Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 2
histamina spune:
sunt gratuite, teoretic, toate de la 28 de saptamani in sus.
practic, eco nu e gratuit, toleranta la glucoza nu e gratuita...............dar in teoreire analizele sangelui sunt decontate, vizita la ginecolog e gratuita, nasterea si anestezia sunt gratuite![]()
fac saratele, in week-end.
alynta
!
tre sa fie d ela perfuzii.
cel mai fain e cand ma cantaresc mereu dupa perfuzii,ca altfel ma depresurizez!
gata, la munca!
alynta27 spune:
Eu am trimis email la laboratorul de analize sa nu ma trezesc cu surprize luni!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
La noi e insorit! Se pare ca vremea se indreapta!
Nike spor!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Ti-au cerut paraca de la CAS pentru analize?! Biletul de trimitere de la medicul de familie nu e valid?! Alina-Mirela 30+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nuuu, mai nou nu-i valid fara parafa de la CAS pe adeverinta de salariat.

Lora, mami de Iustina si

31+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tanamera spune:
Neata burtici!
Lora multumim de capitol
.
Oramona,Andreea,Loredana felicitari pentru semnaturi
si la mai mare.
Crina astazi iti soseste coletul,nu?Abia astept impresii,am vazut pe site ca de ieri au scumpit produsele cu 5%.
toate fetele!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
LoraG76 spune:
Mai aratati-mi mobile, carucioare, patuturi, ca asa-mi place sa-mi clatesc ochiiii!!!! 
Buburuzo, sa le stapaniti sanatosi!
Plec la bucatarie, sa fac mancare...
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexuza spune:
BUNA DIMINEATA BURTICUTE 
LORAmultumim pentru noul capitol 
Oramona,Andreea,Loredana felicitari pentru semnaturici

Burtica de
30 +
alexuza spune:
In legatura cu analizele , daca sunt cele uzuale sa stii ca sunt gratuite , eu chiar astazi mi-am recoltat GRATUIT la medicul de familie
Burtica de
30 +
lucianna_83 spune:
Buna dimi!
Am tras chiulul o saptamana, v-am urmarit dar mereu eram in urma, am fost cam prinsa cu Raul, a trebuit sa-i tin un regim ca sa inceapa sa faca kk normal si sa-i vina pofta de mancare, pana la urma am reusit. Mai greu a fost ca trebuia sa-i dau putin si des, iar el de fel nu e un mancacios. Important e ca dupa ce si-a dat seama ca e mai bine, a inceput sa ceara singur ceea ce a fost minunat si inca este, papa tot ce-i dau.
Intre timp am mai facut cateva cumparaturi pentru noi si bebe, am luat inca un patut (tarc) fara etaj (ca-l am de la Raul), initial pentru bebe dar daca tot nu aveam unde sa-l culc pe Raul ca trebuia sa-l spal pe al lui, deja il folosim si cred ca o sa-l spal inainte de bebe. Mai am sa iau salteaua de cocos dar cred ca prin aug si trusoul (asa strictul necesar pentru prima sapt).
Ieri ne-am comandat o noua saltea la patul nostru si atata s-au zapacit astia cu vechiul tva/noul tva, ca ne-au trimis-o fara nici un tva si in loc de ortopedica, este superortopedica ......super tare, ne-am scos. Asa am patit si cu masina de spalat acum vreo 3 luni, in loc sa ne-o trimita pe a noastra de 12 mil, ne-au trimis modelul superior de 14 mil. Incepe sa-mi placa. 
La 3.20 am intalnire cu bebe, la Herghelegiu, e prima data cand merg la el si am emotii, dar am si ca sunt extrem de curioasa cum mai e bebe si cum il vede el. O sa am fix 23 si 5zile, Raul la 23 si 5 zile avea 615g (intamplator coincid eco). 
Pana acum am luat si eu 4,5 kg.
Am fost in wk in Ikea, am plecat cam dezamagita de ce am vazut pentru Raul sau bebe, nu-mi plac culorile, materialele...mai nimic, dar m-am ales cu inca 2 uscatoare de rufe, unul mai mic, normal si altul de perete....sunt extrem de multumita de ele.
Ca mi-am adus aminte, vorbeati de scaune de masina acum pe ultima suta de recuperare......eu cand am luat carutul peg-perego la set, a avut inclus inclusiv suportul de scoica pentru masina, nu stiu cum se prind alte scoici in masina, dar a mea se prinde cu centura prin suportul ala si fara el n-as fi facut nimic, ff important ca scaunul copilului sa fie fix. Cat despre landou, cred ca depinde si anotimpul, eu tot iarna am prins si cu Raul si l-am tinut in el pana pe la 6-7 luni, mai ales ca nu statea perfect in fund si nici n-am vrut sa-l fortez vreo clipa. Oricum, din cate stiu eu toate landourile au un suport pe fund care se ridica putin si bebe poate sta un pic oblic (sper sa se inteleaga)....nu chiar orizontal, mai ales dupa cateva luni.
N-am vrut sa las pentru sfarsit, dar sincer nu-mi gasesc cuvintele, imi pare nespus de rau prin ce a trecut Carola, Dumenzeu sa aibe grija de micul sufletel al lui David si sunt sigura ca si parintilor o sa le dea puterea necesara sa treaca peste.

23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008