Cluj rulz! la .....centenar
Raspunsuri - Pagina 3
Yagmur spune:
neata....
ati bagat spaima in mine cu capusele.. eu nici nu stiu exact cum arata...
luca pleaca cu dadaca la chislaz cateva zile, cred ca voi cauta astazi un spray anticapuse prin oras
iar eu "evadez: 3 zile la mare, cu cortul... si bineinteles ca va ploua dar nu-mi pasa . macar sa fie apa destul de calda...
revin cu detalii saptamana viitoareYagmur si Luca
asi spune:
Florina te rog sa editezi mesajul ala cu semnul exclamarii ca tare s-a largit pagina.
Noi mai avem putin si plecam in vacanta la mare.Azi am avut vizita post adoptie si evident a fost ok, fara probleme.Trebuie sa ma apuc de facut bagaje si habar nu am ce haine sa pun de vara sau nu.
Manu o sa prinzi vreme faina la mare o sa vezi.
Si eu ca si Roxa, nu stiu ce sa va mai zic.Am asa o stare de fericire-disperare , ciudata.Nu-s nici deprimata dar nici altfel, clar am nevoie de o pauza.
la toata gaska si o zi mirobolanta
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Nu stiti ce luna e acum?Eu stiu ca ar trebui sa fie luna iulie, adica cuptor nu gluma , dar sunt 11 grade.
Fug la ca poate trece cosmarul.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Stanca, aseara eram in tricou si burnita....; azi ajunge prima parte din gasca la mare si i-am rugat sa vada de cazare.. parca n-am chef sa ma ploua in cort... e clar, am imbatranit ; pe vremuri nu eram stresata de vreme......
Va urez un weekend calduros si ne reauzim saptamana viitoare.....
Yagmur si Luca
nana_sim spune:
mai intai de toate "la multi ani!" Elise si Anna , sa cresteti mari, frumoase si fericite ca doara fiice ale soarelui sunteti. parinti, sa va traiasca frumoasele!!
dragele mele, am niste zile foarte nebune, am de predat un raport. cu toate acestea, cat imi beau cafeaua dimineata, arunc un ochi pe forum, astfel incat sa ma apese in fiecare zi ca nu apuc sa scriu .
azi, intre mancarea de pranz si intentia de a aborda un nou capitol al raportului, mi-am zis ca e momentul sa si scriu ceva.
la capitol aniversar zic "la multi ani fericiti!" gastii inimoase. sunt constineta ca mi-am trait o parte buna din viata aici, cu si prin voi. c-a fost bine, c-a fost rau ... cine e in masura sa judece? cert este ca e o parte din noi, are viata si ca orice in viata are bune si rele. imi sunteti toate deopotriva de dragi iar gandurile mele se indreapta catre voi toate ori de cate ori scriu aici.
va doresc zile senine si fericite, incarcate de dragoste de dat ... de primit ...
ralucames spune:
hello girls!!
distractie faina la mare, sper sa fie apa calda si sa va simtiti suuper!! (parca mai ieri va ziceam urarea asta... si uite ca trecu un an)
Roxana draga, te-am pus sa motivezi si tu dadu-se-i deja cu subsemnata
Florina, sa-ti traiasca minunea Elise, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita mereu!! iar tie, felicitarile de rigoare
pupici si o zi frumoasa!!
jozsaerika spune:
buna fetelor,
am mai incercat sa scriu si eu intre doua "munci domestice" ...dar n-am apucat
urez si eu "la multi ani" pt gasca de la "Cluj rulz" din care sper ca fac si eu timid parte .Oricum sunteti adevarate prietene virtuale si , in viata reala sunteti persoane minunate .
am fost un pic si eu deprimata zilele astea ...o fetita de la odiseea noastra a facut leucemie (din fericire este in Canada si se ocupa excelent de ea )...si asa m-a apucat si pe mine nebunia sa ma uit mai atent la copii, sot chiar si la mine ca oare nu avem si noi vreo boala si nici nu o observ .Concluzia e ca copii par in regula acum, sotzul are ceva probleme cu inima dar rezolvabile si io m-ai raman sa ma duc odata la dermatolog cu neste semne/negii
Iar ca sa imi distrag atentia de la boli/deprimare am hotarat ca impreuna cu copii voi zugravi in camera lor (de fapt doar 2 pereti care au nevoie de refresh ) si poate ne bagam la o pictura rupestra (asa io fi zicand ???)...vreau sa le fac o casuta ciuperca, cateva flori cu buburuza/melc, un soare si cativa fluturi
LA MULTI ANI!!! ELISE sa ai parte de sanatate si noroc
Cristiana pana la urma cum ati rezolvat cu capusa??? cine a scos-o si ce tratament ati primit? iar cu vacanta cum ati rezolvat?
Raluca voi cand plecati in concediu?
deja incep sa am si eu emotii legate de concediu...nu vad nici o indreptare a vremii ...noi in septembrie mergem de fapt dar nu vad sa apara vara caniculara
nu ati vazut au aparut zmeura si afinele in piata??? sau poate stiti pe cineva care are de vanzare?
va pup
Erika
ralucames spune:
Erika draga, ce concediu??!!??din cei 25% (care se fac mai multi)faptic, in minus?? incerc din rasputeri sa raman intacta mental, iar cand nu mai pot bag o portie de plans si revin. asta e, deocamdata... dar nu sufar tare ca nu mergem in concediu, serios!! sunt fericita ca mi-s puii sanatosi, cresc si infloresc pe zi ce trece, nu simt lipsa la nimik, noi-(eu si Rares)suntem superfericiti impreuna, deci nu are ce sa ma atinga sufleteste Ce zici tu ca vrei sa faci cu camera copiilor suna minunat! poate ma mobilizez si eu, dar as vrea sa fie surpriza pt. ei, pe cand ii aduc de la tara Am o prietena cu parinti la munte, ea mi-a adus anul trecut afinele pt. gem, daca vrei o intreb, ok??
noi plecam maine la tzara la bunica mea, unde am crescut eu si am avut o copilarie mai mult decat minunata; nu am stiut deloc ce e grija zilei de maine, am crescut intr-o gospodarie la propriu si la figurat plina de de toate (animale, pasari, omenie...) si din pacate, cu ploile ce nu s-au mai oprit si din cauza unui izvor puternic de apa, s-a rupt o falie mare din dealul pe care e construita casa, si sta sa se duca de rapa toata gospodaria... cred ca voi suferi enorm cand voi vedea, dar musai s-o fac. apoi duminica poate ducem copiii la socrii la tzara, o saptamana, sa vedem daca mai rezista... Stefania e cuminte, dar in combinatie cu Luca-turboagitat si nepoata-mea, iese cate-un taraboi de mama focului....
Criss, cum a fost vacanta fetelor la strabunica??
Flo, cum ati sarbatorit azi??
gata, fug in pat, ca-s rupta....
si incerc sa pun sapt. viit. niste poze cu plozii mei cei nastrusnici
noapte buna, pa-paaaa
codruta_grg spune:
Nu stiti cat costa un party la Happy Park (Polus)? Sau ceva locuri de joaca prin Manastur (in spate la Fabrica de Bere-stiti cumva numarul?) unde se pot tine petreceri pt vreo 10 copii, insotiti de parinti?
Yagmur spune:
Buna dimineata,
M-am reintors de la mare direct la munca
A fost un weekend genial, in ciuda vremii capricioase... sint mandra de mine pentru ca am inotat mult in fiecare zi, apa fiind foarte calda... am inotat si seara la ora 20 dar si dimneata la 5.
Mi-am vazut prietenii, am ascultat muzica buna, am stat la povesti, m-am indragostit - acum astept sa vina kiddo din vacanta lui si sa petrecem timp impreuna pana pleaca la bunici
Florina, La Multi Ani Elisei.... cand ne vedem si noi prin cartier???
Pupici trupei
Yagmur si Luca