Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 18
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Maitrey ,daca aseara am fost de acord cu numele,si acum sunt de acord cu el. Eu am zis doar ca e cam repede trecerea si nu si-au dat toate fetele cu parerea. Rezultatul? Discutii in contradictoriu! Daca ar fii dupa mine as ramane la acest nume dupa ce ne mutam la bebelusi,dar vezi si tu ca nu toate suntem de aceeasi parere.Eu as vrea sa impac si capra si varza dar nu se poate. Nu vreau sa te superi pe mine! Daca te uiti la primul mesaj pe care l-am postat in cap asta ma intrebam daca vor fi fetele de acord! Dar ar trebui sa lasam fiecare de la noi,sa nu ne mentinem tare pe pozitie,ca sa putem lua o decizie COMUNA si potrivita. Ana 25+ Maia Elena |
in niciun caz nu m-am suparat pe tine si nu era un mesaj adresat cuiva anume. am incercat doar sa spun de ce am schhimbat numele aseara desi nu toata lumea fusese de acord

nike am intels

alexuza bebeii se boteaza pana sau la 40 de zile. evident ca se poate si cand deja sta in fund dar e bine sa il botezi pana sau la 40 de zile
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cori_mic spune:
Ghiocela, e prea devreme sa isi dea cu parerea de ramas in aceasta pozitie. Pana la 32s copiii se intorc fara probleme, dupa e mai greu ca nu mai au loc, dar nici atunci imposibil, iar sarcina ta e inca mica. Nici a mea la 27 s nu era intoarsa si ieri deja era gata de start
. Nu te gandi la cezariana asa usor daca iti doresti natural, abea pe la 32 s se poate schita un plan al nasterii cat de cat realist.
Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
chichiutza spune:
Acu ajunsei si io acasa si n-am cu cine vorbi ca voi stati botoase! Heeei gata, inveselirea! Io va
pe toate! Chiar ma lasati asa sa dorm pe orice saltea?![]()
Cristina
26+
cori_mic spune:
cine-i botos? cine indrazneste? e.. uite c-am gasit si nume odiseei: botoasele de sept-oct
. Si sa nu imi spuneti ca nu va place...
Cori
28+ cu
ayda_m spune:
Buna fetele!
Am venit si eu de la eco, bebe e f bine, are 1078 grame, totul e in parametri...dar colul meu e desschis in interior f mult si tb sa nu fac efort deloc, eventual cat mai mult la pat
...ce ma fac cu Andreea care e mica, abia face un anisor peste o sapt...tb sa vad pe cine chem sa ma ajute...dc ar putea mama sau sa ma gandesc sa angajez pe cineva...off...
Ghiocela, eu am avut programare la 6.30...tb sa ma mai duc peste 2 sapt sa vad cum e colul...sper sa se inchida...
Va pup fetele, nu voi mai intra ceva vreme ca plec la tara la mama.
Ayda
26
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
cori_mic spune:
Ayda
grasunel baietelul, felicitari. Stai la pat cumintica si cere ajutr familiei. O sa vezi ca se rezolva toate 
Cori
28+ cu
cori_mic spune:
Ma fetelor, v-ati suparat toate si m-ati lasat sa vorbesc aici singura? Ei lasa, macar eu si cu mine ne intelegem bine
, dar sa vedeti daca incepem sa ne certam, chemati repede salvarea 
Cori
28+ cu
ana_25 spune:
Aida,Ghiocela ne bucuram ca bebeii sunt bine si sanatosi,ca restul sa rezolva!
Maitreyi 
Chichiutzo care scandal draga? S-a batut cineva? A ramas careva fara par?![]()
Spune-mi mie ca le trag de urechi!![]()
Ana
25+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic Ma fetelor, v-ati suparat toate si m-ati lasat sa vorbesc aici singura? Ei lasa, macar eu si cu mine ne intelegem bine ![]() Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |

Botoasele de sept-oct!!

Ana
25+
Maia Elena
cori_mic spune:
Pai da, si oricum mai originale de-asa nu cred ca se poate.Ce, voi ati mai vazut pe undeva pe forum? Sau pe vre-un alt forum? ![]()
Cori
28+ cu