Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris mario oare inca e suparata?

alexutza ma bucur ca ati ajuns cu bine, si i-a placut calatoria lui yannis..............
sa aveti timp frumos si petrecere frumoasa pana veniti acasa..............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

neatza,
E asa frumos sa va citesc diminetza cum povestiti ce veti face peste zi, ca si cum am fi o gasca de fete care se intalnesc dimineatza inainte sa treaca la treaba, sa bea cafeaua impreuna si sa povestesca ce au de facut azi.
Parca incepi ziua cu alt tonus!

Have a nice day everyone!

Am editat o exprimare manelistico-analfabetica

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

asta si suntem...o gashk de fete cucuiete...nici nu concep sa-mi beau cafeaua fara voi!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Noi maine organizam un BBQ pt "ziua tatalui" ca atunci nu am putut fi prezenti toti (eu eram cu Arthu in tara si cei mari in examene ). Si cum tot facem, si socrul e singur, l-am invitat si pe el, si pe fratele sotului cu sotia, si pe fiul lui cu prietena.... si asa ne-am stras 12 adulti, si 3 copii (din care unul e Arthu si nu papa decat san )

Asa ca azi mai avem o parte din cumparaturi de facut, curatenie, pregatit toate cele pt gratar si deseara sa fac un tort de crema de zahar ars si inca ceva. As mai vrea sa fac ceva de dulce si nu stiu ce. Vreo idee? Mai cumpar si inghetata si frisca si cred ca e de ajuns.

La mancare vom face mici (la cererea expresa a sotului si a baiatului nostru ), carnati, ceafa afumata si copanele de pui. Voi face o salata de cartofi (ca sa nu fac prajiti ) si o salata de paste si o salata verde, sa aiba fiecare de unde alege. Credeti ca e suficient??

Si cumnatul ofera sampania ca baiatul lui tocmai ce a terminat facultatea si azi are nota de la dizertatie si gata, e inginer civil

Voi ce credeti, ce ar trebui sa ma adaug, sa mai pregatesc?? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

ce de bunatati!
distractie placuta!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

fetelor, ati observat ca avem un V.I.P. printre noi?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
vazut!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lorex...am remarcat VIP-a:))

jiji face vocalize...

io o gramada de treaba de dimi....calcat ale lui ...curat...pus rufe la spalat...papa jiji...FETELOR E TAE BUN AVOCADO...l-am lasat vreo 2-3 zile in debara...s-a copt...si l-am amestecat cu 1 mar..desi a predominat avocado...( am zis sa nu fie gretos asa simplu)...si reusita totala....ori chiar i-a placut..ori e moldovean de moldovean si roade tot.....esturile le-am mancat io si mi-au placut.

apoi...am fc juma de cd-5 min..de ex pt leg magic...mi-au iesit ochii...dar maine poate poate..macar sa dau exemplu lui jiji care se uita la mine si chiuia..( oare ma incuraja? )

a..i-am dat ceai...esec total...vax

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

ce mi-ar fi placut sa vad!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cris mario oare inca e suparata?

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

De ce e supi cris_mario? Chiar vroim sa intreb de ea, ca n-am vazut-o decand am reinceput eu sa citesc...
Pup Ivan mic si scumpic foc.
Sa ne spui cum ti-a iesit strudelul yamm-yamm

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

ruxita, nu fi necajita, copiii se mai imbolnavesc, mai ales cei cu frati mai mari. Acum in ceea ce priveste pediatra, "testeaz-o" maine si pe a doua si vezi care iti inspira mai multa incredere. Opinii diferite o sa gasesti intotdeauna, in functie de scoala facuta si de tipul de om, mai incisiv sau mai expectativ. Stiu ca in Romania se dau enorm de multe antibiotice, multe fara sens, dar la un copil asa mic uneori se dau preventiv. O infectie virala nu se trateaza cu AB, dar predispune la suprainfectie si atunci se da AB...Cu adrenalina e aceeasi chestie! Se da in bronhospasm, mai ales in aerosoli, ca asa nu ajunge in sange sa dea efectele secundare nedorite. Inhiba secretia de mucus bronsic si mentine caile bronsice dilatate, ca sa respire bine. O sa gasesti medici care dau si altii care mai asteapta sa vada cum evolueaza. Care atitudine e mai corecta, discutabil, depinde de om, cum am mai zis. Nu m-as speria de adrenalina aia in aerosoli daca intr-adevar e bronhospasm (bronsiolita). Eu i-as da la al meu, dar numai doctorita stie ce a auzit. Cat despre calciu si fier, intreb si eu, cum a tras concluzia ca sunt necesare. E palid si i-a vazut unghiutele? L-a ciocanit in obrajori (aia scumpi, pernite de pupici, cum le zic eu) sa vada daca face un semn specific? I-a facut analize?
Nu te stresa si nu te certa cu al tau sot! Caius e cu stare generala buna, nu-i asa? A papat bine astazi? Daca pui urechea pe spatele lui face un zgomot ca de "porumbar" sau ca de pisica ce toarce?
Sa-i treaca cat mai repede

Mergi la inceput

Am uitat sa va pov ca duap Infanrixul de la 4 luni, Luc a facut febra. Destul de repede dupa (l-am facut la 11-12 si dupa-masa deja avea), destul de marisoara (38,9ºC intra-rectal), destul de mult timp (2 zile jumate-3) si destul de naravasa (ceda greut sau deloc la paracetamol). Am si sunat pediatrul sa-l intreb daca-i normal in a 3 zi febra
In a patra zi trece febra si ii apare o eruptie pe burtica si spate, care coincide cu prima papa de cereale cu mar si cu prima mea masa de soia. Evident ca m-am debusolat de tot! Roseola? Alergie la cereale? Alergie la soia din alimentatia mea? Si iar am avut nevoie de pediatru sa-mi confirme ceea ce banuiam deja: roseola infantum sau eritem subit. Am bifat una din bolile copilariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

ruxita, nu fi necajita, copiii se mai imbolnavesc, mai ales cei cu frati mai mari. Acum in ceea ce priveste pediatra, "testeaz-o" maine si pe a doua si vezi care iti inspira mai multa incredere. Opinii diferite o sa gasesti intotdeauna, in functie de scoala facuta si de tipul de om, mai incisiv sau mai expectativ. Stiu ca in Romania se dau enorm de multe antibiotice, multe fara sens, dar la un copil asa mic uneori se dau preventiv. O infectie virala nu se trateaza cu AB, dar predispune la suprainfectie si atunci se da AB...Cu adrenalina e aceeasi chestie! Se da in bronhospasm, mai ales in aerosoli, ca asa nu ajunge in sange sa dea efectele secundare nedorite. Inhiba secretia de mucus bronsic si mentine caile bronsice dilatate, ca sa respire bine. O sa gasesti medici care dau si altii care mai asteapta sa vada cum evolueaza. Care atitudine e mai corecta, discutabil, depinde de om, cum am mai zis. Nu m-as speria de adrenalina aia in aerosoli daca intr-adevar e bronhospasm (bronsiolita). Eu i-as da la al meu, dar numai doctorita stie ce a auzit. Cat despre calciu si fier, intreb si eu, cum a tras concluzia ca sunt necesare. E palid si i-a vazut unghiutele? L-a ciocanit in obrajori (aia scumpi, pernite de pupici, cum le zic eu) sa vada daca face un semn specific? I-a facut analize?
Nu te stresa si nu te certa cu al tau sot! Caius e cu stare generala buna, nu-i asa? A papat bine astazi? Daca pui urechea pe spatele lui face un zgomot ca de "porumbar" sau ca de pisica ce toarce?
Sa-i treaca cat mai repede

mersi ca m-ai lamurit cu adrenalina, medicul ne-a prescris asa ceva tocmai pentru ca a adoptat expectativa - sa vedem si luni la control dupa tratamentul de 2 zile cu aerosoli - dar pentru ca suna groaznic, te poti speria... nu are nimic la plamani, doctorita l-a ascultat si mi-a zis ca e ok, ingrijorator e doar gatul si acea tuse - mie imi suna a tuse magareasca dar numai cum se aude, nu si ca frecventa - tuseste o data - doua ori pe ora sau mai rar, dar cand o face zici ca rupe ceva din el;

De fier si calciu - e cumva logic, de la 4 luni orice bebelus e anemic daca nu i se administreaza fier sau daca nu e alaptat cu lapte praf ce contine si fier si calciu - ca are fontanela mare si-mi tot zice asta la fiecare consult si-mi tot prescrie calciu si eu ii dau doar 3-5 zile si dupa asta pauza... o sa o iau in serios numai daca ajungem cu fontanela neinchisa la un an, dar pana atunci o sa fentez aceasta recomandare. Cat despre fier am citit si eu ca trebuie si chiar o sa-i dau.
aaa, unghiutele, sunt foarte subtiri si moi si ma gandeam ca e normal sa fie, doar e sugar...

si da, diagnosticul ei a fost de bronsiolita.

MIe doctorita mea imi inspira incredere si pana acum, dar uite - cuiva nu i-a inspirat destula incredere... cerem si a doua opinie, no problem, ca sa stam linistiti si sa ne asiguram ca am procedat corect.

m-am documentat intre timp despre ceaiul cu echinaceea, nu copiilor sub 2 ani (dar n-am inteles de ce).

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Dupa multa maraiala si nervi si agitatie s-a produs minunea...avem dintzisor nou nout...si cred ca in scurt timp da si celalat.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput