Cluj rulz! la .....centenar
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codruta_grg Nu stiti cat costa un party la Happy Park (Polus)? Sau ceva locuri de joaca prin Manastur (in spate la Fabrica de Bere-stiti cumva numarul?) unde se pot tine petreceri pt vreo 10 copii, insotiti de parinti? |
La Happy park am aflat ca e 50 lei/copil
ralucames spune:
ola gagici!! sper ca va distrati bine pe unde umblati, ca altfel nu inteleg=motivez absentele!!!
oricum, multi de pe meleaguri de manastur
nonna spune:
Am revenit de la mare , de la bulgari unde a fost MINUNAT!!!!! Ne-am simtit asa bine si relaxati, chiar daca vremea a fost la inceput capricioasa, am avut ce face prin hotel si prin zona. a meritat si nu m-as mai duce la noi la mare pt. nimic in lume. a ideal la all inclusive cand ai copii mici, LUX total la pret mai mult decat avantajos.
Si eu sunt cu moralul la pamant, nu stiu cam de descurcam cu salarul sotului micsorat si cu cheltuieli asa de mari mai ales la iarna....trebuie sa ma remontez cumva si sa gasesc o cale de a merge mai departe cu tot mai putin Numai sa fim sanatosi toti.
Nonna
baby-boom spune:
Manu, ce citesc eu acolo????! Ti-ai facut de cap, ai? Promit ca ne-om vedea cat de curand, fir-ar sa fie! Unde ai fost la mare si cat a costat cazarea? Am si eu in plan, poate, nu e inca sigur. Si nu situ aici, la greci....habar n-am.
Multumim de urari fetelor. Viu cu detalii si poze in curand. a fost un blast petecerea...am gatit bunatati au naturel, de la inghetata de zmeura si mousse au chocolat transformat tot in inghetata pana la tort de zmeura in forma de inima si salata de fructe cuibarita intr-un pepene rosu transformat intr-o nava de pirati! Ahoy!....si "frigarui" crude diverse in loc de sandwichuri! S-a lasat cu multa distractie...
Fug acum ca-s tare grabita sa termin un proiecta zi. Viu cu poze si de aici.
P.S. CRISTIANA, de la DM am luat lotiunea anticapuse. Este si in varianta spray
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Yagmur spune:
Florina, eu am tras o fuga de un weekend la mare... in Vama. Desi nu-mi place cum s-a transformat locul, nu pot sa merg in alta parte . Decat Sulina sau Sf. Gheorghe....
Visez cu ochii deschisi sa ajung si eu in Grecia... poate la anul..
Nici nu mi-am baut cafeaua si tu pove despre bunataturi cu zmeura... am jelit aici de una singura
Peste 2 saptamani Luca va pleca la bunici si eu cochetez cu ideea unei mini vacante.. poate voi merge la Sibiu cateva zile, chiar nu stiu. De 4 ani nu am mai avut vacante decat cu Luca.... parca nu sint totusi pregatita sa-mi fac de cap, dar viata trece repede, nu-i asa?
Nonna - ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa. Si eu trebuie sa merg in Bulgaria dar pana la urma am renuntat din motive financiare..
Raluca, poate ne mai vedem in parcul Rozelor? Duminica sintem la Winners la o zi de nastere.... dar maine cred ca tot pe acolo ajungem, mai ales daca e cald.. Luca vrea la fantana
Restul trupei? Pe unde umblati? Weekend placut!!!
Yagmur si Luca
carrie spune:
Salutare fetelor
Am cam absentat, I know dar tragem tare cu casutza si vreau sa va impartasesc ca s-ar putea sa ne mutam in o luna, o luna jumate.sunt atat de incantata de ea…deci avem alergatura tare multa, plus fetele cu activitatile lor, nu am vreme nici sa suflu.
Fetele s-au distrat teribil de bine la tara , oua si carne de casa, lapte de bivolitza, aer curat de Recea….
Sapt asta au avut Olimpiada sportiva la gradi, ff dragutza
Cum va spuneam am inceput terapia Bowen care am inteles ca rascoleste pb de sanatate care le ai….ca urmare am pb urinare, de digestive, spatele ma doare raaau….dar cred in ea si merg mai departe.motivul pt care am inceput-o e leganatul lui sofi si si acolo imi pun mari sperante
Legat de capusa…cred ca e f vag sa definesti o zona unde sunt mai multe…daca nu imposibil.ciudat la noi e ca in dupa-amiaza aceea de duminica am fost la cumparaturi-deci nu in iarba- seara am imbaiat-o si nu o avea si a muscat-o peste noapte, i-am gasit-o dimineata…ff confusing de unde saracie a aparut.norocul a fost ca am gasit-o cu o ora inainte sa plecam la tara, zic noroc pt ca am putut merge la infectioase direct.urmeaza testul antiborelia care ma stresseaza de numa.
Stanca sper ca va simtit minunat la mare, cred ca aveti parte si de vreme buna dupa cum se pare!
Noi dupa tzeapa cu concediul asteptam candva sa ne recuperam banii si ne-am contractat altul la hotelul Royal Dragon din Antalya.plecam tot in 16 august dupa concertul Iron Maiden:)
Manu, vrem detalii legat de chestia aia scrisa mai mica cu “m-am indragostit” marea e f propice pt asta intr-adevar.
Ralu imi e fff dor de voi…aveti pici we asta acasa sa ne vedem?inainte sa ne mutam, pt ca…fetelor …sper sa ne mutam intr-o luna!!!
Nonna ma bucur tare ca ati avut un concediu reusit, altfel abordezi acum problemele asa-i?
Stiu ca e un subiect ultra dezbatut…dar pe mine m-a impresionat
sinuciderea Madalinei Manole….cum pot cei din jur sa nu stie ca omul de langa ei are pb psihice asa grave?....
No si ca sa inchei in ton optimist…tre sa va spun ca am facut o fixatie pe Spartacus-serialul de pe HBO mai ales pe eroul principal care imi aduce umpic a Patrick Swayzee, e o bunaciune#61514;serialul e dur si trist dar reda asa bine cat de putin conta viata in acea perioada si ce putin a evoluat societatea de atunci…da , nu mai exista sclavi …dar …uneori nu suntem departe.
No ce ziceti ce de v-am povestit
jozsaerika spune:
buna fetelor,
uite Raluca eu am lipsit motivat am zugravit camera copiilor si le-am facut si un desen
http://good-times.webshots.com/photo/2441884660103472030clTLpD
iar acum fac bagaje mergem din nou la tzara 1 saptamana
concedii placute tuturor
nu prea am timp de scris imi verific mailul si plec la bagaje
va pup
Erika
baby-boom spune:
Erika, foarte finut si dragut desenul. Imi place mult! Am avut artisticareala de acest gen in program ambele, zilele astea , de-aia complimentez cu drag....numa' ca yo am avut tema sailing si abia astept sa vad pozele facute de fotografa la ceea ce am facut. No, distractie faina la tara, sa aveti parte de zile insorite noncaniculare...
Apropos de kestii'n comun. MANU, inainte sa scriu aveam amandoua frumoasa cifra de 1758 mesaje/forum. Amu' te-am intrecut, soro! Ce zici, ce treaba...
Roxana, mai zi cate ceva despre centrul palestra. Am fost la pista sa alerg ieri si nu era nimeni, ca era deja 8. Elise a inceput inotul si termina cursul vinerea viitoare. Asa ca dup-aia tare m-ar interesa.
Weekend fain fetelor. Noi maine mergem in chei, la pestera si pe urma la un soi de chef rustic intr-o gradina maaare din campia turzii, cu cativa din fostii mei colegi.
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Deus spune:
Baby-Boom - La multi ani! sa ai parte de sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney