BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

CD, felicitari! Recuperare si acomodare placuta! Laptic mult, nervi de fier, energie din plin si bblul sanatos, papacios si cuminte!

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Felicitari ALINA!!Sa fie cu noroc, sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa!!!
Felicitari CD!!!Sa fiti sanatosi, fericiti , mancaciosi si necolicosi!!

Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragi burtici si proaspete mamici,

sa aveti doua luni stralucitor de emotionante si de frumoase!
Sa va binecuvanteze Dumnezeu cu nasteri usoare si naturale si sa va fereasca de oxtitocina artificiala! Sa va bucuratii de prunci sanatosi, care sa va lumineze casele, familiile, inimile!

Va aduc o poezie frumoasa scrisa de o mamica pentru mamici!

Imi amintesc si acum mesajul primit in odisee anul trecut pe 1 iulie. "Iesi copile cu parul balai afara ..." si eu speram sa se nasca pe 1 iulie, el a ales 1 august. Vointa de leutz

I-am povestit Corinei despre incurajarile voastre si tare s-a bucurat. Ea e bine acum, a trecut prin 4 ore de oxitocina, nici nu vreau sa-mi imaginez ce chin, eu am avut doar juma' de ora si am crezut ca a fost juma' de noapte. Maine pleaca acasa cu bebe.

Legat de ce inseamna inducere. Se face cu calciu (pastila) sau cu oxitocina (perfuzie). Calciul e varianta usoara, dar care nu tine intotdeauna. Oxitocina e dureroasa rau, rau de tot. Nu toate inducerile ies, un sfert sfarsesc cu cezariene, asta inseamna chin dublu, si inainte si dupa nastere. Se poate incerca si provocarea naturala a nasterii prin mancaruri picante, mers mult pe jos, urcat scari, alergat, bai calde, etc. La unele gravidute merge, la altel nu. Eu le-am incercat pe toate astea si tot cand a vrut el a iesit.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

cum il cheama pe bebicul lui CD???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

aelita, atata timp cat o sa nasc la privat nu cred ca o sa ma pacaleasca nimeni. De altfel am o prietena medic care mi-a explicat ca neneorocirea asta de anestezie nu functioneaza la fel la toate persoanele. La unele poate dura mai putin la altele mai mult. Eu as prefera la expulzie o doza mica mica sau chiar deloc....pentru ca repet data trecuta nu simteam nimic nimic....si nu impingeam bine. Mie data trecuta mi-a facut epidurala dupa prima durere mai mare...adica f repede. Stiu...parerile sunt impartite...doar ca eu am trecut prin asta, stiu cum reactioneaza corpul meu si experienta de a-m fi scos copilul cu vacuum-ul nu mai vreau sa o repet....Intelegi? Daca ma doare de mor si copilul iese tot tras ok...inseamna ca nu stiu eu sa fac ceva...dar eu sa stau ca o leguma, fara sa ma doara nik, fara sa stiu sa imping, fara sa simt din ce sa imping...iar copilul meu sa fie scos cu vaccum...asta nu mai vreau!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Offf, Anca, sper din tot sufletul sa dea DD sa mai stea bebelina macar pana la 37 saptamani.

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

aelita, atata timp cat o sa nasc la privat nu cred ca o sa ma pacaleasca nimeni. De altfel am o prietena medic care mi-a explicat ca neneorocirea asta de anestezie nu functioneaza la fel la toate persoanele. La unele poate dura mai putin la altele mai mult. Eu as prefera la expulzie o doza mica mica sau chiar deloc....pentru ca repet data trecuta nu simteam nimic nimic....si nu impingeam bine. Mie data trecuta mi-a facut epidurala dupa prima durere mai mare...adica f repede. Stiu...parerile sunt impartite...doar ca eu am trecut prin asta, stiu cum reactioneaza corpul meu si experienta de a-m fi scos copilul cu vacuum-ul nu mai vreau sa o repet....Intelegi? Daca ma doare de mor si copilul iese tot tras ok...inseamna ca nu stiu eu sa fac ceva...dar eu sa stau ca o leguma, fara sa ma doara nik, fara sa stiu sa imping, fara sa simt din ce sa imping...iar copilul meu sa fie scos cu vaccum...asta nu mai vreau!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

asa e,daca e sa alegi intre doua rele,decat cu vacuum mai bine fara epidurala.
eu ce iti spun e doar ca sa culegi mai multe informatii din diverse experiente,si atunci le pui tu cap la cap si stii ce sa ceri.
normal ca fiecare organism e diferit,si doze,si tot,sper doar sa iti nimereasca doza cum ne-a nimerit-o noua ,si sa iasa totul bine
eu aveam ca o perfuzie pusa,in spate,si picura,deci nici nu ramaneam fara anestezie,nici nu era odata prea tare si apoi deloc...si ma gandesc ca de acolo se poate micsora doza ,sau mari daca tu mai simti dureri.
daca nu ai dureri mari,normal ca nasti lejer fara epidurala !
asta e doar daca te tavalesti si simti ca nu mai poti !!!!

nu stiu cum se cheama bebicul lui CD.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

buna,
felicitari proaspetelor mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi

eu am aflat ieri la controlul gine ca am colul dilatat de 3 cm (am 37 saptamani)si ca nu mai am mult pana la nastere. Contractii nu am decat cele nedureroase. Oare cat mai dureaza pana la nastere? Cat pot sta cu colul dilatat? (poate cunoasteti astfel de cazuri)

cris

Eu stiu ca am stat cam 3 saptamani la prima nastere dilatata 2 cm, de la 38s la 41s. Si la a doua sarcina am stat dilatata dar nu stiu excat de cand ca de abia la 39s mi-a facut moasa control. Sunt convinsa ca n-as fi stat cu saptamanile daca as fi avut vreo contractie, dar nici urma la mine.
Si ca sa fie tacamul complet m-a mancat aseara la dus undeva si am bagat mana pe acolo, am simtit un col tare moale

Racusor, scoica voastra nu are suport pentru cap? A mea arata www.maxi-cosi.com/no-en/carseats/baby/cabriofix" target="_blank">asa iar suportul de cap si de spate se scoate cam pe la 3-4 luni.
Anca, sa vii cu vesti bune!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

cum il cheama pe bebicul lui CD???
la semnatura avea "bobinache"

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

FELICITARI CD!!!

BINE AI VENIT DELFINASULE BOBINACHE!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput