Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Fetelor maine si poimane nu cred ca "ne auzim"! Maine am treaba si duminica la petrecere! Maine vin mama si surorile! Un we frumos!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Bravo Cori! E ok cu scurgerea?! Alina-Mirela 30+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
ok..
Adica doctorii imi spun ca e secretie... dar sa vezi ca o apa care se scurge incet, incet.. cu toate asigurarile doctorilor te duce cu nervii.. Oricum vad ca de azi dimineata nu mai curge.. sper sa ramana asa ca deja imi faceam planuri de inca o excursie pe la alt doctor..Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Sarcini usoare si nasteri binecuvantate tuturor!
Doamne Ajuta!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 CHICHIUTZA, noi ne-am cumparat dormitor acum 2 luni si, evident, am avut nevoie si de saltea. Sa-ti vand un pont: am luat de la saltex o saltea extraordinara, nici nu mai pot dormi pe alt pat acuma. Dar am cumparat-o direct de la fabrica din comuna Pantelimon, si deci, am acizitionat-o la pret de producator. pana in 5 mil am dat pe ea. |
Ghiocella si noi am fost azi acolo, si ne-a placut cea pocket, cu arcuri individuale! Pe aia o ai?

Cristina
26+
chichiutza spune:
Asaaa deci am ajuns si eu la zi cu citeala!
Mai intai Crinuta felicitari pentru bebelina grasulina!

Kiti sa le porti sanatoasa si fericita!
Klarisse concediu placut si odihnitor!
Si acum fetelor ce-i cu "scandalul" asta? Pai eu ma gandeam ca nu conteaza cum ne numim, tot noi suntem! NU mi-a venit sa cred ce citesc! Putem sa ne numim si gogosele, albinute, izmenute si nadragei, tot noi suntem, mi se pare cel mai putin important lucru din aceasta odisee! De fapt poate chiar cuvantul odisee nu convine cuiva, poate vea calatorie, sau voiaj sau mai stiu eu ce minune! Eu zic s-o lasam balta cu numele, oricum singurul lui rol ar fi fost sa fie ceva "haios" si "simpatic" nu un prilej de discutii interminabile in contradictoriu! Eu raman indiferent de nume, cine sta aici numai pt nume....
Cristina
26+
ghiocela13 spune:
CHICHIUTZA,
noi am luat saltea SUPER-ORTOPRDICA si e foarte buna. Am vazut acuma pe site ca salteaua Pocket e mai scumpa, inseamna ca o fi mai buna!!!! Daca asta a noastra e buna, logic ar fi ca aia mai scumpa sa fie si mai buna, nu? Oricum iti recimand sa iei de acolo. Bafta sa alegeti una potrivita!
Fetelor, multumesc pt urarile de bine. La eco totul a fost ok, toti parametrii normali. numai ca bebelusa sta cu capul in sus. Mi-a spus medicul ca daca ramane asa va tb sa fac cezariana si nu-mi doream asta. Sper sa fi auzit si ea si sa se intoarca cu capsorul in jos!!!!![]()
AIDA, eu am avut programare lqa ora 15.00 in Polona. Nu cred ca ne-am potrivit la timp. Urmatoarea va fi pe 7 august la 14.30. Concediu placut si poate ne vedem cand te intorci!
O seara linistita va doresc la toate! Kisssss (si va recomand o plimbare prin parc ca e frumos afara!)
Ghiocela
25+ 
chichiutza spune:
Ghiocella felicitari pentru vestile bune! Nu te speria, se poate intoarce oricand pana pe la 36-37s cand va fi suficient de mare sa nu mai aiba loc fizic. Referitor la saltele, sunt diferite, cea pocket e ceva mai moale decat cea super ortopedica, dar am citit lucruri bune despre ei. SI pretul e ok fata de ce-am gasit la alte firme, si nu e momentul de investitii majore. 
Cristina
26+
crina-s spune:
Chichiuta 

Ghiocela felicitari pentru masuratorile ok. Se mai poate intoarce bebe pana nasti. Nu-ti face atatea griji.

27+
crina
cu