week-end pe langa Bucuresti

week-end pe langa Bucuresti | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna,

Imi puteti recomanda si mie locatii aproape de Bucuresti (50-60 max) unde sa merg in week-end cu copil mic de 2 ani. Ceva sa schimb aerul de aici dar sa nu fie atat departe incat sa nu merite drumul. Sa plecam sambata dimineata si sa ne intoarcem duminica seara.

Merci mult!

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Vezi ca exista pensiuni la Snagov, da o cautare pe google.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Vezi Belciugatele, au si site. Aer curat, piscina mare si de copii si niste conditii(casute) de cazare super luxoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Cat e camera la Belciugatele? ca nu scrie pe site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

LauraT, casuta este in jur de 110 ron, dar accesul la piscina este separat si costa pentru o familie mai mult decat cazarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona

LauraT, casuta este in jur de 110 ron, dar accesul la piscina este separat si costa pentru o familie mai mult decat cazarea.

Nasol,treaba romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Intrarea la piscina este 50 lei/pers si 25lei/copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

o iesire de cateva ore iti recomand la Targoviste, unde gasiti un parc frumos, o gradina zoologica mai ingrijita decat asta din Bucuresti( dar si mai mica), si o piza buna la prima terasa din parc.
to o iesire de o zi, la Pitesti si Ocnele mari,la Pitesti gasesti Planetarium si la Ocnele mari este o salina noua, am inteles ca-i moderna. A fost baiatul meu aici, cu gradi,si cica-i foarte frumos-cel putin pentru copii.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

merci mult de raspunsuri. Am facut lista pentru week-end-urile viitoare.
Acesta care a trecut l-am "umplut" loco cu prietenii.
La recomandarile voastre as adauga rezervatia Comana, nu am fost, doar ce am vazut pe net.
La Snagov nu am gasit inca nici o pensiune mai "familiala". Am gasit doar una care insa mi se pare prea mare, risc sa dau peste nu stiu ce eveniment...

Mai cautam...

merci mult inca o data!

Miri2007

Mergi la inceput