Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

luciana,
renunta mama la hergelegiu.o fi bun,dar s-a comercializat.
eu am un super medic.am si norocul sa fie fff bun.eu vin razand ,rad la control si pleca razand.
e super.e ca o conversatie intre prieteni.

m-m intors de la profa.
am terminat licenta.
totul e ok,dar notele de subsol trebuie trecute cum vrea ea.
acum sunt de rasu'plansu'.
am perfuzia in mana dreapta si scriu cu stanga,la care am o chestie de la serul iesit paravenos, chair la plica mainii.
parca sunt handi.
imi simt ideile stragulate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana stiu ca si fructele ingrasa dar ce sa fac daca nu-mi arde decat de fructe si legume? Carnea si ouale le mananc in sila. Le mananc special pt bebe, ca stiu ca e nevoie, in rest as roade la cirese si visine si pepene non stop. Nu prea am spatiu suficient!

Cristina 26+

Stai tranquila,ca si eu bag 1-2kg de fructe pe zi:cirese,pepene,lubenita,mai nou nectarine,caise , ma" vitaminizez" pana nu mai pot sa respir!
Aaa si acusi nu mai face toaleta fata! Azi am fost de patru ori! Or sa ma scoata cu vidanja din buda! de atatea fructe.

Ana25+ Maia Elena

Klari ai auzit?

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

maya felicitari pt achizitii...sa le porti cu placere

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Eu va parasesc pana diseara, sper sa intru sa va spun vestile de azi, ma duc sa spal vasele, dupa care sa ma imbrac ca vine tati sa ne ia sa mergem la dr. ...abia astept sa-l vad pe bebe .

Pupici si o zi frumoasa

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Multa bafta!!! Te asteptam cu cele mai frumoase vesti!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Lucianna, imi pare rau de asa tratament. Astia nu sunt oameni, sunt barbari. Da-l in pepeni si bucura-te ca bebelinul este bine. Asta e cel mai important
Fug si eu de la lucru, ca l-am fraierit pe Dragos sa mearga cu mine prin Unirea . Cica sunt reduceri la rochitele de vara

Va pup si ne auzim maine.
Daca achizitionez ceva, intru sa va anunt unde puteti da buzna la reduceri

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

daaa sa ne zici si noua! te rooooog! Distractie placuta!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Dragele mele, ma bucur ca v-a placut micul dejun!

Tocmai m-am intors de la piscina si ma simt asa de bineeeee, parca as fi slabit 10 kg!

Alynta

Loredana, am renuntat la landou din mai multe considerente: caruciorul are 3 pozitii, dintre care una este aproape paralela cu solul, doar un piiiiiiiic mai ridicata; scaunul de masina pare a fi confortabil; am sa o port pe Sofia si in sling (wrap). Sper sa fie ok... Pe de alta parte, in magazinul de unde l-am cumparat pe Quinny, nu aveau de vanzare landoul...

30+

a mea a stat in landou 2 saptamani cred si apoi numai in scoica ca doar in burta la mami nu statea pe scandura de lemn ultra dreapta...si nu are nicio problema cu spatele. si asa il voi tine si pe pitic. tot maxi-cosi si noi.

luciana sunt pro gasirea unui nume odiseei noastre

eu am 164 cm, 6 kile in plus da' nu va zic de unde am plecat

ana_25 bobocei mai sunt la scutecele.

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Maitreyi, ma bucur ca mi-ai scris. E important sa primesti confirmari de la persoane cu experienta!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Mda, am vrut experiente noi si....le-am simtit pe propria burta .....cu Raul am fost pe langa gineco mea care imi face eco lunar, la dinu, pop si iosup....acum am zis sa-l schimb pe pop cu herghelegiu , proasta alegere, urmat eco la 32 sapt cred ca o s-o fac la dinu, e superrrrr draguta, vorbeste si cu mine, noteaza tot si cu Raul, nu se supara ca intram in gasca....iar treaba o face la fel de bine.

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

[quote]citat din mesajul lui ana_25

Pai toamna se numara bobocii nu? BOBOCEI DE SEPT-OCT! suna rau??
Zic si eu!nu ma

Ana25+ Maia Elena

Si mie imi place cum suna bobocei dar mi-ar placea si tigrisori de sept - oct , mai ales ca e anul tigrului in zodiacul chinezesc.

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Lucianna eu am scris acum muuulte capitole de Herghelegiu, atunci cand o burtica mergea la eco acolo, nu mai stiu exact cine era...imi pare rau ca s-a intamplat asa la tine! E un ecografist bun, dar restul lasa mult de dorit, mai ales la banii pe care-i platesti! Nu te-ai astepta asa de la un cabinet privat... Bine ca bebe e bine, asta e cel mai important!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

tigrisori DA!
e anul tigrului in zodiacul chinezesc si anul asta toti bebeii sunt tigrisori!

Mergi la inceput