Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata!

Maaama, ramane omul fara net o zi si are de recuperat nu gluma
Ieri am fost mai mult adormita decat treaza, neavand nici net, trebuind sa stau mai mult in pat - m-am uitat la filme toata ziua. Nu trebuie sa zic ca am fost buimaca, si acuma de abia imi revin

Luciana, experienta urata, intr-adevar. Asta dupa ce te duci si mai si platesti o gramada de bani sa te vada un profesionist. Comunicare cu pacientul face parte dintr-o astfel de consultatie...dar ma rog...Doamne ajuta ca e bine bb!

Chichiutza, parca tu intrebai de saltele. Noi avem de vreo 2 ani Dormeo si este inca si in ziua de azi ca noua. E foarte buna, chiar daca am avut ceva rezerve in privinta ei la inceput (pentru ca i se facea atata reclama). Avand si probleme cu spatele, ne-am batut mult capul cu ce saltea sa luam, insa nu imi pare rau ca am ales-o pe asta.

Aniast, tin pumnii sa se rezolve totul si sa iasa cum iti doresti tu si cum e mai bine pentru bebe. Multa sanatate iti dorim si chiar daca nu ai tot timpul chef sa scrii, noi suntem alaturi de tine

Heraflorina, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare si mai zi-ne cate ceva despre tine

No si acuma va las, ma duc sa mai pap ceva ca si asa m-am intins aici o gramada....

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

alynta27, cred ca ai incurcat borcanele, eu n-am zis de nici o secretie

crina, si eu sunt la fel cu intrebarile, dar cum i-a vb asistenta sotului si ce fata crispata avea dr, mi-au murit toate intrebarile ca parca asteptam dintr-un moment in altul sa ma dea afara daca fac ceva ce nu-i convine ....stiu ca suna aiurea si penibil la varsta noastra, dar asa de naspa m-am simtit.

In ceea ce priveste denumirea, stiam eu ca se v-a arunca cu "visine" (mai nou beau compot la greu ca sa zic ca beau lichide )...mie imi place cum si-au denumit odiseea celelalte burtici....pana la urma toate suntem "mamici", si stiu ca nu e usor pentru multe femei sa aibe un bebe, dar mai sunt mamici care deja sunt la a2a sau a 3-a sarcina....intamplarea a fost sa fie in sept-oct, mai presus de orice raman "mamici" dar nu cred ca e asa de imposibil sa gasim si noi ceva specific perioadei asteia. Ma rog, eu recunosc ca trag cu ochiul la iul-aug pentru ca sunt niste emotii ff mari pe acolo si imi aduc aminte de momente prin care am trecut deja...se exprima asa frumos cu "delfinasul meu", "acvariu de delfinasi"....si nu cred ca in particular ele chiar isi spun asa puiului lor....sa zicem ca este un alint virtual.
Refuz sa mai comentez subiectul ca e tare controversat, animale nu ca doar este un om, fructe nu ca poate nu ne place fructul, plante nu ca .....etc, bobocei mai este, parca si buburuze....era o chestie de originalitate din partea noastra mamici de sept-oct 2010.
PS: Raul a fost un "pepenas 2008"

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Crina bafta azi la eco!Sa vii cu vesti bune!

Intr-adevar sa fii insarcinata e cel mai frumos si minunat lucru din lume!! Stau si ma uit la burtica cum topaie si face valuri de vreo ora si-i multumesc la DD pentru minunea care creste in mine. Asta este un bb, o minune! Na ca m-au apucat emotiile!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata viitoare mamici

Felicitari fetelor care schimba azi semnatura, celor care au venit cu vesti bune de la eco si celor care vor merge la dr.

Eu azi sunt putin mucoasa si mi-e cam somn

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am primit si eu primele rezultate la analize. Am niste valori putin in afara limetelor, dar am citit pe net si sunt absolut normale in sarcina.
Cu exceptia fierului si a glicemiei, care sunt cam mici. Oricum saptamina viitoare merg la eco si o sa se uite si pe rezultate. Deci o sa-mi prescrie supliment de Fe si dulciuri , ca am glicemia 65, cind minimul e 60. Cred ca asa se explica starile mele de slabiciune din timpul diminetii: usoara anemie si glicemia mica, plus tensiune scazuta
La urina sumarul e ok, mai trebuie sa primesc si urocultura, care sper din inima sa fie in regula.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Crina, bafta la eco!

Eu am zis - indiferent de denumire, oricum o sa scriu si oricum o sa-mi fiti tare dragi voi toate si toti bebeii! Deci accept orice denumire, dar ma abtin de la a vota.

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Neata si de la mine cu intarziere.
Am apucat sa citesc din urma si ma gandeam ce nume s-ar potrivi, sa fie toata lumea multumita.
Pana acum toate suntem de acord cu termenul MAMICI dar ca sa fim si originale, hai sa intitulam odiseea noastra SUPERMAMICI CU SUPERBEBICI de septemrie-octombrie!
E original si va merge si in viitor cand trecem la un nivel superior
Acum.... nu aruncati cu rosii. Mi-am dat si eu cu parerea. Probabil ca Biliboi mi-a soptit numele asta ca de azi are 24 de saptamani si vad ca devine tot mai destept

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui heraflorina

mami de alessia-25.10.2008 si bebe in burtica 28 sapt-um 14/12/2009-dpn-20.09.2010

floppy

Bine ai venit!

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Heraflorina, bine ai venit! sarcina usoara si la termen si un bebe voios si sanatos.

Ana, imi pare rau de maseluta ta, important e sa nu te mai doara.

Lucianna, imi pare rau de experienta aiurea de la eco de ieri

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Heraflorina, bine ai venit! sarcina usoara si la termen si un bebe voios si sanatos.

Ana, imi pare rau de maseluta ta, important e sa nu te mai doara.

Lucianna, imi pare rau de experienta aiurea de la eco de ieri

Minunea noastra

Mulumesc

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput