Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Are cineva nevoie de cafea?O dau eu cu generozitate .
Nu pot sa cred ca iar s-a inorat(cum se scrie cuvantul asta cu un N sau doi?).
Imi astept puii acasa ca de duminica au ramas la bunici.Abia astept sa-i vad.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Nu am nascut...m-a amanat Dr Sbarciu...cica la 38 de saptamani ar fi bine sa o mai lasam...dar mama ei este in stare de leguma ca nu doarme si nu mai are rabdare
Mai eram azi la monitorizare cu alte 5 mamici care tot asa le tine de au si azi 42 de sapt si nu le-a internat...sa mai astepte

Va mai scriu ca sunt tare dezamagita...ma si vedea deja cu bblinoaca - e mare feti asta si nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, si mie mi-e tare dor de pui, si au plecat doar luni pana dum. Eu l-as scrie cu 2 N, asa tin minte, dar kiar n-are nici o imp. cum il scriem aici

Dana, tinem pumnii sa fiti sanatoase si degraba impreuna (adica in brate)

eu am o per. aglomerata la serv., doua colege in CO, treaba lor o fac tot eu, dar nu ma plang, ca le pot rezolva pacat ca ne taie rau salariile si tare vom simti la buzunar...

parca iarasi n-am idei.... va pup cu drag pe toate, fug in pat ca nu ma simt ff bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Multa sanatate Ralu !

Dana, vad ca s-a reprofilat Sbarciu, stiu vreo 5 cazuri in care a facut inducere de sarcina din varii motive, mai ales ala ca pleca-n vacanta. Acum va lasa peste termen. O, Doamne! Las' ca vine imediat pitica si totul va fi uitat!!! .

Stanca, tu te plictisesti de intrebi faze de-astea?. Io zic sa-l scriem cu 3 de N, ca suntem motzate-n frunte, nah!

Eu...cu sportul
Bag panou si catarat si alergat si alergat pe scari si imeiat ma inscriu din nou la sala, numai sa-mi rezolv cate ceva pentru proiectul meu

Gagici, infiintez un atelier de activitati nascute din teatru, special pentru copii. Va lasati copiii cobai ? Promit sa ne distram copios si sa le zgandar la greu imaginatia si creatia!!!!

Promit sa va mai zic ce si cum, ca abia acum am inceput munca intensiva la acest proiect, care imi este extrem de drag si pe care-l coc de muuulta vreme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Stanca, tu te plictisesti de intrebi faze de-astea?. Io zic sa-l scriem cu 3 de N, ca suntem motzate-n frunte, nah!

asa ar trebui, clar!!!

Gagici, infiintez un atelier de activitati nascute din teatru, special pentru copii. Va lasati copiii cobai ? Promit sa ne distram copios si sa le zgandar la greu imaginatia si creatia!!!!

Promit sa va mai zic ce si cum, ca abia acum am inceput munca intensiva la acest proiect, care imi este extrem de drag si pe care-l coc de muuulta vreme.

pe mine ma tenteaza sa ti-o dau pe Stefi de "cobai" multumesc de ganduri!!

Mergi la inceput

am pus in "pozici" un album cu ceva poze "noi si vechi" mi atat de dor de bebeii mei... uuf,... si lor le merge atat de bine acolo... au papat azi porumb fiert si fript

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina adevarul e ca ma cam plictisesc de adevaratelea dar intrebarea nu a fost din plictiseala.Succes la proiect , pare intersant.

La multi ani Raluca!!!!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu gagici

in primul rand vreau sa fac niste urari pentru o persoana foarte speciala
La multi ani Raluca
iti dorim, eu si familia mea, multa sanatate, o viata lina si cat mai lipsita de griji alaturi de oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc la randul lor.

in alta ordine de idei,off Dana sa nu ajungi la inducere...se pare ca stresseaza copilul (explicatia de la terapeut pt leganatul lui sofi se pare ca e legata de suferinta de la nastere cauzata de inducere, copilul nefiind pregatit...nu stim 100% clar dar make sense)
nastere usoara, ti-am tot trimis mesaje

Flo si pe mine ma intere,desi cum incepe scoala trebe sa am grija cu incarcarea ei.merge f bine cu engleza, trebe sa faca si sport(gimnastica)si cred o pasioneaza si pictura...dar i-as testa preferintele mai ales ca teatrul te invata sa iti invingi tracul pe care il are mostenit de la mine:)

a!inot se scrie cu un n , sunt 100% si am fost la Olimpiada de gramatica:)

va pup

Mergi la inceput

Aoleo!!!

LA Multi Ani Raluca! De asta te ajunsesera pe tine tentaculele nostalgiei, ca doar te sarbatoresti si puii nu-s acasa
Un buchet mare de . Gladiole rosii ori trandafiri, albi, rosii ori galbeni(mai spalacit ) ofer acum. Cu mult drag!

Stanca . Glumeam tare. E cu 2 de n, dar asa cum zice Ralu, aici cred ca se poate scrie si cu 12. Ziceai de sala. Io zic sa mergi daca poti, ca scoate orice dram de plictiseala din tine...pe langa altele ce le mai scoate
Da, Stanca, e foarte foarte interesant ce am copt eu in lunile astea...zice lumea avizata
Sper doar ca produsul final sa fie la fel de vaibil. Are si de ce ....
Io n-am nika de raportat, decat antrenament intensiv la panou, pt degetzele, azi va fi a 4-a zi consecutiv. De sapamana viitoare o raresc la 2xsaptamana si cocotz in weekend. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carrie

saliu gagici

in primul rand vreau sa fac niste urari pentru o persoana foarte speciala
La multi ani Raluca
iti dorim, eu si familia mea, multa sanatate, o viata lina si cat mai lipsita de griji alaturi de oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc la randul lor.

in alta ordine de idei,off Dana sa nu ajungi la inducere...se pare ca stresseaza copilul (explicatia de la terapeut pt leganatul lui sofi se pare ca e legata de suferinta de la nastere cauzata de inducere, copilul nefiind pregatit...nu stim 100% clar dar make sense)
nastere usoara, ti-am tot trimis mesaje

Flo si pe mine ma intere,desi cum incepe scoala trebe sa am grija cu incarcarea ei.merge f bine cu engleza, trebe sa faca si sport(gimnastica)si cred o pasioneaza si pictura...dar i-as testa preferintele mai ales ca teatrul te invata sa iti invingi tracul pe care il are mostenit de la mine:)

a!inot se scrie cu un n , sunt 100% si am fost la Olimpiada de gramatica:)

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
CRACIUNITELE SCUMPE

www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Inot cu 1 Innorat cu 2 Foarte funny discutia asta cu N urile. E ca si lista cu verbele neregulate ale lb engleze, aia de-o inveti in clasa a 5-a. pe de rost, ca tatal nostru. Asa lista cu dublarea n-ului

Zici bine ce zici de Thea. Parerea mea personala a ajuns sa fie aia cum ca, cel putin inainte de gimnaziu activitatile cu conotatie sportiva sunt extrerm de importante. Poate mai importante decat restul.

Mergi la inceput