Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
[quote]citat din mesajul lui cristies
Eu acum astept sa treaca nervii facuti in doua zile de plimbare, d-aia nu zic mare lucru. Sunt suparata ca lumea crede ca eu l-am invatat pe fi-miu sa bage lucrurile in gura , ca nu il invat sa nu le mai bage, ca nu ii dau suzeta, ca nu ii dau mancare, ca nu-i dau suplimente (fe si ca preventiv
), ca am fost in vizita la o persoana ce ne-a primit desi avea copilul bolnav si mai mult i-a dat sa-l molfaie pe freddie
si lista ar putea continua dar ajunge.
O noapte buna sa aveti!
_
Povestea unei .
Cresc
[/quote
da cine este draga LUMEA asta de te afecteaza as de tare? pt k daca ar fi oameni cu minte ar sti ca toti copiii fac asta...
si daca nu i-ai dat mancare ce? e mai slab.? i s-a uscat pielea pe el? ma lasi...
daca ar fi dormit noaptea nik nu-i dadeam....si ce...daca i-am dat a dormit mai bine?....acu....sincera sa fiu imi place sa-i dau fructul la de la ora 10...insa nu ma grabesc sa-i prepar pranzul...
ia mai pune ce zice lumea undeva si fa ce crezi ca e mai bine pt garga
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina mai sus ma refeream ca are 3 mese solide. In rest san de voie... si ce voie, ma stoarce ca pe lamaie! Andreea, ![]() ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
mda sa inteleg ca asta e secretul ...de asta esti slaba ca o scandura...
gata cand se trez jiji voi avea o disc serioasa cu el...pana nu ma suge ca pe "lamaie"....sa arat si io ca o gazela....s-a ars de la polonic
Mihaela,
![](mamica.gif)
poze
decenuela spune:
neatza si de la noi...
cafelutza e deja facuta asa ca.....go...fetili
se pare ca jiji n-a mai avut treziri asa de dese,...nu ca n-ar fi fost...dar sunt mai odihnita....insa spatele tot ma doare..de fapt parca e un loc anume la coloana...
tot vroiam sa zic de ieri...cand spunea oani ca tre sa se intoarca la munca....doamne nu vreau sa fiu in pielea lor...ce greu tre sa le fie...nu mai dezvolt subiectul ca ma ia cu plansul....multumesc lui d-zeu ca inca pot sta cu el
ma duc sa vad si io pozele.
aaaaaa...fetili care mai mergeti prin DM ( nu real) ati mai vz oglinda din aia pt bb?
poze
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pus poze cu garga in vacanta si niste vederi pentru cei care pleaca mai tarziu in vacanta. ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
vazut...
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
am vazut ca alexis face si germana,nu doar matematica
![](icon_smile_big.gif)
ce super mutritze face gargaritzul in poze! parca sunt regizate
![](punk.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
multumim de floricele !
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
decenuela spune:
cristies...vazut pozele.....mmmmmmmmmmmmmmmmmm
garga e bestial..sunt cateva poze mortale cu el...sta deja in picoare( adik daca ilpui vertical se lasa asa pe toata talpa piciorului? )
m-ai facut sa-mi fie dor rau de grecia....leandrii infloriti...si ca sa pui cutitul pe rana ai pus garlic bread-ul...sau era fara usturoi...of, of..mai mai
poze
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Eu acum astept sa treaca nervii facuti in doua zile de plimbare, d-aia nu zic mare lucru. Sunt suparata ca lumea crede ca eu l-am invatat pe fi-miu sa bage lucrurile in gura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O noapte buna sa aveti! _ Povestea unei ![]() Cresc |
cand eram la sc de soferi[facuta la batranetze
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Eu prin capitolul 89.... Catalutza, nu esti singura de parere ca Parisul nu e de vazut... Am auzit cel putin 20 de persoane care regreta banii dati. Iar Rio e pe lista mea... de prea mult timp... Mamidepuiuti, sa-ti traiasca mama si nora! (Habar n-aveam ca e sfanta Ana... ![]() Hai ca m-am lamurit si cu botezul Alexutzzzei, eu stiam ca e in iulie si acum ma cam incetosasem cand am citit ca e in Gr... ma gandeam ca am ratat sa-i urez si eu frumos... acum rasuflu usurata si plec la somn. ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
multumesc frumos
![](pupic.gif)
de sanziene [24 iunie ] se sarbatoresc cele ce poarta numele ana
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Andre_lina mai sus ma refeream ca are 3 mese solide. In rest san de voie... si ce voie, ma stoarce ca pe lamaie! Andreea, ![]() ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
cand o fi trecut asa repede timpul?
![](plang.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
neata fetele...
decenuela multam de cofee
cris m. ...am uitat de vecina ta
...mai intra si pe la noi din cand in cand
azi merg iar in arad,ca ma termina dorul de radu
...ce monti,domle? AMP 2 kg!
ma dispera mama ce mancaruri face...
revin marti sau miercuri
o sa-mi fie dor de voi
mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele... decenuela multam de cofee ![]() cris m. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() azi merg iar in arad,ca ma termina dorul de radu ![]() ![]() ...ce monti,domle? AMP 2 kg! ![]() ![]() ma dispera mama ce mancaruri face... ![]() ![]() ![]() revin marti sau miercuri ![]() o sa-mi fie dor de voi ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex Drum bun scumpo si pupa-l pe Raducu! Si noua o sa ne fie dor de tine. ![]() ![]() |