Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Mari frumoasa rochita, iar tu esti o draguta! Tricotajele sunt facute de tine?!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Buna dimineata! 
Si eu as minca o pizza, chiar daca e abia ora 10. De fapt, as minca orice, ca am renuntat la mincatul seara tirziu si simt "rozatorii" in stomac. Macar nu m-am mai ingrasat...
Va doresc o zi minunata, ca doar e vineri si avem un motiv in plus de buna dispozitie: vine uikendul!! 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Buna dimineata! ![]() Si eu as minca o pizza, chiar daca e abia ora 10. De fapt, as minca orice, ca am renuntat la mincatul seara tirziu si simt "rozatorii" in stomac. Macar nu m-am mai ingrasat... Va doresc o zi minunata, ca doar e vineri si avem un motiv in plus de buna dispozitie: vine uikendul!! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
Buna dimineata!
Nu-s' ce faci tu dar eu deja am dat comanda de o pizza....
26+ Darian si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
'Neata!
Aniast, sper sa fie totul ok si sa poti naste natural!
Suntem alaturi de tine si poti sa intri sa scrii chiar si atunsi cand esti mai suparata, te intelegem! Bine ca bebe e ok! 

heraflorina, bine ai venit la noi! Scrie repede 7 mesaje, nu conteaza ce scrii in ele, ca sa putem vorbi mai usor, sa nu mai fii moderata.
Cat despre titlu, eu am mai scris odata ca nu prea sunt cu denumirile/diminutivele astea, de aia nu ma bag, ce decideti, aia e, eu o sa scriu oricum aici mereu. Totusi, acum mamici suna bine...si boboceii propusi de Ana suna bine. Deci eu nu votez defel, ca sa stiti, sa nu va suparati pe mine! 
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Eu incerc sa nu ma abat de la 2 piersici, un mar si covrigi cu apa, acum de dimineata, iar la prinz am zacusca, rosii, castraveti si brinzica de oi. Vreau sa fiu cuminte, ma pastrez pentru simbata si duminca cind se lasa cu petrecere!
Un fel de premiu ca am fost cuminte saptamin asta![]()
eveline spune:
Aniast si eu tin pumnii si sper ca totul va fi bine. O asemenea veste iti da fiori pe sira spinarii insa multumim lui Dumnezeu ca, vorba ta, nu e invincibil virusul naibii, si ai optiuni. Bine ca le ai.... te inteleg foarte bine ca nu-ti convine cezariana insa incearca sa vezi partea plina a paharului - bine ca exista aceasta posibilitate. Of...e greu insa se vor rezolva toate!
26+ Darian si mamica de
Bianca
maitreyi spune:
neata deci a ramas in plop iar schimbarea denumirii...oricum ar fi si oricum s-ar numi bebelusi sanatosi si la termen sa avem 
bun venit noii mamici si sedere cat mai placuta 
nu mai vb de pizza ca eu nu mai pot manca mezeluri. nu am pofta de mancare si nimic nu ma atrage insa o pizza as manca. insa cum o mananc cum is la baie indiferent de unde o comand si cat de proaspata e...
o zi buna sa aveti 
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Luciana bine ca e bebe bine.Gandeste-te ca si doctorul vine la serviciu ca oricare dintre noi, dar lipsa de comunicare nu prea are scuza. Eu l-as fi stresat cu multe intrebari ca sa-l fac sa vorbeasca.
Aniast sunt alaturi de tine. Sper din tot sufletul sa iasa asa cum iti doresti tu. Sigur se va rezolva bine. Refa-ti analiza si vezi apoi ce decizie iei.
Mari e foarte frumoasa rochia.
Va pup pe toate si va doresc o zi perfecta!
A....era sa uit. Astazi merg la eco si-mi vad fetita caci tare dor imi e de ea. Sper sa fie totul bine ca prea am avut multe contractii saptamana asta (chiar daca am stat cumintica in pat).
In legatura cu numele odiseei sincera sa fiu n-as vrea sa-mi alint copilul nici cu vreo fructa, sau vre-un animal, pana la urma e omulet. Asta e parerea mea. Daca veti decide sa schimbati denumirea(caci majoritatea o doreste) am sa scriu in continuare aici.Nu ma luati in nume de rau, dar dupa ce am asteptat atata un bebe si am trecut prin atatea, mi-ar placea sa fiu mamica si atat. Pentru mine e suficient.

27+
crina
cu
Fistiq spune:
Intilnire frumoasa, Crina! Sa ne aduci vesti bune, imi aduc aminte ca la ultima eco si tu aveai o grasunica! 
Aseara Tudor al meu a dat spectacol. De pe la 6 pina la 12 s-a zbintuit intr-una. Acum vad ca tocmai s-a trezit si iar vocifereaza dragutu' lu' mama! 
crina-s spune:
Merci Fistiq! Da , deabia astept sa vad cat a mai crescut micuta mea.
Doamne ce frumos e sa fi insarcinata! Chiar daca mai avem fiecare cate o problema, dar merita toti banii![]()
![]()
![]()

27+
crina
cu