Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 21
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Cori daca simti ca te doare burta sau se intareste incearca uscosin supozitoarele, si stai in pat. Vezi daca peste 2 ore e aceeasi secretie apoasa. Cristina 26+ |
Multumesc, acum caut sa citesc despre el

Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui cori_mic Buburuza, aici http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carselector e un programel in care introduci modelul masinii tale si parca tipul scaunelului si in functie de asta iti arata exact ce modalitati de prindere poti avea si pe ce scaune (in centuri, cu baza etc) Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Wowwwwwwwwww!!! Multumesc, Cori!

30+
lucianna_83 spune:
cu tigrisori suntem chiar originale
...oricum asta e diminutivul la general ca fiecare o sa-si alinte puiul cum vrea, de ex lui Raul ii zic de mic "gogosica", acum ca mai vine una....a devenit "gogoasa" si "gogosica" e in burtica 
....si mai il alint cu "pisi", "pisoi"....ce-mi vine pe moment 
23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
cori_mic spune:
Cu placere Buburuzule
.
Si eu votez pt tigrisori
. Eu imi alint bebeluta pisoi, goanga, bubu sau minunea mea
, stiu ca e in burtica dar avem o conversatie foarte activa
.
Cori
27+ cu
histamina spune:
eu sunt tigrisor de 1974.
e o zodie super!
hai, nu spuneti ca sunt lipsita de modestie!!!!!!!!!!!!!!
ma alint si eu.
nike
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 cu tigrisori suntem chiar originale ...oricum asta e diminutivul la general ca fiecare o sa-si alinte puiul cum vrea, de ex lui Raul ii zic de mic "gogosica", acum ca mai vine una....a devenit "gogoasa" si "gogosica" e in burtica ![]() ....si mai il alint cu "pisi", "pisoi"....ce-mi vine pe moment ![]() 23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Eu gogoasa ii zic sotului!
Cristina
26+
cori_mic spune:
si eu sunt tigru de foc de 1986
Dar oricum aici e vb de bebeii nostri si sper sa fie toti puternici ca niste tigrii 
Cori
27+ cu
histamina spune:
E o zodie f buna.
intocmai ca felinele, au o mare capacitate de adaptare la orice situatie.
tigrisori suna fff bine.