pe mine la fel... Chestia asta o face de la 4 luni si ceva, daca n-are nimic de ros baga manutele, eu cred ca il deranjeaza dintii nu foamea.
Mai grav e ca ori de la nervi ori de la faptul ca n-am prea mancat (nu neaparat de monti) am impresia ca nu se satura. Papa amandoi sanii dimineata si dupa aceea tot asa tre' sa i-i dau pe amandoi...
Offfff...
Fug inapoi in capitolul 89.
dastefa spune:
Cristies hai ca-i tare faza cu sa nu bage jucariile in gura
pai pana la 1 an se considera ca e faza oralain care copii asa/si asa cunosc lumea
te pomenesti ca respectiva a avut deodata copil de 1 an
Bea nu ma supar deloc
cred ca voi reusi maine , ca-l pun pe sot sa stea cu fetele
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cristies spune:
Simplicity, bine ai venit!
Cris.d, i-a priit Emei concediul asa-i?
Danyelana mie mi se pare ca patrunjelul la frigi cu sare are cel mai apropiat gust de cel proaspat. Si asa pun si marar, leustean si frunze de telina. Tarhonul il pun doar in otet.
Arwem, lui Darius sa treaca repede durerea.
Alexutzzza, cred ca ti-ai luat deja carut dar zic si eu... bara aia din fata e buna ca sa faca exercitii de ridicat in funduletz. Apoi devine buna pentru ridicat in picioare si te poti trezi ca-ti cade din carut.
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Cristies hai ca-i tare faza cu sa nu bage jucariile in gura pai pana la 1 an se considera ca e faza oralain care copii asa/si asa cunosc lumea te pomenesti ca respectiva a avut deodata copil de 1 an Bea nu ma supar deloc cred ca voi reusi maine , ca-l pun pe sot sa stea cu fetele Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Respectiva e soacra-mea. Si nu a avut direct copii de 1 an, ci papusi de un an. Ca il punea pe fi-miu in fundulet si cand se tragea (ca el nu sta in fund) il intreba: de ce mamaie nu esti cuminte? Stai si tu ca toti copiii pe pernuta! Cu cine oi semana? Ca tati si mami sunt cuminti!
Deci... no comment.
cristies spune:
Miremia, ca ne-ai zis ca e targ de eco-food. Imi trezesc sotul si imi domolesc pustiul si plecam. Am zis.
Felicitari Ioana_fota pentru 10 ani de iubire!
Onitza, ma bucur ca ti-a dat pana la urma diagnostic, sper sa fie corect si pana acum sa fii deja bine!
danasor spune:
Neata
Decenuela multumim de cafea, esti simpatica tare la faza cu polonicu
MP drum bun la arad
Cristies spor la cumparaturi!
daca nu se baga altcineva , fac capitol nou
cristies spune:
Tot din 90...
Wb Adina_bulina. Ma bucur ca sunteti bine!
Lorex ce tare (modest) nepotel ai.
Actori preferati? www.imdb.com/media/rm2731514112/ch0002127" target="_blank">el pentru rolul asta, www.imdb.com/media/rm4130508288/nm0000164" target="_blank">elca actor in general, si www.gossipsauce.com/files/gs_jessie_williams_080801_m.jpg&imgrefurl=http://www.gossipsauce.com/jesse-williams/hot-sauce-of-the-day-jesse-williams&usg=EZGzrENsvvXD15v2Xvwwq_JntLQ=&h=455&w=462&sz=27&hl=en&start=1&sig2=tIEswgxYOT0V4QO8Jr_ATQ&um=1&itbs=1&tbnid=EJUyFuZdLH3poM:&tbnh=126&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Djesse%2Bwilliams%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1&ei=b-cuTK3QPNKasgaTrbm2Ag" target="_blank">eldin motive lesne de inteles...
Si acum plec la cumparaturi.
Sa aveti o zi frumoasa!
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Decenuela, Mamidepuiuti de incurajari. Garga n-are nimic, e cum il vedeti in poze doar ca duce tot la gura, roade toate jucariile si pe mine la fel... Chestia asta o face de la 4 luni si ceva, daca n-are nimic de ros baga manutele, eu cred ca il deranjeaza dintii nu foamea. Mai grav e ca ori de la nervi ori de la faptul ca n-am prea mancat (nu neaparat de monti) am impresia ca nu se satura. Papa amandoi sanii dimineata si dupa aceea tot asa tre' sa i-i dau pe amandoi... Offfff... Fug inapoi in capitolul 89. _ Povestea unei . Cresc |
poti sa incerci ceaiul mother&child de la teekanne, e super bun, chiar creste lactatia. Cam intr-o ora de la ingurgitare, incepe sa curga laptele valuri . Si am obs ca la mine mai creste lactatia daca beau lactate cam 1 litru pe zi....eu nu am inca probleme de volum lapte, dar de cand cu durerile de burtica ale Irinei beau ceaiul ala si pot sa iti zic ca imi crapa sanii de umflati...am incercat sa nu mai beau si nu mai erau asa umflati. Mama imi zicea ca din experienta ei (si a avut lapte garla...) din luna a 5-a a inceput sa imi dea din amandoi la fiecare supt, dar asta nu a insemnat ca nu a mai avut lapte. Am mancat san pana la 2 ani si ceva...normal cu mese solide de la 3 luni ca asa era atunci...
Andre_lina spune:
neata si de la noi!
nu a facut febra... dar e constipat de la banana si prin urmare marait