Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hey.. petrecere mare, mare... LA MULTI ANI, Raluca... sa ai parte de tot ce iti doresti..
Florina, suna tare bine si tare mult mi-ar placea pentru Luca...
Luni plec spre Sibiu/capitala si nu stiu daca voi avea timp sa scriu.. serile voi fi prea ocupata .
Va pup pe fiecare in parte....Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ocupare placuta Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

OOOO, da baby!!!

Ocupare cat mai lunga si placuta Manu, vorba Cristianei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut!

Sunt o mamica din iasi care ajunge in cluj, mai corect as vrea sa ajung in rachitele la cascada valul miresei.
Va rog mult recomandati-mi si mie un loc de cazare: eu nu as dori chiar in cluj ci prin apropiere sa fie cu verdeata, dar daca puteti sa-mi recomandati si un hotel in cluj care sa fie decent ca si conditii. Pe net e o oferta asa mare si nu prea imi dau seama din imagini.
Daca stiti si o pensiune decenta in rachitele

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Salut!

Sunt o mamica din iasi care ajunge in cluj, mai corect as vrea sa ajung in rachitele la cascada valul miresei.
Va rog mult recomandati-mi si mie un loc de cazare: eu nu as dori chiar in cluj ci prin apropiere sa fie cu verdeata, dar daca puteti sa-mi recomandati si un hotel in cluj care sa fie decent ca si conditii. Pe net e o oferta asa mare si nu prea imi dau seama din imagini.
Daca stiti si o pensiune decenta in rachitele

Multumesc

Nu-mi amintesc acum cum se cheama, dar am in masina cartea de vizita de la una din pensiunile de acolo. Diseara o sa incerc sa iti trimit datele de contact prin PM. Acolo sunt vreo 3 sau 4 pensiuni, una langa alta. Cazare poti gasi si la fata locului caci nu sunt ocupate toate locurile niciodata. Poate iarna cand este cupa rachitele la catarat pe gheata

Si in Cj vrei pensiune? Aici sunt cata frunza cata iarba. Depinde ce vrei de la ele. Este una vis-a-vis de poarta noastra, Deja-Vu se cheama si e impanzita intotdeauna. Trage lumea vad ca la ea. In rest...nu stiu. Da cu google.

Distractie faina la Rachitele. E fain! Poate reusiti sa va aduceti biciclete sa mergeti de la pensiune cu bici pana la cascada. De fapt sa inchiriaza si in cluj......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

mai fetelor dragi, m-ati surprins si azi de mi-am dat iara seama cat de mult va iubesc!!! pe toate!!!!

Multumesc Criss de vorbele minunate, esti nasa mea favoritama simt tare iubita de toti din familie si de prietenele mele, dar si ofer atata iubire, cat pentru N femeiapropo de lectia noastra de gramatica[D:]

Florino scumpa, deja ma rasfat cu mireasma florilor de la tine, nici nu stiu care-mi plac mai mult te ador!!!cum scrii, ce scrii, cum te caterietc.etc.

Stanca, multumesc!! ti-as recomanda sportul, sala, aerobic, ce poftesti, oricare iti ridica moralu si scoate ce e bun din psihic+ca alunga toaaata plictiseala

Manu draga, pai petrecere ca petrecere, dar tu kiar iti faci de cap ce mistooo!!! drum bun si distractie faina sa ai

azi vad ca am impartit la florisi!!! exact asta simt pt. voi, deci bucurati-va alaturi de mine si poftiti la o portie mare de cremes si un pahar de vin rosu

p.s. voiam dimineata sa dau eu cafeaua, dar m-am trezit tarziu si pana mi-am dat jos bigudiurile din cap of-of

va puuup, pa-paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

nu stiu cum se face ca nu imi ajung 24 de ore pt cate vreau sa fac desi nu fac mare lucru
pai zilele astea am pus iara ceva compoturi/ gemuri apoi am profitat de vremea buna si am stat prin parcuri + nesfarsitele gatit/ spalat

Raluca scumpo LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si la punga groasa

Dana tinem pumnii sa mai rezisti putin .Cristi mai are drum prin Manastur? poate ma suna cand trece si ii dau pungutza ...

ia sa dau si io o cautare sa vad cum arata rachitele???

Manu ocupare placuta

Stanca si Cristiana voi pana la urma unde v-ati inscris puiutzii la scoala?

azi a fost o pauza de curent si ma gandeam ca ce pierdut e omul modern fara curent sau gaz

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce ploaie a tras aseara....din aia cu "strigaturi".

Manu eu iti doresc calatorie placuta si profita de fiecare moment

O sa ma imi introduc in buget si sportul ...musai.Azi cred ca mergem la nasii Mariei sa-l sarbatorim pe nas ca ieri a fost ziua lui.Ei inca nu au copii , sunt in asteptare,si o sa profitam de ultimele chefuri fara copii.Cred ca ne vom plimba putin pana pe Transfagarasan, apoi Bran si in zona si daca mai incape ceva ......o sa profitam in functie de timp.

Azi e sarbatoare, schimbarea la fata, si in termeni populari dupa data asta vine toamna, adica e gata vara.In anul asta atipic nici nu-s asa sigura ca am avut vara.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Erika nu l-am inscris propriu-zis la scoala pe Razvan ci am vorbit la scoala Bob.Am facut o lista cu mai multi copii din graupa lui care vor , pentru ca am considerat ca e mai bine sa mearga impreuna.Vor merge la scoala doar din 2011.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ralu

stanca, distractie faina.

Erika,era cazul sa o inscriu ca peste o luna merge la scoala.o sa mergem la gen Brancusi, am optat pt invatatoare care imi place mult si am primit recomandari f bune despre ea.din pacate prietenii ei de la gradi merg la scoli private deci vor mai fi impreuna doar extrascolar si imi pare putin rau de asta, dar va avea colega pe fetitza unor prieteni buni cu care se stie de mica.

speram ca va fi bine

pupicei

Mergi la inceput